121242
Football Manager
-
Takezó #3829 a "semmi baj"-t keppernek kéne mondania -
#3828 Ez már tényleg túlzás...
Trezeguet végre felépül sérüléséből,erre Del Piero válogatott meccsen lesérül egy hónapra...
-
#3827 Bocs gabber ezt nem nyaggatásnak szántam csak megkérdeztem.Semmi baj. -
cain #3826 edzőprobléma van ott... -
Takezó #3825 lál, nekem fradival 0 forintocska :o orbán viktor érkezik poénból januárban, enniy :DD:D tőzsért vitték vóna pénzért nyáron, de őt nem adom :P -
#3824 Mindjárt, épp a Tottenham jön :P -
cain #3823 mekkora az átigazolásokra fordítható kereted? -
#3822 Neked nem megy a Manchester és a Tottenham gálázni? :DDDDDDD -
G.Freeman #3821 Boston UTDval jatszottam regebben, jo kis csapat (persze azon a szinten)
League TWO csapat, ami ugye 4. szinte mert van championship meg premier league es League One elötte -
#3820 Miért nem veszel játékosokat,ha olyan sok a pénzed? -
#3819 Köszike -
Drizzthsz #3818 Lassan egymilliárdos vagyonom lesz az Újpesttel. Már csak 3 millió kell. Amilyen jól mennek a pénzügyek, olyan rosszul megy a csapatnak. :S -
#3817 Tottenham: Júli 25
Manchester Júli 31 -
cain #3816 szerintem ha valóban kihívásra vágysz, akkor kezdj valami ukrán/ruszki zsé ligás csapatnál. -
G.Freeman #3815 eéőző idenyben kaptam 3,6 milliot atigazolasra, iden meg 36ot
ennyit ér a BL hely -
#3814 most értem haza reggel 10-től este 8-ig dolgoztam....nem kell nyaggatni érte -
#3813 Az hanyad osztály?Ezt a csapatot csak úgy magatól mondtad semmi más oka nincs? -
#3812 Majd rakj fel képet légyszives a 2 Angol csapat elleni mérkőzésröl! -
Takezó #3811 superpack nem müxik -.- -
G.Freeman #3810 Boston UTD -
#3809 Na sehol semmi ötlet melyik csapattal kezdjek? -
#3808 hali gabber nem volt időd megcsinálni a nevemhez az újítást.Vagy mi is ennek a neve? -
#3807 csoki all
[gabber otthon]
egyedül fájreksz írt össze cuccost a tippek-trükkökhez -
Takezó #3806 fm2005 hungsuperpack -
G.Freeman #3805 7,25 -
G.Freeman #3804 Hugo Vianát szerintetek eladjam ,25 millio euroert? -
cain #3803 mikor hívod őket? -
#3802 Egy direkt linkkel dobj már meg :P Az enyémmel nem mer nem működni ;) -
Takezó #3801 magyar facepack, ilyesmi -
#3800 Tudom :) Én megyek a helyére -
Drizzthsz #3799 Huhh, bnt vaghyok az Uefa Group Stageben, az Aekkal Újpesten 0-0, majd idegenben is, végül 4-2-re büntetőkkel nyertem. :))) -
G.Freeman #3798 ManUTD kirugta Fergusont -
#3797 Én? Tök ingyen hívom őket :)
Isten ments hogy fizessek érte. :))))
Nekik ez megtiszteltetés :P -
#3796 Segítséget kérnék.Mivek freemennek nagyon megy a szarkákkal ezt már nem nagyon zudom túlszárnyalni mivel én is velük avgyok.Ezért elhatároztam elkezdek egy újat.Mivel nagy kihívást akarok (és nem fogok panaszkodni hogy nem megy meg ilyenek hanem viselem a vereségeket is)valami kis csapattal akarok lenni.Pl angol 3.liga vagy valami nagy bajnokság 2.ligája.Légyszi adjatok ötleteket milyen csapattal legyek.
Egy másik kérdés.A játék indításánál miben más ha be van kapcsolva az extra részletesség mintha nem lenne benyomva.Ti bejelöltétek.Hamar várom a csapatneveket mert még ma este el akarom kezdeni. -
cain #3795 mi van benne? -
cain #3794 mikor hívtad őket, és mennyiért? -
Takezó #3793 Hungarian SuperPack müxik 2006hoz? -
#3792 Jön a Tottenham is :))))
Aki magyar bajnoksággal nyomja mondja már meg neki is megy-e a Manchester és a Tottenham :)
Sajna a Chelsea nem állt kötélnek, de azokat elvertem volna :DDDDDD
-
#3791 Estét!
A St.Pauli-val kezdtem 1-et, de nagyon bosszantó ez sok kikötés a német területi ligában, ráadásul szerrintem 1 kicsit bug-os. Hiába jelölöm ki neki még mindig nem megfelelő a számuk. -
cain #3790 szvsz az elsődleges mozgásirányt. ez rugalmassabbá teszi a csapatösszeállítást. pl. ha klasszikus 4-4-2-t akarsz játszani, de van egy jó védekező középpályásod, akit nem akarsz kihagyni a csapatból, de az eddigi taktika módosításával nem akarod felborítani a csapat jól bevált hadrendjét, akkor berakod a csókát, és visszanyilazod a beállós helyére.