5387
-
#785 azé olcso mert ez a beszerzési ára!
nézzél meg külföldi árlistákat.
Itt magyarországon rárakják a hasznot a sok piszkot meg a pofátlanságot és máris 20k-val több. -
#784 pontosan! -
Akuma #783 visszatérve a kérdésedre, ez is a hírnéven múlik... vannak helyek, ahol az FX5950 Ultra és 5900 Ultra megy olyan (vagy drágább árban), mint a 6800 GT
minnél újabb családtag van kint annál kevesebben ismerik, időbe telik amíg mindenki megtudja mi is a jó vétel... pl egy haver nemrég még FX-et akart venni, de el kellett keserítenem, hogy az manapság már nem sokra jó, az ára viszont még mindíg megvan... -
Akuma #782 ATI-t szivatja az nVidia, megteheti jelenleg, mert csak az ő kártyája van kint ebben a teljesítményben, így nV kártyából viszonylag sok fogy... sok kicsi haszon viszont nekik még mindíg jó, mert hírnevüket is visszanyerik
ha meg ATI kijön a kártyával kénytelen lesz legalább olyan olcsón adni, mint az nVidia, ebből pedig igen nagy bevételkiesés lehet és a következő fordulóra az nVidia jelentősen elhúzhat a riválisától -
#781 Most ezt nem értem (lehet mert láma pöcs vagyok),de miért ilyen "olcso" a 7800GT ha tényleg jobb mint a 6800Ultra? -
#780 hát nem most akartam megvenni két héten belül! énis október környékére gomdoltam.. -
#779 Ja olyan 2006 március környékén.
Amugy miért, baj? -
fatallerror #778 na még 1 ember akinek új gépe lesz... :( -
#777 Aztasullyos ez komoly hogy CSAK 88200FT a 7800GT????
Eddig X800XL-t akartam az 72ezer forinttól felfelé.
EHE akkor tényleg 7800GT-m lesz :) -
fatallerror #776 Nos én mindenképpen megvárnám h mit produkál az ATI...én olyan szeptember végén okt. elején vásárolnék,mert még a 7800-as kártyák ára se tiszta,mindenképpen megvárnám míg rendeződnek a sorok.De a Te pénzed a Te géped,én nemhatározom meg h mikor vásárolj -
#775 szerinted mikor? -
fatallerror #774 csak okosan a vásárlással,szvsz még várj 1 kicsit h rendeződjenek az árak -
#773 hát már ideje lenne :)
tavaly nyáron akartam újjítani,de tudtam hogy lesz s939-es foglalat és azt inkább megvártam...VGA-t az tavaly tavasz elején vettem azt hittem jó lesz egy ideig az is.Tévedtem!
mivel jött a PCI-ex :(
sebaj... -
fatallerror #772 huhh akkor nagy váltásod lesz most gépileg -
#771 kölcsönbe van egy fos Asus a7v8x abba egy Amd 1000MHz-es Thunderbird...egy giga memcsi meg az Fx5900.
ez most kuka vagy vissza a feladónak.azt jön az új gép.kivéve a memcsi+ a VGA -
fatallerror #770 most milyen is a géped? -
#769 hát Én meg most nem érdekel veszek egyet,ha beleszakodok is :DD
azt kussba leszek kb3 évig -
fatallerror #768 tudni tudom csak most nemarról volt szó :) de hiába álmodozok nekem nemlesz ilyen VGA-m :( -
#767 csak kiváncsi vagyok hogy tudod-e?
amúgy mindegyik hasonló hűtés van mint a referencia :) -
fatallerror #766 ne legyél már értetlen :),most én a lenntebb felsorolt kártyák hűtéséről beszéltem -
#765 mér az asus-on más van? vagy a leadtek-en? -
fatallerror #764 ezen a 3 márkán amit mondtam refkó hűtések vannak -
#763 igazad van akkor télleg jó vétel!végülis mindegyik kártya azt tudja csak más a hűtő meg mást csomagolnak mellé. -
fatallerror #762 MSI,inno3D: ezek 100k felett vannak!ha nem a doboz tartalma érdekel(gondolok itt a játékokra) akkor szerintem jó vétel ez a Club3D -
#761 hát jah!még várok egy picit a vásárlással nemtom ez a club3d nem igazán győz meg -
fatallerror #760 tökmind1 hol veszed meg róla csak kérj róla számlát! -
#759 télleg jó ár!És megbizható ez a ready? -
fatallerror #758 bruttó az ára sőt még a forgalmi jutalék(600FT) is benne van az árban -
fatallerror #757 Club3D de teljesen refkó tehát semmi gond nincs vele -
#756 ez brutto? és milyen márka? -
fatallerror #755 itt kapsz 88200 Ft-ért rendelésre -
cseneles #754 magyarországon lehet kapni 7800GT-t?
ha igen akkor hol?? -
#753 ott nincs!
meg drága egy honlap az! -
cseneles #752 Talán PCLAND.hu -
#751 hirtelen azt hittem a 7800Ultráról linkeltél tesztet -
#750 De mi nem ultrákrol beszéltünk :) -
#749 ultra teszt 1
ultra teszt 2 -
#748 egyébként az epox ultrája odaver a dfi ultrának! -
#747 ha nagyon kéne tudok zsír újat garival mindennel gépben nem volt!!
jövő kedden érkezik a 7800 GT-m ! -
#746 aham nagyon jó!
tudsz szerezni?