5387
-
#1185 látom márciusba lesz újjítás?
és akkor milyen márkájú lesz a VGA-d? -
#1184 Akinek 7800GT-je vagy 7800GTX-e van irja már le nekem milyen konfig van körülötte és hogy mindezt hány Wattos táppal üzemeli!!!! -
#1183 De bendegúz beszólt! :DD -
fatallerror #1182 énis új reges vagyok mégsem szólsz be nekem,vagy én már nemszámítok újnak? :) -
#1181 megsporoltam az egered kattingatását! -
#1180 újrek haggyad már -
#1179 Nehogymár ez is baj legyen... -
Bendegoose #1178 Elég lett volna csak a linket bedobnod -
#1177 Egyedi vízhűtés egy 7800Gtx-en:
"A csak az ázsiai piacra szállító Colorful (Seven Rainbow) nevű cég érdekes kártyát alkotott. A képekre pillantva látható, hogy a referencia GeForce 7800 GTX-en egy jókora fekete fémdarab lapul, mely bizony a világ első kereskedelmi forgalomban is kapható integrált vízhűtését rejti.
A WCL-V1 típusjelű hűtés komplett rendszert takar, a magon lévő blokkból a két cső a felette lévő radiátorba fut, ahol a folyadékáramlásért felelős mini pumpa is található. A magon csücsülő blokkon egy 60 mm-es 1800-as percenkénti fordulatszámú ventilátor segíti a további hőleadást, ez azért is fontos, mert a megszokott vízhűtéses rendszerekhez képest is a víz által egy körben megtett út nem túl hosszú, tehát a túlmelegedés veszélye fennállhatna.
A teljesítményre sem lehet panaszunk, a 490 MHz-es mag és az 1,3 GHz-es memóriasebesség a mérések szerint 10 000 pont fölé juttata a kártyát a 3DMar05-ben. Árat még nem tudunk, de meglepetésként hamarosan bemutatják az integrált vízhűtéssel rendelkező ATI Radeon X1800 XT-t is! Megjegyzésként csak annyit: ez a megoldás sem a szépségéről lesz híres."
-
#1176 -
#1175 Nézd csak mit találtam neked: Powerbench
Works with: Half-Life 2, Unreal Tournament 2004, Far Cry, The Chronicles Of Riddick and also it includes a CPU benchmark.
-
#1174 HALF-LIFE2 bench 1.5
Hogyan tesztelj?
A Half-Life 2 Benchmark működéséhez CSAK egy valódi, működő account-tal is kell rendelkezni. Ha még nem tetted meg, akkor telepítsd fel a Half-Life 2-őt, majd készíts egy működő accountot.
FONTOS: Frissítsd a Steam-et, illetve a játékot magát, mert e nélkül nem lesz működőképes a tesztprogram! Ha mindez teljesült, akkor indítsd el a játékot és játssz egy kicsit (inicializál számos mappát), majd lépj ki és indítsd el a Half-Life 2 Benchmarkot.
Állítsd be a számodra megfelelő értékeket (felbontás, minőségi szint, stb.), majd kattints a RUN-ra. Ha a Steam még nem fut, akkor a program rákérdez, hogy futtassa-e. Válaszolj igent, különben nem lesz lehetséges a tesztelés. Várd meg míg a Steam teljesen betöltődik (lehetséges, hogy közben frissíthet is), majd kattints újra a RUN-ra. A teszt az általad kiválasztott opciókkal elindul, majd a végén egy HTML fájlba menti az eredményt.
Far Cry 1.4.1 bench -
#1173 És akkor le lehet tölteni ilyeneket valahol? -
#1172 Legtöbbhöz le lehet tölteni felvett demókat, de pl. a DOOM3-ban gyárilag is van egy. A tesztoldalaknak pedig illik is saját, házilag felvett demókat futtani, hogy még életszerűbb legyen a mérés 2 kártya közt. (pl. lövöldöznek egy sort, ügyelve hogy szétnézzenek a pálya szebb pontjain és timedemonak veszik fel.) -
fatallerror #1171 A demokat nem elő kell csalni hanem felvenni -
#1170 Tudom hogy játékok de akkor azon belül elő sem lehet őket csalni?
Azt tudom hogy a Doom3ban van timedemo az oké is de ezekben nincsen valami hasonló? -
fatallerror #1169 ezek játékok :))),és azokon belül felvett demok... -
#1168 Lehet hülyeséget kérdezek de azokat a tesztprogikat honnan tudnám letölteni amikkel a VGa-kat tesztelik pl Halo,Far Cry, MOH PA. Vagy ha nincs külön ilyen progi hogy kell előcsalni a játékon belül? -
#1167 egyértelmü :P -
#1166 2 év múlva meg itt az nV 9800? x) -
#1165 Ez egy vadállat!!!
Annyi a baj a konfigjával, h halláskárosodást okoz. -
fatallerror #1164 és a videó róla :)) -
fatallerror #1163 17433 3DMarks :))) -
#1162 Az állat:
-
#1161 biztos 8800 lesz :) -
#1160 :-D
szerinted...
simán g80(8800?) -
#1159 Te aztán nem prozod el!
minden évben új VGA,great -
Inquisitor #1158 A TGS-en DirectX10 bemutatóként ment, kár amiért csak az a gagyi videó jött ki belőle, a lenti hír lényege, hogy hivatalosan az PDC Microsoft Conferenc-en mutatják be hivatalosan, remélem jön is ki video róla :) -
#1157 DirectX 10 (9.0L) szvsz. -
#1156 Dx10 már sztem, több 9-est nem érdemes kiadni. A CryTec engine 2 már azt fogja nyomni szvsz. -
#1155 Szerintem, dx9.0L támogatású lesz - PS4.0, 512MB memória stb...
Nem sok értelmét látom annak, hogy vegyek még 1 7800GTX kártyát jövőre -> G80 rulez -
#1154 Amúgy Jön az Nvidia mobil monstruma -
#1153 talán majd jövöre cserélhetsz -
#1152 Lehet hogy csere lesz -
#1151 ezt mi már régebben kiraktuk :) (VGA Central) -
#1150 hát ez egyértelmű,mivel már "végzett" a 7-es szériával azt minek tétlenkedjen :)
szerintem bele fog az Nv is csapni a kisebb nanométerbe :) -
#1149 Nééémán...
az nVidia nem tétlenkedik:
G80 tervek GDDR4 800Mhz@1600Mhz
http://www.vr-zone.com/?i=2722&s=1 -
#1148 nekem sinám bejön -
nero #1147 Sziaztok
Ujabb infok az ASUS 7800GT-DUAL card -rol:
Emlekesztek meg anno a VOODOO 5 6000 re?
tudjatok a kulso tap csati !!!
Hat az asus is errefele halad az uj Dual-s kartyaval!
Lesznek meg meglepi eme kartyarol, ha elkeszul !
-
fatallerror #1146 a továbbiakban lécci használd az url gombos linkelést,köszi