banner
  • sambauer
    akkor most én is ellopom ezt a válaszolós stílust:

"neked nem teljesen mindegy? fogalmad sincs milyen volt ez a topik régen, a warez mekkája......"
    Hidd el van fogalmam róla.

"és vannak akiknek a véleménye nagyon nem érdekel pl engem ilyenek a warezosok és pl te mint új felhesználó..."

Grat, tehát aki újreg az már nem is ember mi ? :D Azért mert most regisztráltam nem szólhatok bele a dolgokba ? Olvasni már elég sokan tudnak és 61828 hsz-t is ellehet olvasni két nap alatt (persze nem tettem), szóval nem tudom miről beszélünk...

"....de ha még témába végna a dolog warez vagy nem warez az még el is megy ha tiszteességes keretek közt megy a dolog, de nem szokott..."

Ha neked az nem tisztességes ahogy ott beszéltek a Fear 2-ről, akkor nem tudom mi lehet az.

"én kezdtem a flémet? nem, te meg a többi és a warezmatyik..."

csak gratulálni tudok az ilyen stílushoz

Amit megértek hogy tényleg zavaró ha ide spoilereznek egy játékkal, de mindent meglehet a maga módján, és stílusával elrendezni.. Ez a ti elvetek hogy aki warezol azt már nem lehet emberként kezelni, de akkor se értettem hogy miért nem egyszerű csak komment nélkül a del gombra kattintani ahogy Xtian megemlítette.