121242
Football Manager
-
#4596 -
#4595 Asszem megérkezett a következő hullámvölgy. A két legutóbbi meccsen 5 pontot szórtunk el Most agyalhatok mivel rázzam fel a fiúkat...
-
#4594 -
#4593 csoki és yo8 -
#4592 26 meccs után 5. vagyok, még vhogy meg kéne előzni a Fiorentinat a BL indulás miatt. De majd csak holnap kerül rá sor... Jóccakát! -
#4591 az hogy lehet, hogy az a csapat akit valóságban a legjobban rühelnek Palermoban, az kölcsön kér pléját? Sajnálom kölcsön adni szegényt mert megölik Cataniában
-
#4590 köszi!Hasznát vettem a közlésednek, várom a további ilyenjó kinyilvánulásokat tőled! -
#4589 remélem megszereted és csatlakozol a Palermo drukkerek táborához :) -
#4588 végre valami sikerélmény.A forduló előtt 2 helyen álló brentfrod ellen idegenben sikerült nyernem 1-0ra egy jó taktikával. -
#4587 Csak kellett egy jó kis olasz csapat, de asszem ezután nem szarakodok a harmadosztályos csapatokkal, hanem rögtön Palermo. :) -
#4586 Szereted a Palermot, vagy csak nyomod velük? -
#4585 de Ő egy Romát vert el ^^ -
#4584 tökre hasonlít ehhez :D -
#4583 kösz :) -
#4582 én még az életben nem láttalak itt de azt kell hogy mondjam:
(Tőlem ez nagy szó) -
#4581 Na ilyet még nem láttam mióta játszok.Egyedül viszi a játékosom a labdát a kapusra erre a bíró lefújja az első félidőt.továbbra is 5 sérült. -
#4580 -
#4579 kb 300 üzenetet olvastam vissza, remélem értékeli a házigazda bácsi
köszönöm szépen azoknak akik azt állították Rólam amit, bár gondolom inkább a 2005ös eredményeim alapján
lehet bejáccom hogy nem alszom éjjel hanem gámázok /hányszor aludtam már el közbe te atyaég../
más: sztem fioval lehet 4.-nek lenni. majd eccer megmutatom ^.^ -
#4578 ehh -
#4577 Hi! 0-4nél én már feladtam, de a fiúk nem. -
#4576 :DDDDDDDDDDDDDDDDDSD:SS:_SS:S_A:S_S:DS_A:A:S:SS:S:S
jajj majdnem beszartam -
#4575 NEM lehetett
káromkodtam is bőszen -
#4574 Nincs mit. De egyébként van FAQ, helyes kis linkekkel. Olvasni kell és kattintani!!! -
cain #4573 thx -
#4572 http://huncm.freeweb.hu -
cain #4571 holholhol? -
Takezó #4570 Urbánt kirúgták, rögtön megy is nekik
-
Costa #4569 felkerült az újabb magyarítás illetve az adatbázis -
#4568 látom már a Sziciliai maffia is pénzel :)
-
cain #4567 hát ezeket lefocizták... égés egy brazil csapatnak... :) -
#4566 Bocs Gabber, ígérem nem lesz több warez, de ezt közzéteszem:
Van a demóhoz egy crackelt .exe sztem ez jó a full gámához is.
Letölthető a http://gamecopyworld.com-ról -
#4565 jesszus, nem gyenge :) -
#4564 jah ott nem , de nálunk olaszoknál :) igen -
#4563 Az én játékomban ilyen a Pool :)
-
cain #4562 ismerem az érzést. a helyzetet súlyosbította nálam, hogy a tartalékcsapatból alig pár emberke van nevesítve alapból, szal volt olyan, hogy 14en utaztunk el meccset játszani, 11 kezdő, meg 3 csere... :( -
#4561 nem EU-s de ez a holland bajnokságban nem számít :P -
cain #4560 bocsi. befejeztem. becsszó. -
#4559 azt hiszem erre mondják ha egy üzlet beindul.Nos most a rossz sorozat folytatódik.Idegenben még mindig nem tudok nyerni.20-as keretből 6 kezdő játékosom sérült.1 kiállított.Ezzel szerintem a szezonomnak annyi.a sérültek többsége 2 hónapig sérült.No comment.Hát szerintem tényleg jól esne egy jó ksi patch enek a játéknak.Nem is tudom mi lesz a csapattal.Remélem nem esek ki. -
#4558 nah mostmár tényleg elég legyen a warezböl -
#4557 jónak néz ki, EU-s?