3510
-
#140 Sztem ez inkább egy ETM 2 lesz, nem egy rendes játék,de ne legyen igazam.. -
Spaceghost #139 Jöjjön má ki PC-re is. Akármilyen is lesz lényeg hogy matrix játék :P -
#138 Na Xboxra is kijött.
2005-11-06 Xbox The Matrix: Path of Neo (c) Atari *FULLDVD* *NTSC* *DVD9* RIOT 61x50 MB
-
#137 BAromság.. ment a warezzel is csak patch kellett hozzá:D az eredetivel is kivágta az mbert (az első first release-el) -
Spaceghost #136 Ha szerencsénk van akkor PC-re is lesz már ma vagy holnap. Elméletileg ugyanakkor jelenik meg a játék tehát nem kizárt hogy már a PC-s verziot is megszerezték :) -
MagyaR #135 Bannerba 8 van írva. Vagy az vmi más szempont akar lenni? -
#134 Milyen 24-ei megjelenésről beszélsz te? Az már hol van??? 11-én jelenik meg! A hivatalos oldalon is ez van! -
Newfronter #133 Számolj be az élményeidről! -
#132 Aha!!!Nagyon jó.Majd megirom milyen! -
#131 De miért jön ki hamarabb ps-re?
Amúgy ez jó jel. Mert már ezzel is cáfolva van a 24-ei megjelenés (vagy 25 tökmindegy). -
#130 A franba hogy mindig PS-re jön ki előbb minden! -
#129 kijött PS2-re ! -
#128 Az ETM-ről meg még annyit, hogy azért volt jó játék egyeseknek, mert ez volt az egyetlen Mátrix-os játék akkoriban, meg jóformán most is. Legalábbis még pár napig :) -
#127 Hááááát az ETM-et vagy 20x jáccottam végig és akkoriban nagyon tetszett. De így mai szemmel (meg múltkor feltettem) eléggé silány volt. Volt kb 10 féle mozdulat és kész (a fegyverelvételek nagyon jók voltak szvsz). Remélem ebben már kombók lesznek (nagyon sok ráadásul) és ezeket a játék előrehaladtával (ahogyan a filben is következtek) meglehet tanulni (megállítom a golyókat sé mindenkit cipóraverek). De arra a "sok Smith" elleni csatára kiváncsi leszek. MEg arra is hogy ha már a tesók ügyeskedtek a játék készítésekor akkor vaon raktak-e bele új infókat is a történetről, világról...stb. Ja és már nagyon várom a jövő hetet -
#126 Nemtudom mi bajotok az Enter the Matrixal simán jó volt! -
#125 A The Truck nevü rész tudom! Minednkit kidob annál a résznél a játékból! Csak az eredeti verzióval megy rendesen. Le kell tölteni a végigjáccást és akkor tucc tovább menni! -
Newfronter #124 Az ETM-el az volt a baj, hogy volt egy rész ami után kivágott a játékból. Akkor még netem sem volt így nem volt rá megoldás :(((
Pedig mátrix buzi vagyok -
#123 ;)
az ETM-nél már csak jobb lehet... -
#122 [Betárazza a kedvencekbe] -
Newfronter #121 Meg ugye Neo-val a végefelé jó kis képességeket lehet megszerezni gondolom és nem csak sima csihi-puhi lesz, remélem... -
#120 zsír lesz
ha már az ETM-nél jobb lesz akkor már eleve megérte(mert az is zsír volt)
gondolom új pályák meg jobb graf lesz.. -
#119 tök mindegy! Engem nem érdekel, hogy másnak mennyire teccik! -
#118 nem azt mondtam hogy nem teccik sőt nagyon várom csak a képek lehangoltak :/ -
#117 Basszus! Nem igaz, hogy nem lehet megérteni! Nyolcadikán jön ki amerikában, itt pedig 11-én! -
#116 Ha nem teccik nem kell vele jáccani... -
#115 MÉG 3 NAP!!! -
#114 hát, megnéztem az új képeket nagyon lehangolo volt a látvány egyszerüen : RONDA, azt megnéztem a videót ott már jöbbvolt az összhatás de... -
#113 a Pcdome-on (www.pcdome.hu) van egy (számomra) új videó ha valakit érdekel és ott is 8-át írnak,úgyhogy sztem még 3 napot kell várnunk. -
Newfronter #112 Láttam egy torrentet ma reggel, de biztos hogy fék. -
loserman #111 ki tudja... -
#110 mikor jelenik má meg? -
#109 11-én jön ki, igaz? -
#108 Igaz Mátrixban csak lassításról van szó. Bár a Bullettime szószerint "lövedék időt"-t jelent azaz a lassítás olyan fokát mikor lehet látn ia pisztolyból kilőtt lövedéket. De végülis lehet Slow-Mo, vagy fókusz (ETM), ja nem az egy RTL-klubbos műsor helyesen -> FOCUS! -
kraven81 #107 slow motion = F.E.A.R-ben az lassítás ua. mint focus -
#106 ? -
kraven81 #105 SlowMo:D -
#104 Nem! -
#103 Semmi baj... Csak mikor mátrixnál meghallom azt, hogy bullettime, felbassza az agyam! -
#102 Bocsánat a tévedésemért -
#101 Így a képeket elnézve NEO egy kicsit elkapkodotnak tűnik. Morpheus, Trinity meg a többiek igényesebbnek néznek ki.
Apropó. lehet tudni hány CD-s/DVD-s lesz? És hogy lesz-e a sztori szempontjából valami új infó?