3510
-
#100 Bullettime a Max Payne-ben van! Ez maximum focus lehet! -
#99 Ha a mozgások és a Bullettime jó benne akkor már nyert ügy van.
Engem azért érdekelne hogy milyen konfigon készűlteg a képek. -
#98 Nézzétek meg a 44-es hozzászólást! Vannak pár nappal ezelőtti képek! -
#97 monnyu ka képeket elnézve nem látom azt a hibát, hogy egy csomó minden pixeles nem úgy mint az ETM-ben...
de nagyon várom már -
#96 áá isten gáma lesz!!!:)) ETM után igazán jó hogy jön neo! A matrix onlineal játszott valaki?
-
#95 Igen! Amerikában! De ugyis átjut idő előtt európába is! 1-2 nap után! -
loserman #94 1 hét is kijön? -
#93 hmm..ha sikerül pár gb-t felszabadítanom a gépről akko tuti beszerzem 8) -
#92 Már csak egy hét!!! -
Nagypee #91 huu de várom már, erre izzitom a torrentszálaimat, jelenne már meg bakker!! -
#90 Ha télleg akkor jelenne meg, akkor a hivatalos oldalon már kinnt lenne! És ha ott nincs, akkor bisztos nem akkor fog megjelenni!(Nagyon remélem...) -
#89 Új trailer
Asszondja a végén november 24.-én gyűn. -
#88 Visszaolvastam a topikban és hát már bocs de meg kellett állapítanom, hogy nagyon bénák voltatok az ETM-ben! Én kezdettől fogva kiigazodtam rajta! Könnyü volt nagyon! Irta valaki, hogy annak nagyon ügyesnek kell lennie, aki meg tudja csinálni azt az ütést vagy rugást amelyiket akarja! Én mindig megtudtam és sok ilyen embert ismerek! Szóval nem kell hozzá nagy ügyesség! Ha valakit ezzel megsértettem, akkor sry! -
#87 www.thematrixpathofneo.com -
#86 Melyik oldalt nézted te? Be tudnád linkelni?
előre is köszi... -
#85 Na ja! Csak te az amerikai lapot nézted és amerikában még jó hogy előbb jelenik meg! Európában 11-én fog megjelenni! -
#84 melyik hivatalos oldalon nézted? mert ez a banner ha jól sejtem a Path of Neo.com-oldalról van. Ott pedig mindnhol 8.-a van kiírva. Szóval lehet előrébb hozták? Vagy még ők sem tudják mikor is akarják kiadni? -
#83 A bannerra nem tudom miért van nyolcadika irva! A hivatalos honlapon is 11 van kiirva! -
#82 KÖSZIKE!!
-
#81 Akkor nemsokat kell várni... :) -
#80 Nov. 11! -
Nagypee #79 nov 8án jön ki a gém? juhéj -
#78 Starship Troopers nek nincs semmi olyan brutál gépigénye... vgat dolgozza meg a 10szer egymásrehuzott bump mapping.. -
#77 Igen-igen ezt én is szeretném tudni. Bár nem látszik HL2 vagy Doom 3 grafikájunak, de ki tudja. Pl a Starship Troopers grafikálya 2002 szintű mégis olyan a gépigénye hogy kiestem a székből ilyedtemben mikor megláttam. Szóval remélem ennek reálisabb lesz a gépigénye. De tényleg nem tud senki semmit? -
#76 Hali skacok! Hamarosan indul egy új lapom, amely különböző játékok rovataoból fog állni! A rovatoknak egyéni kinézetük, és tartalmuk lesz. Akinek lenne kedve (és rendelkezik eezen a tére tapasztalatta) vezetni egy Matrix: Path of Neo-s rovatot, az írjon nekem privátot, a részleteket pedig MSN-en megbeszélhetjük. -
#75 Valaki nem tudja, hogy mik lesznek a Rendszer követelmények? -
#74 Tök jó! Szeintem, ha majd megjelenik a game, akkor ugyis sokan jönnek majd ide, szóval jóljön! -
#73 Banner!!
Szóljon valaki a moderátornak!!
Előre is köszI! -
#72 [IMG]http://www.atari.com/thematrixpathofneo/banners/US/PON_728x90.gif" width="728" height="90" border="0" alt="The Matrix: Path of Neo[/IMG] -
#71 Régebben a régi konfig-on nekem se volt. Megpróbálok egy frissítést, hátha bejön. -
#70 Nekem még nem volt ilyen soha! -
#69 a kép:Átlátszó karakter
A kérdésem: Lehet ez ellen tenni valamit? -
#68 Még egy utolsó kérdés: Az Enter the Matrix-ban feltettem az 1.2 (i865 fix) patch-t mert nélküle Focus-ban szaggat a játék. Ezt ki is küszöböli csak hogy most a karakterem átlátszóvá vált Focus-ban. -
#67 Tényleg. Bisztosan valami ideiglenes zavar volt. Mégegyszer köszi! -
#66 Én ha rákattintok, akkor bejön! -
#65 Köszi a linket, de nekem "a lap nem jeleníthető meg" oldal jön elő. Bisztos, hogy jól írtad be a címet? -
#64 A hacking systemben lehet beállítani! Már nem emléxek hogyan! De van egy jó oldal ahol minden infót megtalálsz a hackelésről! (Mármint a játékbel hackelésről!)Ez az az oldal! -
#63 Amúgy a videók alapján ez egy Mátrix-hoz méltó játék lesz. Hacsak el nem szúrnak valamit a készítők. Mert szokásuk. -
#62 Karddal? azt meg hogy? -
#61 Egyébként imádom az ETM-et! Már 3 éve jáccok vele!