5387
-
#985 én csak emailt írtam nekik, de azt mondták hogy nincs más fölösleges dolog rá, tegát áfa meg forgalmi adó. meg természeretesen a házhozszálllítás ára... -
#984 Vásárolt valaki közületek a Ready-ből??
Ha igen tapasztaltatok olyat hogy a feltüntetett ár +áfa+forgalmi jutalékon kivül többet kellett volna fizetni? -
#983 kar hogy ez a topic nem errol szol.....
"mi kulonbseg van egy kint szulettett allampolgar es egy kulfoldre randult magyar allampolgar, kinti fizetese kozott."
amerikaban pl semmi.
fizetest nem allampolgarsag alapjan adjak/keresik.
van nemi kulonbseg a ketto kozott, de ha nem akarsz elnok lenni pl. az usa-ban, akkor mar nem is sok dolog van ami megkulonboztet.
© Xtian:
nekem pny volt, most bfg, az utobbi gyarilag huzott (OC) de a huto kenezeben kivul, semmi mast nem lattam.
-
fatallerror #982 mindegyik 7800GTX-en refkó hűtés van,de vannak még plus tuningolt kártyák is amelyekre már a gyártó másik hűtőt tett -
#981 meg más a hűtő stb..... -
Xtian #980 Hi,
meg tudnátok mondani hogy 7800gtx-böl melyik gyártó kártyáját érdemes megevenni? Van sorrend? Pl: MSI, ASUS... Csak mert én azt hallottam hogy a kártyák között semmilyen eltérés nincs csak a rászitázott céglogó más az egyes gyártóknál.
Elöre is köszi!
X. -
#979 Nem élek menyországba!És nem kell azt hinni,hogy Én miller gyerek vagyok.
"A masik, hogy annyira nem vagy kepben, hogy meg azt sem tudod, hogy mi kulonbseg van egy kint szulettett allampolgar es egy kulfoldre randult magyar allampolgar, kinti fizetese kozott."Meg ne is azt,hogy kimentünk svájcba aztán szórtuk a lovét.
Unokatesom tanult kint fél évig svájcban.Miatta mentünk ki.És Ő azér tapasztalt egy-két dolgot ottkint mi mennyi!
Ausztria?kit érdekel az egy söpredék nép.Ausztriába az életbe nem mennék dolgozni!
Nem magyar céggel kell szerződést kötni,hogy kimehess dolgozni erről meg ennyit!
Nem fogok tovább vitatkozni erről, részemről a téma lezárva Off -
#978 Az van, hogy van 5 lista és én régebbi listáról rendeltem amiről a ready még sose rendelt!
ha keddig nem jön meg visszamondom és egy másik rendszeres listáról rendelek...
Szal thezsenyka rendelj nyugodtan a "B" listáról az bejáratott. -
TheZsenyka #977 Jah, azt hittem, garanciával genyóznak. -
#976 GTX éppenséggel lehet hogy van, pontosabban azt lehet hogy tud rendelni, még pontosabban lehet hogy időben érdkezik GTX, mert ő GT-t rendelt. -
TheZsenyka #975 Hahó! Éppen ott szeretnék (Ostrom) GTX-et rendelni. Ne tegyem??? -
LBandi #974 Ez várható volt :(
-
#973 ez nem jó hír... :( -
#972 imádom ezt a sok geforce 7 -el kapcsolatos hozzászólást!
nyomjátok csak van értelme
sok.......
Amit írni akartam...a readyben ismét semmi a vga-mal... :-( -
#971 szerintem azok is -
#970 En pontosan tudom mennyit keresnek kint az emberek, ne akard nekem kitalalni a spanyolviaszt.
Itt lakom egy kopesre Ausztriatol.
A masik, hogy annyira nem vagy kepben, hogy meg azt sem tudod, hogy mi kulonbseg van egy kint szulettett allampolgar es egy kulfoldre randult magyar allampolgar, kinti fizetese kozott.
Mondtam te a mennyorszagba elsz, ahol meg azt hiszik, hogy a bab is hus.
Raadasul a kinti magyarok fizeteset meg az magyar ceg is lehuzza, akivel szerzodesben van a kulfoldi ceg. Dolgozik kint vagy 40 ismerosom, ezek kozul 2-3 van akire mondhatnam hogy annyira jol keres, hogy 500 euronal tobbet tud felretenni.
A tobbi orul annak ha 300-at megtud takaritani.
Csak egy kis matek 1200 eurobol, ha koltekezel napi 20 eurot kajara az a fele az osszegneg egy honapban (600 EU), +ha hozzaveszunk egy nagyon szakadt alberletet az min 300 euro.
Es akkor nem vettel semmit, ha esetleg plusz igenyed lenne, mint pl egy doboz cici, vagy otthon ulsz allandoan a munka utan.
Igy tudsz 1200bol, 300at megsporolni.
Na marmost ha veszem a te gepedet, ami igy ranezesre tobb mint 600-700K az minimum 10 havi munkanyi megsporolt penz ilyen atlagokkal es akkor gyalog hozod haza a honod alatt a geped, mert mar vonatjegyre nem lesz. :P
-
fatallerror #969 félre ne értsd,nem szexuális kapcsolatok XDD -
#968 Jó kapcsolatok...na erre még gyúrnom kell -
fatallerror #967 részemről az OFF nya -
fatallerror #966 ha annyira gazdag LBandi akkor mértnem plasztikáztatja meg az arcát de amúgy itt vége részeről az OFF-nak -
#965 Ez pontosan igy van.bár én mondjuk nagyon sokat gépezek másra nem költök csak gyüjtögetek mindt az őseink hogy mire azt senki még én sem tudom. -
#964 Első sorban jó kapcsolatok kellenek, és "agyadnak is kell lennie" hogy megmaradjál ilyen helyen, mert én már több mint 2 éve vagyok itt... illetve saját vállalkozásom is van ugyanúgy kettő éve. Egyszóval korán kell kezdeni, hogy fel futtasd magad. No meg persze a bátyámékkal 6 éve számtech kft. van.
-
#963 bocs, tényleg nem lehet, de akkor meg ki az a balfax aki elírja a saját születési dátumát,hmm? mert nem érvényesíti azonnal ahogy beírod, hanem te megad fogadtatod el -
#962 Fatalerror + Jakuza! Fogalmatok sincs mennyit keresnek kint.Svájcba a minimálbér 300k nem pedig 50 mint itthon.És Én nyáron voltam svájcba és az árak nem egetrengetőek...ahogy tapasztaltam.
Szal külföldön a kukás megkeresi a 300k,esetleg egy szakács veri a 500k ha prémiumot is kap akkor kb 600-at.De a programozóról már nem is beszélek.Egyik volt osztálkytársam Német-be szakács és fél milkát megkeresi.
szal -
#961 hm, ez érdekes, én simán tudom javítani;) különben szar ügy lenne az aláírásokat javítani -
LBandi #960 nem de a gép topic rész az frissitödött :D -
LBandi #959 apucinak csak sokkal jobbak vannak olyan amit ti sosem láttok majd életetekben -
TheZsenyka #958 Ahhhh... nyílván később frissítette az oldalt... ahhhh... de hát ez olyan self explanatory. -
fatallerror #957 de amúgy nem feltételezek semmi rosszat csak fotozd le azt a végzettséged úgy h látszodjona neved h Te kaptad nem az apuci -
LBandi #956 elirtam a reget de prof sg-n nem lehet javitani.... -
#955 Ti mindent elhisztek? szörnyű -
fatallerror #954 2003ban volt 2 6600GT-d?:DD
-
#953 ha 18 lenneél akkor nem a 14-18 évesek kategóriába esnél... -
LBandi #952 jah monjuk akkor nagy logika kel hogy rájöjjön valaki hogy 2003-ban csináltam a lapot tudod ott alul kiirva :D vágod ebböl jön:
16+2=18 :D -
fatallerror #951 ha lefotozod azta végzettséged amit említetél akkor elhiszem h van,de így nem -
fatallerror #950 a honlapodon mért 16 éves vagy? :o -
LBandi #949 18 vagyok nem 14 és tudod aki tud azt megfizetik!
Kiváncsi vaygok kinek van közületek/vayg volt CISCO CCNA Certification-je? ebben a korban. -
#948 FX-57 drágább mint az egész gépem együttvéve :S -
TheZsenyka #947 "No ezt fejsd ki lécci bővebben! Érettségim nekem is van, kéne egy ilyen meló hallod! Egyszerűen bementél egy hirdetésre és voilá, 350K-s állás? Vagy azért néha hétvégente lehúzol pár órát egy droglaborban is, hogy meglegyen az a 350?"
Elhatározás kérdése. -
fatallerror #946 nekem se anyagi okai vannak h nem 1 FX-57-em van...nem a gép az életem..ennyi