-
vártam hogy ebbe mikor köt valaki bele :) sajnálom hogy ezzel flamelem a topikot, de mostmár tényleg mindegy neki.. most Őszíntén, régi felhasználók: ilyen házigazda kell egy topiknak ? Tény és tiszta hogy a warezt tiltani kell mert az milyen már ha azzal van teli egy topik hogy milyen lemezre írjam ki a játékot, miközben játékokról beszélnének az emberek. Idáig oké, becsüljük meg a játékfejlesztőket annyival hogy nem reklámozzuk ezt a lehetőséget. De EZ ami itt folyik, az egyszerűen leírhatatlan. Egy házigazda attól házigazda mert alkalmas arra hogy egy topikot rendbe tartson és az ideszokott embereket megtartsa, mi több újjakat szerezzen.. Namármost ha bármilyen normális ember idetéved és az előző 3 oldalt elolvassa, hát nem hiszem hogy bővíteni társaságunkat...
"Itt biztosan nem lesz semmi ilyen amíg én vagyok a a big brádör." "Nem b+. Képtelenek vagytok felfogni? NINCS WAREZ. KUSS VAN. " "Igen? Érezted? Akkor miért csináltad? Te is gyengeelméjű vagy?" "Ez meg a másik. A két warezos megbeszéli a játék eseményeit NEM a játék topikjában. A parasztságnak nincs határa." "Akkor ott a pécés ugyan az, biztosan kapsz választ hiszen minden warezbetyár már kijátszotta 2szer. " Ez mi gyerekek ? Ez MI ? Ez egy Xbox 360 fórum ? Nem veszitek észre hogy kemény KÉT ember osztja itt az észt, de mindent amit csinálnak csak anyázás a legocsmányabb módon. Így kéne viselkednie egy házi gazdának ? Ilyen hozzászólásokat bent kéne hagyni ? Aligha.. Az igazság az hogy ezek itt ketten kibaszottul efelejtették hogy ez még mindig az XBOX 360 topik, és nem a "warez rossz(lmao noob...)" Oda mehettek, de itt a JÁTÉKOSOK szeretnének a JÁTÉKOKRÓL beszélni, és nem a ti gyökérségetekre vagyunk kíváncsiak... Ennyi.