5387
10645648441119966253.jpg\"
  • Gabesz amd64
    látom márciusba lesz újjítás?

és akkor milyen márkájú lesz a VGA-d?
  • grebber
    Akinek 7800GT-je vagy 7800GTX-e van irja már le nekem milyen konfig van körülötte és hogy mindezt hány Wattos táppal üzemeli!!!!
  • Gabesz amd64
    De bendegúz beszólt! :DD
  • fatallerror
    énis új reges vagyok mégsem szólsz be nekem,vagy én már nemszámítok újnak? :)
  • Gabesz amd64
    megsporoltam az egered kattingatását!
  • Gabesz amd64
    újrek haggyad már
  • Narancs
    Nehogymár ez is baj legyen...
  • Bendegoose
    Elég lett volna csak a linket bedobnod
  • Gabesz amd64
    Egyedi vízhűtés egy 7800Gtx-en:

"A csak az ázsiai piacra szállító Colorful (Seven Rainbow) nevű cég érdekes kártyát alkotott. A képekre pillantva látható, hogy a referencia GeForce 7800 GTX-en egy jókora fekete fémdarab lapul, mely bizony a világ első kereskedelmi forgalomban is kapható integrált vízhűtését rejti.

A WCL-V1 típusjelű hűtés komplett rendszert takar, a magon lévő blokkból a két cső a felette lévő radiátorba fut, ahol a folyadékáramlásért felelős mini pumpa is található. A magon csücsülő blokkon egy 60 mm-es 1800-as percenkénti fordulatszámú ventilátor segíti a további hőleadást, ez azért is fontos, mert a megszokott vízhűtéses rendszerekhez képest is a víz által egy körben megtett út nem túl hosszú, tehát a túlmelegedés veszélye fennállhatna.

A teljesítményre sem lehet panaszunk, a 490 MHz-es mag és az 1,3 GHz-es memóriasebesség a mérések szerint 10 000 pont fölé juttata a kártyát a 3DMar05-ben. Árat még nem tudunk, de meglepetésként hamarosan bemutatják az integrált vízhűtéssel rendelkező ATI Radeon X1800 XT-t is! Megjegyzésként csak annyit: ez a megoldás sem a szépségéről lesz híres."

• Gabesz amd64
  • janos666 #1175
    Nézd csak mit találtam neked: Powerbench
    Works with: Half-Life 2, Unreal Tournament 2004, Far Cry, The Chronicles Of Riddick and also it includes a CPU benchmark.
  • ZaJanga
    HALF-LIFE2 bench 1.5
    Hogyan tesztelj?

A Half-Life 2 Benchmark működéséhez CSAK egy valódi, működő account-tal is kell rendelkezni. Ha még nem tetted meg, akkor telepítsd fel a Half-Life 2-őt, majd készíts egy működő accountot.

FONTOS: Frissítsd a Steam-et, illetve a játékot magát, mert e nélkül nem lesz működőképes a tesztprogram! Ha mindez teljesült, akkor indítsd el a játékot és játssz egy kicsit (inicializál számos mappát), majd lépj ki és indítsd el a Half-Life 2 Benchmarkot.
    Állítsd be a számodra megfelelő értékeket (felbontás, minőségi szint, stb.), majd kattints a RUN-ra. Ha a Steam még nem fut, akkor a program rákérdez, hogy futtassa-e. Válaszolj igent, különben nem lesz lehetséges a tesztelés. Várd meg míg a Steam teljesen betöltődik (lehetséges, hogy közben frissíthet is), majd kattints újra a RUN-ra. A teszt az általad kiválasztott opciókkal elindul, majd a végén egy HTML fájlba menti az eredményt.

Far Cry 1.4.1 bench
  • Gabesz amd64
    És akkor le lehet tölteni ilyeneket valahol?
  • janos666 #1172
    Legtöbbhöz le lehet tölteni felvett demókat, de pl. a DOOM3-ban gyárilag is van egy. A tesztoldalaknak pedig illik is saját, házilag felvett demókat futtani, hogy még életszerűbb legyen a mérés 2 kártya közt. (pl. lövöldöznek egy sort, ügyelve hogy szétnézzenek a pálya szebb pontjain és timedemonak veszik fel.)
  • fatallerror
    A demokat nem elő kell csalni hanem felvenni
  • grebber
    Tudom hogy játékok de akkor azon belül elő sem lehet őket csalni?
    Azt tudom hogy a Doom3ban van timedemo az oké is de ezekben nincsen valami hasonló?
  • fatallerror
    ezek játékok :))),és azokon belül felvett demok...
  • grebber
    Lehet hülyeséget kérdezek de azokat a tesztprogikat honnan tudnám letölteni amikkel a VGa-kat tesztelik pl Halo,Far Cry, MOH PA. Vagy ha nincs külön ilyen progi hogy kell előcsalni a játékon belül?
  • Gabesz amd64
    egyértelmü :P
  • TonyVGACentral
    2 év múlva meg itt az nV 9800? x)
  • czky
    Ez egy vadállat!!!
    Annyi a baj a konfigjával, h halláskárosodást okoz.
  • fatallerror
    és a videó róla :))
  • fatallerror
    17433 3DMarks :)))
  • ZaJanga
    Az állat:

• Gabesz amd64
    biztos 8800 lesz :)
  • ZaJanga
    :-D
    szerinted...
    simán g80(8800?)
  • Gabesz amd64
    Te aztán nem prozod el!
    minden évben új VGA,great
  • Inquisitor
    A TGS-en DirectX10 bemutatóként ment, kár amiért csak az a gagyi videó jött ki belőle, a lenti hír lényege, hogy hivatalosan az PDC Microsoft Conferenc-en mutatják be hivatalosan, remélem jön is ki video róla :)
  • B@dsector
    DirectX 10 (9.0L) szvsz.
  • deep
    Dx10 már sztem, több 9-est nem érdemes kiadni. A CryTec engine 2 már azt fogja nyomni szvsz.
  • B@dsector
    Szerintem, dx9.0L támogatású lesz - PS4.0, 512MB memória stb...
    Nem sok értelmét látom annak, hogy vegyek még 1 7800GTX kártyát jövőre -> G80 rulez
  • Gabesz amd64
    Amúgy Jön az Nvidia mobil monstruma
  • Gabesz amd64
    talán majd jövöre cserélhetsz
  • B@dsector
    Lehet hogy csere lesz
  • TonyVGACentral
    ezt mi már régebben kiraktuk :) (VGA Central)
  • Gabesz amd64
    hát ez egyértelmű,mivel már "végzett" a 7-es szériával azt minek tétlenkedjen :)

szerintem bele fog az Nv is csapni a kisebb nanométerbe :)
  • ZaJanga
    Nééémán...
    az nVidia nem tétlenkedik:
    G80 tervek GDDR4 800Mhz@1600Mhz

http://www.vr-zone.com/?i=2722&s=1
  • TonyVGACentral
    nekem sinám bejön
  • nero
    Sziaztok

Ujabb infok az ASUS 7800GT-DUAL card -rol:

Emlekesztek meg anno a VOODOO 5 6000 re?

tudjatok a kulso tap csati !!!

Hat az asus is errefele halad az uj Dual-s kartyaval!

Lesznek meg meglepi eme kartyarol, ha elkeszul !

• fatallerror
    a továbbiakban lécci használd az url gombos linkelést,köszi