-
"most Őszíntén, régi felhasználók: ilyen házigazda kell egy topiknak ?"
neked nem teljesen mindegy? fogalmad sincs milyen volt ez a topik régen, a warez mekkája, foggalmad sincs hogy anyázást és flémekltést kell hetente tekerítanom mert 1-1 ballfék beszabadul vagy valaki ujra és ujra nem tudja hol a helye é mésiknak nekiesik... vannak itt értelmes emberek, vannak együgyüek, és vannak akiknek a véleménye nagyon nem érdekel pl engem ilyenek a warezosok és pl te mint új felhesználó...
"Egy házigazda attól házigazda mert alkalmas arra hogy egy topikot rendbe tartson és az ideszokott embereket megtartsa, mi több újjakat szerezzen."
a házigazda a szabályokat próbálja betartatni, azért vállaltam el mert prübálom a teljes warezmentességet megtartani, az idióta flémkeltősök nem az én hatásköröm max törlöm, de ha még témába végna a dolog warez vagy nem warez az még el is megy ha tiszteességes keretek közt megy a dolog, de nem szokott...
vannak akik ide járnak és beszélgetnek erről arról, az nem az én dolgom és feladatom he embereket csalogassak ide, majd elküldöm a búsba h ha nem tartja be a játékszabályokat... ez nem iwiw...
a topik rendben van, de mindig vannak önkéntesek főként visszatérők és warezosok akik nem képesek feldofgni a dolgokat, meg új játékokról diskurálók akik nem tudják felfogni h ez nem xyz topikja hanem x360, nem egyszer és nem kétszer volt h valamelyik állat beböfögött egy szép nagy SPOILERT a játéből mert neki épen itt volt kedve arról kérdezgetni, NEM NEM ITT KELL!
"Namármost ha bármilyen normális ember idetéved és az előző 3 oldalt elolvassa, hát nem hiszem hogy bővíteni társaságunkat..."
én kezdtem a flémet? nem, te meg a többi és a warezmatyik...
"Oda mehettek, de itt a JÁTÉKOSOK szeretnének a JÁTÉKOKRÓL beszélni, és nem a ti gyökérségetekre vagyunk kíváncsiak... Ennyi."
játékról a játék topikjában kell beszélni márha végigjátszásról van szó, ez itt senkit nem érdekel és 90% h valai spoilert is beböfög valaki...
engem nem érdekel h te mit szeretnél, vay más mit szeretne, van 2-3 szabály amit be kell tartani, ha erre nem vagytok képesek az már nem az én hatásköröm...