5387
-
#945 Mindenki ugy költi a pénzét ahogy akarja és mindenki megtudna venni minden PC cuccot amit akarna csak sporlni kéne (mint pl én) nekem van xxx összegem olyan gépet vehetnék hogy csak na de nem teszem mert minek 7800GT elég lesz 2-3 évig.
-
fatallerror #944 ünneprontó vagy..lásd privi :D -
#943 A 14 evevel ?
Ne viccelodjunk. :P -
#942 Es ugye te kerested meg az arat ? LOL
Hat ha neked kene megkeresned akkor mar a 7k is szornyu lenne. -
#941 Persze, ez alap...egyetemre is azért jársz, hogy kapcsolatokat szerezz...de ez nem Gef7 téma... -
fatallerror #940 a jó kapcsolatokon is múlik a jó meló -
#939 Na pedig én 23 vagyok és IT-s munkában dolgozok érettségivel, és mégis meg van a havi 350k...
No ezt fejsd ki lécci bővebben! Érettségim nekem is van, kéne egy ilyen meló hallod! Egyszerűen bementél egy hirdetésre és voilá, 350K-s állás? Vagy azért néha hétvégente lehúzol pár órát egy droglaborban is, hogy meglegyen az a 350? -
fatallerror #938 Te menynit keresel havonta? -
fatallerror #937 picit buta vagy ahhoz h ennyi pénzt keress már bocs... -
LBandi #936 Jah csak mondjuk gondoltál arra hoyg nem mindenki rakja ráa legszarabb alkatrészeket. pld a gainward is válogatott alkatrészeket nyom. -
LBandi #935 7800 GTX 145 volt nekem és most 137 1-hó után hallod szörnyü. -
#934 ezt honnan veszed? nVidia legyártja a kártyát, és a cégek meg lecserélik a matricát a ventin, ennyi. eddig egyedül az ASUS nyúlt a gyári refkó hűtéshez. tehát ugyan annyira tuningolhat valszeg mint a többi... -
#933 :DDD -
#932 Es hol fogsz lakni a hid alatt ?
Tudod te mennyi kint egy alberlet egyaltalan ?
Egy sima szakmaval rendelkezo 18-eves nem keres kint 1200Euronal tobbet, amibol lejon a koszt a kvartely es a tobbi szar, mert egy 18eves nem ul allandoan otthon.
Jo ha marad az 1200Eurobol nehany szazas.
Mindegy az a elenyeg, hogy neked jol jovedelmezo allasod van idehaza ennyi idosen, hogy megvehesd az ilyen "alom"gepet.
Milliobol egy.
Na persze ha igaz. -
#931 még keveset is mondtam a 300k-val kapcsolatban -
#930 Na pedig én 23 vagyok és IT-s munkában dolgozok érettségivel, és mégis meg van a havi 350k... -
#929 Ja.
De en is ezt szeretnem akkor csinalni, kimenni nagynehezen keresni 2 ev alatt mondjuk 800K-t, majd hazajonni es egy ultrahyper szamitogepet venni belole.
Aztan tok jo lenne 1 ev mulva, eladni 180K-ert az egeszet. :P -
#928 Te miről beszélsz?Most voltam kint nemrég a kaja az max 1,5x drágább más cuccok ruha elektronikai eszközök ugyanannyi,sőt valami olcsobb is.Tudom hogy veszít értékéből,de egyszer venni kell valamit vagy Te mindig vársz és vársz míg olcsobb lesz valami?várhatsz mivel mindig kijön új dolog csak a régi meg "eltünik".Na mindegy nem akarok vitatkozni de a 7800 nem volt 130k csak talán GTX de most per pill melyik kártyáról beszélsz. -
fatallerror #927 énis erről hadováltam h megis kell ott élni.. -
#926 Te melyik alomvilagban elsz ? :P
Raadasul elni is kell am odakint, es akinek van egy kis esze nem veri am el a nehezen megkeresett penzt , olyan termekre egybol ami az atlagosnal magasabb aru es az ertekebol evente legalabb 100% veszit.
Mar neharagudj, de az egy marha aki nem teheti meg (mert milliomos),de megveszi azokat a termekeket egybol amiknek az ara egy maximum ket honap mulva minimum 1/3-aval csokkennek.
Pl: 7800 egy honapja brutto 130K most ugyanaz 95K. -
fatallerror #925 nemaz h kikell jutni de nem itthonról járkálsz melózni hanem kiköltözöl oda és ottis van rezsi meg stb... -
#924 Ahhoz ki is kell jutni oda az sem egyszerű.
Az én szüleim kitagadják a 21. századot a házból a netért mennyit kelett könyörögnöm apám ha a gépbe veszek valamit 20k-ért akkor már jön a "miért költesz ennyi faszságokra" duma :( -
fatallerror #923 és nemtudna nagyon vásrolgatni mert ott se ingyen van az élet... -
fatallerror #922 kinnt nemnagy száma 300k... -
#921 most egy feltevés!
valaki végez szakmájával 18 évesen...kimegy külföldre és ott keress 300k havonta számoljátok ki hogy hány jó gépet tudd venni az illető ha még csak 20 éves.? -
fatallerror #920 hát igen mert ha vanis 4 diploma,akkoris felkell építeni 1 karriert,ami szintén nem 1 hipp-hopp dolog...FaithMeN nemgizdult még a szülei pénzével ezért nemis bántoma kölköt :)),de viszont azokat akik a szülei pénzével gizdulnak azokat utálom -
#919 Eppen ezert nincs egy tanulonak 400Kja 2 VGA-ra es egy X2-re. :P
Max. 25evesen meg vegkepp nincs 4 diplomaja es jo meloja. :P -
#918 Engem nem érdekel a márka nekem volt már C3D-m és semmi bajom nincs vele a mai napig müködik a Gef3Ti200-asom is.
Tehát amig nem tapasztalok rosszat addig ez a kiszemelt és legolcsobb.
De persze még minden változhat 2006 márciusig. -
fatallerror #917 ha FX-57-em lenne,akkorsem nézném le senki gépéd....vki azért dolgozik keményen h megtudjon venni 1 60k-s VGA-t...de azért azt még elnézem ha vki úgy nézi le a másik gépét h van 4 diplomája és jó melója,mert az legalább feltud vmit mutatni(a végzettségét) -
#916 nem fontos elhinni.
de Én sem hiszem hogy 1 giga rammod van! Na!:) -
#915 hát jah -
#914 Mindjart atis irom az alairasomat egy DUAL X2-re es 4x LEADTEK Leadtek WF PX7800 GTX -re, mert mar tul gagyi a masokhoz kepest. -
fatallerror #913 tök mind1 mert teljesen refkó...jó vétel itthon..nem a tuning bu ziknak van az biztos -
#912 gagyi márka -
#911 hát szüleim is adtak bele+ Én is...ha megtudják hogy ennyiért vettem gépet akkor kicsinálnak -
fatallerror #910 tudom én mondtam elöször :DD -
fatallerror #909 hát igen énis jobabn csípném a konkrétumot(pl 1 fotót a gépéről), nem mintha irigyelném mert nem a jó gép a jó élet titka ;) -
#908 Ready-be ~89k C3D. -
#907 Erre szoktak azt mondani, hogy milliomos volt amikor megalmodta az alairasat. -
fatallerror #906 amúgy nézem így a géped jól el eresztettek a szüleid...(vagy talán Te magad)