121242
Football Manager
-
#3620 sziasztok
Eddigi legnagyobb sikerem a klubbal a Liga1es kiverése Kupából idegenben..
-
Kanál #3619 csokolom.
gratulálnék azoknak akik kurvajóak. más, szoltan kolléga nyomhatna pikcsőrt miket művel az aranylábú csatárja ^^ -
#3618 Ja,sajna,eddig én is ugy játszottam...de bíztam az ujításban...de semmit sem ér! -
#3616 ez a név :D -
#3615 130 új üzenet 0.0 -
adjunk kölcsön vkit? :D -
#3613 igen Ő az aki lerugta Guardalben-t az első fordulóban -
#3612 Hali!
Ezért van nekem 3 mentésem mindig...Csak egyszer jár így az ember, aztán utánna már tudja, hogy mindig legyen egy plusz mentése. -
#3611 hát igen remélem ha lejár a kölcsön megtudom majd tartani valamilyen módon
de négy jó éve már nem lesz
adddigra remélem már tudok jobbakat hozni, de azért ráis számítani fogok, feltéve ha sikerül megtartani -
#3610 -
#3609 iszonyat istenpléja , csak kár hogy 29 éves
[van még 4 éve] -
#3608 hali -
#3607 Corradi egyszerűen fantasztikus
-
cain #3606 egy név alatt 3 save-t csinál a progi, és felváltva cserélgeti őket automatikus mentésnél. tehát először xy.sav-ba ment, aztán a köv. alkalommal xyv2.sav-ba, etc. -
#3605 szevasz sideris -
#3604 Szevasztok Mindenki! Grat a szép eredményekhez,hajrá! Nekem persze oda a szezonom a Benfica-val,mert lefagyott save közben a progi,így le kellett törölni:( Na ujra kezdhetem az egészet elölről! -
#3603 nekem mondod?!
-
#3602 ez a szép ebben :)
kontrákra kihegyezett taktika és egy brutáis edzés a rotációs rendszerhez...más nem is kell -
#3601 Hááát...elég gyenge csapat ez a Blackburn...Ezen a két edzőmeccsen csak szenvedtünk. Csatárjáték nulla, a védelem talán jó lesz, bár elég gyengének tűnik a keret. Igazolásra nincs pénz, a fizetési keretet csökkenteni kell. Jó kilátások...Szóval nem lesz egyszerű a dolgom, de majd meglátjuk. -
#3600 Köszönöm szépen, Szicilia is büszke a mesterre ^^ -
#3599 Szevasz Papesz! -
#3598 pikcsőr
-
#3597 Most nem tudom, mert nem otthon vok. Szerintem ha elmerülök benne, akkor én is megértem majd, de ha nem boldogulok, akkor majd szólok! Köszi. -
#3596 K(!)edves Fájreksz? :DDDDD
pill -
#3595 Csoki Gabber!
Szépen menetel a Palermo! -
#3594 kedves Fájreksz, Morfeo-ról dobsz nekem egy pikcsört? köfi
[nem gyengén kedvenc nem Palermoi pléjám] -
#3593 disz este :P -
#3592 védekező középpályást vagy védelem bármelyik részére szeretnék játékost venni
1millió fontom van rá
ajánljatok vkit pls :) -
Grusi #3591 csatárs :DDDDDD -
#3590 hali gabbö
énis gratulálok neked a tegnap esti eredményekhez :P -
#3589 Corradi folytatja :P
-
#3588 szevaszok kedves menedzser társaim
gratulációm minden sikeres menedzsernek -
#3587 csatolva biztos jólvan, sztem ez csak bug -
#3586 mondd amit nem tudsz leforditom :D -
cain #3585 sőt, még rosszul is van csatolva... egy jó meccs után elmondom a csapatnak, hogy szenzációsak voltak, erre besértődik a fél gárda, hogy nem ismerem el eléggé a csapatot... :( -
#3584 -
#3583 Hmmm...Naon nem lesz ez így jó...
-
#3582 Ja, azokat nem szeretem én sem...Nem is tudom mindet, hogy mit jelent. -
#3581 Én nem bírom mert a meccsközbeni 6-8 sor amivel ösztönzöd a csapatot, nincs lefordítva.. -
#3580 Hogy csinálod,hogy nem részidős az edzés és enyi mindent ilyen magasra tudtok állítani?
Én alig állítok valamit máris nagyon kemény lessz az edzés és nem állíthatok többet!