121242
Football Manager
  • gabber_saviola
    englandus grass
  • ForRedGlory
    Vlaszák már a Lokié :)))
    Nem értem ő se akart hosszabbítani, így elvitték 80 milláért :DDDDD
  • gabber_saviola
    grat papa, jó vagy
    messzinát kötelező megverni
  • ForRedGlory
    CSaltak, de a MU-t elkapom :DDDD

• McFrost
    ángol gyöp-e?
  • saviola83
    Gabber te amúgy mivel csinálod ezeket a háttereket.CSak azért hogy neked is jobb ha nem nyaggatnak azzal hogy ilyen meg olyan háttér kell nekik.Hátha meg tudják csinálni maguk is.Persze én beszélem mikor már a neves dologgal mióta nyaggatlak:D
  • McFrost
    [img]https://media.sg.hu/forum/posts/2005_10/Resize of Chievo13.jpg[/IMG]
  • G.Freeman
    "Ajálj föl neki edzői szerződést!"

De hogy? csak playert tudok valasztani a listabol
  • gabber_saviola
    csináltam egy egyszerü, ám de szép hátteret

• Drizzthsz
    550 millió forint perpillanat a rendelkezésre álló, de amúgy 90 milliós volt az átigazolási időszak elején, csak elment ugye Joceir... :D
  • G.Freeman
    hát igen ez a poen, sokkal jobbat kapok 29 millio euroert, de hat cselzinel nem szamit, vegtelen mennyisegü penzuk van
  • Drizzthsz
    Alapban ilyen Fodor Marcell, az Újpest játékosa... :D
    Amúgy RedGlory, nálad is jobb értékei vannak Györök Zoltánnak majdnem, mint Vlaszáknak?
  • ForRedGlory
    Ő alapból Újpesten nyomja ;)))

Mellaleg félidőben: Újpest - Tottenham 1-2
  • Magic Boy
    Ajálj föl neki edzői szerződést!
  • Magic Boy
    Az igen!
    Na de annyi pénzért 100 jobbat veszel!
  • G.Freeman
    hogy lehet vkibol edzot csinalni? Shearer most vonult vissza megtartanam edzőnek..
  • saviola83
    Mit jelent az extra részletesség?
  • Magic Boy
    Ja akkor nemszóltam!
  • Magic Boy
    Ha edzőt akarsz belökük csinaálni akkor jó,de ha nem akkor ne a szivedre halgass hanem az eszedre és add el őket amig még megveszi valaki!
  • G.Freeman
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ KÖCSÖG CSELZIIIII !!!

20 éves ifju titán védőm Taylor 3,3 millio eurot ér, erre jon a cselzi hogy adna érte 7et...mondom hagyja beken, de nem azt irtam hogy nem fogadom el hanem kivalasztottam a listaban a legtöbb penzt es benyomtam hogy adjanak 29 milliot ha akarjak... erre jon a valasz hogy oke akkor 29 millio euroért vinnék...

jo kis vedo es Newcastle nevelés de 29 millioért asszem elvihetik
  • Drizzthsz
    Európából úgyse jö el senki, meg átigazolási időszakon kívül vagyok, s reálisan megszerezhető non-eu-s játékos, aki még beférne a keretembe, már nem igazán található, fél kolumbia nálam játszik. :))) Edzők kellenének, csak nem tudok szerezni jót, de van sok szar. :)
  • Magic Boy
    Jó kis tehetséget fogtál ki!
  • ForRedGlory
    62 milla 17 évesen :D Na majd kihozom belőle Giggset :D

• cain
    nem tudom, az a baj, hogy sajnálom eladnia játékosokat, akik annyit tettek már a klubért. pedig csóka 35, balog 34, nagy lali 31, kriston 31, szal öregednek szípen kifelé...
  • Magic Boy
    Erősítessz 1 kicsit és jövöre megnyersz mindet!
  • Magic Boy
  • ForRedGlory
    Szerintem is :)
    Jó dolog ez az átigazolási listát újítás, olyan olcsón adják azokat akik rajta vannak a transzfer listán, hogy könnyű bevásárolni :D
  • ForRedGlory
    Magyar bajnokságot tolom :DDDDDD Musztáj mert így legalább sok a nulla :DDD
  • Takezó
    ó basszameg... majdnem bejutottam a csoportkörbe... hazai pályán jobban játszottunk, mint a Herenveen, végig uraltuk a játékot, mégis 2:1-re kikaptunk, még RÓsát is kiállította a fasz bíró... idegenbe aztán ő se lehetett ott, meg Szűcs se (sérülés), mégis kurva jók voltunk, félidőben 1:0, de amásodikban sehogy se sikerült benyomorítani egy rohatt gólt, így kiestünk :(
  • Magic Boy
    Gondolom,hogy abban vannak nála!
  • cain
    én sem igazoltam senkit, nyugi... csak máté petit, saligát (értük fizettem), vituskát (érte nem), egy csomó fiatalt ingyé, meg egy csomó edzőt (4csillagos az összes edzés, a támadás 5), gyúrót. 5. lettem az első szezonomban, megnyertük a kupát, majd a szuperkupát, a klub vagyon közelít a félmilliárdhoz, és végre sikerült kisírnom a vezetőségtől, hogy feljavítsák az edzőközpontot...
    na, fényezés off...
  • Magic Boy
    160 millából sokkal jobb játékost veszel szerintem!
  • G.Freeman
    forintban vannak nalad a penzek?
  • ForRedGlory
    Kokót eladtam 160 milláért a Regginának :DDDD
    Utolsó éves volt nálam és bacta meghosszabbítani a szerződését :) Pedig 4 meccsen vágott 7 gólt :S de sebaj :D
  • Trnoki koma
    helló managerek.valaki segítsen,mert hiába raktam fel a magyarítást ahogy gaber írta nem műkszik
  • Magic Boy
  • saviola83
    Köszi freeman lehet velük leszek.

Az extra részletesség mit jelent a liga kiválasztása mellett?
  • Magic Boy
    Várom a képeket!
  • szoltan
    Véget ért 11 meccses veretlenségi szériánk, mert az Albinoleffétől kikaptunk 3:1-re:(
  • ForRedGlory
    Világuralomra tör... Abrát kéne beelőznie csak :DDDD