Azért nem kéne ennyire felfújni a dolgot. Voltak, vannak és lesznek warezosok. Viszont minden dolognak megvan a maga helye. A "játékoknak" a játékoknál, az XBOX-osoknak az XBOX-nál, és a warezosoknak pedig a warez helyeken kell lenniük. Ezen egyszerűen nem tudom, mit nem lehet megérteni.
Miért kell lázadozni az ellen, ami itt a topikban a "házirend" és csak is EZ az elfogadható, mivel ez a szabály? Ezt vagy betartod, vagy nyugodtan törölhetik a hsz-ed és ezen nem akadhatsz ki. Úgy tűnik, mintha én is rohadt nagy warezmentes ember lennék. Ez nem igaz. Csak egyszerűen betartom a szabályokat a topikban (ahogy mindenhol illik, bármiféle felháborodás nélkül), nem IDE fogok warezolni, hanem azokra a helyekre, ami erre van kitalálva. Ha nem vagy hajlandó megkeresni ezeket a topikokat, fórumokat, akkor felesleges feltenned a kérdésed ide. Sajnos tudom én azt, hogy nehéz betartani a szabályokat (suliban, munkahelyeden, bárhol a világon amíg társadalomban élünk), de kénytelen leszel rá, mert addig beszélünk rendről és addig nincs kivételezés.