121242
Football Manager
-
G.Freeman #3705 Jók ök ketten, főleg igy hogy szinte mindig palyara tudnak lepni, még van 2 meccs hatra idenybol hatha meg rugnak par golt... -
#3704 kössz mindenkinek, jól esik! -
#3703 Luque-é sem -
G.Freeman #3702 Owen atlaga nem gyenge mi? -
#3701 -
#3700 csak ezek vannak nekem is: egy kettő
A második gondolom jó lenne, de nemtudom mennyi türelmed van kiszínezni, hogy a wines háttérhez ne legyen ien halvány :) -
#3699 gabbö parmas vindóz háttér készitését betudod szorítani a sűrű napirendedbe?:D -
G.Freeman #3698 Franco edzestervet hasznalom, amugy annyira nem veszes a serulesek szama, lehet csak szerencsém volt
például a csatárkettősöm majdnem az összes meccsen(bajnoksag,FA kupa, Liga kupa,Uefa kupa) pályára lépett (Luque 61 meccs 46 gol,Owen 57 meccs 56 gol) -
#3697 jól nyomod papa, a Chievoddal -
#3696 voltak képek az edzésemröl, lapozz vissza és meglátod
20 játékossal lazán lehet már rotálni -
#3695 akkor majd bővítem a keretet -
#3694 persze , ez csak akkor jó ha rotációt használod -
#3693 4.meccs:Robi kezd belendülni:D
-
#3692 szép de kötelező -
#3691 persze csak kéne nekem hozzá egy Fehérvár logó ami legalább 300 piszel, mert csak Videoton-Fehérvár logót találtam -
#3690 -
G.Freeman #3689 heti 2 meccs van es igy is 94% fölötti embereid vannak? ( ugye kondiciorol van szo? ha igen leirhatnad hogy csinalod mert nalam az a ritka ha nincs a kezdöben 94% alatti) -
#3688 [img]https://media.sg.hu/forum/posts/2005_10/Resize of Chievo10.jpg[/IMG] -
#3687 nem szoktam senkit 94 alatt betenni, de ha mindig 98 vagy afölött van, akkor se tegyem be hétről-hétre? -
#3686 ja és valaki írta hogy lehet olyat hogy kevesebb legyen a fizetési sapka és cserébe növelik a büdzsét
ez kamu vagy csak én nem találom? -
Takezó #3685 kepper papa: csálsz nekem cép fradis hátteret, ha cépen mekkérlek?^^ -
#3684 még sohasem volt a kapusomnak ilyen magas átlaga -
#3683 -
#3682 Sziasztok!
Megvan végre a gamma, egész jók az újítások, pl. az nagyon tetszett, hogy 2 hétig tárgyaltam a szerződésemről! -
#3681 grat , jól nyomod -
#3680 Gabber! Látom csinálsz ilyen szép háttereket :) Megkérnélek, hogy ha van rá lehetőséged és időd akkor készíts nekem egy FC Fehérvárosat. Windóz háttérképes változat is kéne.
Kösz előre is! -
#3679 hi all
végre megvan a játék,szal én is belelendülök újra a managelésbe.
majd írok ha lesz vmi említésreméltó -
#3678 És így mutatkozott be az egycsatáros taktik...
De hogy ne legyek olyan boldog Emerson megsérült 3 hétre.
Az egyébként előfordulhat hogy az edzésem kemény és ezért sérülnek meccsen sokat a játékosaim (csak akkor szoktak nálam játszani,ha a conditionaljük magasabb mint 96)
-
#3677 mondtam, hogy rotálni kell és 94% alatt senki még cserének sem -
#3676 de lehet, sőt! -
#3675 Hi all!
Egy Messina-ban történt botlást követően ismét jól játszott a csapat,és valaki átírhatta időközben a játékot arra,hogy 1 ép csatárom legyen,a többi meg sérült lehet.Így elő kell vennem a párizsi mentésemből való egycsatáros taktikot...
-
#3674 Gabber nem lehet hogy azért van viszonylag sok(6) sérültem mert túl kemény az edzésterv? -
#3672 Persze te velem elentétben hozod a formád:-))
Gratulálok és sok sikert kívánok.... -
#3671 csoki papa és akik érkeztek
köszönöm , hogy gratulálsz nekem -
#3668 Sziasztok!!:-)
Mostanság nem megy a játék..:-(( bajnokságban 3 x Siena,Udinese,Messina...
Le is csuztam a harmadik helyre:-(( (második Palermo első juve..)
ja és most kaptam ki a Livornotól 1-0-ra:-((( -
#3667 az szépgrat -
issey #3666 ez hihetetlen h már mindenki megvette,de senki nem tudja hogy hol :-ddd -
#3665 hali mekfroszt!
Parmaval eddig a serie a-ban:
0-0 Chievo ellen
1-0 Treviso ellen
0-1 Juventus ellen
tehát 1gy, 1d, 1v a gyengébbek kedvéért:) -
#3664 az -
#3663 Valaki tudja az a direct pass mire jó? Egyérintő lehet vagy mifene?