121242
Football Manager
-
#3869 englandus grass -
#3868 Vlaszák már a Lokié :)))
Nem értem ő se akart hosszabbítani, így elvitték 80 milláért :DDDDD -
#3867 grat papa, jó vagy
messzinát kötelező megverni -
#3866 CSaltak, de a MU-t elkapom :DDDD
-
#3865 ángol gyöp-e? -
#3864 Gabber te amúgy mivel csinálod ezeket a háttereket.CSak azért hogy neked is jobb ha nem nyaggatnak azzal hogy ilyen meg olyan háttér kell nekik.Hátha meg tudják csinálni maguk is.Persze én beszélem mikor már a neves dologgal mióta nyaggatlak:D -
#3863 [img]https://media.sg.hu/forum/posts/2005_10/Resize of Chievo13.jpg[/IMG] -
G.Freeman #3862 "Ajálj föl neki edzői szerződést!"
De hogy? csak playert tudok valasztani a listabol -
#3861 csináltam egy egyszerü, ám de szép hátteret
-
Drizzthsz #3860 550 millió forint perpillanat a rendelkezésre álló, de amúgy 90 milliós volt az átigazolási időszak elején, csak elment ugye Joceir... :D -
G.Freeman #3859 hát igen ez a poen, sokkal jobbat kapok 29 millio euroert, de hat cselzinel nem szamit, vegtelen mennyisegü penzuk van -
Drizzthsz #3858 Alapban ilyen Fodor Marcell, az Újpest játékosa... :D
Amúgy RedGlory, nálad is jobb értékei vannak Györök Zoltánnak majdnem, mint Vlaszáknak? -
#3857 Ő alapból Újpesten nyomja ;)))
Mellaleg félidőben: Újpest - Tottenham 1-2 -
#3856 Ajálj föl neki edzői szerződést! -
#3855 Az igen!
Na de annyi pénzért 100 jobbat veszel! -
G.Freeman #3854 hogy lehet vkibol edzot csinalni? Shearer most vonult vissza megtartanam edzőnek.. -
#3853 Mit jelent az extra részletesség? -
#3852 Ja akkor nemszóltam! -
#3851 Ha edzőt akarsz belökük csinaálni akkor jó,de ha nem akkor ne a szivedre halgass hanem az eszedre és add el őket amig még megveszi valaki! -
G.Freeman #3850 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ KÖCSÖG CSELZIIIII !!!
20 éves ifju titán védőm Taylor 3,3 millio eurot ér, erre jon a cselzi hogy adna érte 7et...mondom hagyja beken, de nem azt irtam hogy nem fogadom el hanem kivalasztottam a listaban a legtöbb penzt es benyomtam hogy adjanak 29 milliot ha akarjak... erre jon a valasz hogy oke akkor 29 millio euroért vinnék...
jo kis vedo es Newcastle nevelés de 29 millioért asszem elvihetik -
Drizzthsz #3849 Európából úgyse jö el senki, meg átigazolási időszakon kívül vagyok, s reálisan megszerezhető non-eu-s játékos, aki még beférne a keretembe, már nem igazán található, fél kolumbia nálam játszik. :))) Edzők kellenének, csak nem tudok szerezni jót, de van sok szar. :) -
#3848 Jó kis tehetséget fogtál ki! -
#3847 62 milla 17 évesen :D Na majd kihozom belőle Giggset :D
-
cain #3846 nem tudom, az a baj, hogy sajnálom eladnia játékosokat, akik annyit tettek már a klubért. pedig csóka 35, balog 34, nagy lali 31, kriston 31, szal öregednek szípen kifelé... -
#3845 Erősítessz 1 kicsit és jövöre megnyersz mindet! -
#3844 -
#3843 Szerintem is :)
Jó dolog ez az átigazolási listát újítás, olyan olcsón adják azokat akik rajta vannak a transzfer listán, hogy könnyű bevásárolni :D -
#3842 Magyar bajnokságot tolom :DDDDDD Musztáj mert így legalább sok a nulla :DDD -
Takezó #3841 ó basszameg... majdnem bejutottam a csoportkörbe... hazai pályán jobban játszottunk, mint a Herenveen, végig uraltuk a játékot, mégis 2:1-re kikaptunk, még RÓsát is kiállította a fasz bíró... idegenbe aztán ő se lehetett ott, meg Szűcs se (sérülés), mégis kurva jók voltunk, félidőben 1:0, de amásodikban sehogy se sikerült benyomorítani egy rohatt gólt, így kiestünk :( -
#3840 Gondolom,hogy abban vannak nála! -
cain #3839 én sem igazoltam senkit, nyugi... csak máté petit, saligát (értük fizettem), vituskát (érte nem), egy csomó fiatalt ingyé, meg egy csomó edzőt (4csillagos az összes edzés, a támadás 5), gyúrót. 5. lettem az első szezonomban, megnyertük a kupát, majd a szuperkupát, a klub vagyon közelít a félmilliárdhoz, és végre sikerült kisírnom a vezetőségtől, hogy feljavítsák az edzőközpontot...
na, fényezés off... -
#3838 160 millából sokkal jobb játékost veszel szerintem! -
G.Freeman #3837 forintban vannak nalad a penzek? -
#3836 Kokót eladtam 160 milláért a Regginának :DDDD
Utolsó éves volt nálam és bacta meghosszabbítani a szerződését :) Pedig 4 meccsen vágott 7 gólt :S de sebaj :D -
#3835 helló managerek.valaki segítsen,mert hiába raktam fel a magyarítást ahogy gaber írta nem műkszik -
#3834 -
#3833 Köszi freeman lehet velük leszek.
Az extra részletesség mit jelent a liga kiválasztása mellett? -
#3832 Várom a képeket! -
#3831 Véget ért 11 meccses veretlenségi szériánk, mert az Albinoleffétől kikaptunk 3:1-re:( -
#3830 Világuralomra tör... Abrát kéne beelőznie csak :DDDD