121242
Football Manager
  • Drizzthsz
    Nem gáz, s mivel csak egy exe van a legutóbb belinkelt sotitoutsi-s linken, ezért semmivel nem kell bajlódnod, csak be kell másolnod a könyvtárba. Én felraktam, megy, bár nem magyarítással nyomom.
  • Csesza
    van, olvass vissza Zaki 1szer kilinkelte

keress sztem arra rá hogy: Itt
  • Oszi
    Itt a kép:

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
  • Csesza
    1.ugye ha felrakom a pecset akkor nem kell újat kezdjek?
    2.nem gáz ha ven van már 1 másik pecs?
    3.utána a magyarítást ujra fel kell rakjam iga?
  • ttukacs
    Üdv!

Nem tudja valaki, hogy van e már valamilyen save cleaner? Már baromi lassan ment és tölt a game...
  • Csesza
    ezaz igaz ?
  • Drizzthsz
    Köszi.
  • Csesza
    jah zs
    kösz
    pont jó mer spanyollal v.ok
  • Oszi
    Megvertem az atletico madridot 3:0-ra az új szerzeményeim nagyon jól teljesítenek a védelmem nagyon összeállt.Jól sikerültek az igazolások!Eddig a barátságos meccseken a chelseavel, manuval,hamburggal döntetlen leverkusen,fenerbahce,atl.madrid győzelem.
  • Csesza
    #9612 valaki?
  • Drizzthsz
    + Fixed random unregistering of players in leagues which restrict re-registering of players to certain times of the year (Portugal/Spain/Mexico etc)

Szerintem ez az, ami neked kell. Röviden: a véletlenszerű unregisztrálásokat az év bizonyos pontjain javítja, ha jól veszem ki ezt a nyakatekert mondatot. Bár csak a Spanyol, portugál, meg Mexikói van kiemelve, de ott van, hogy satöbbi, így gondolom a többi ligában is...
  • colomano
    http://www.sortitoutsi.net/index.php?page=downloads&area=listfiles&catid=11&game=fm2006

próbáld itt!
  • colomano
    két patch van:
    Patch 6.0.1
    és
    Patch 6.0.1 Build 70473 ( ez a legújabb )
  • Drizzthsz
    A sima 601, s az újabb bulidű peccs-nél hol lehet látni a telepítésnél, hogy melyik melyik? Mert az Sigames-mél amikor az új peccsre megyek, mindegyik linken csak annyi van írva, hogy: 6.0.1
  • asfa
    nah kezdtem egyet a reallal és igy alakul az első bajnoki meccsem na és sasha 2 honapra sérült le marha jó és persze 2 kapusom is sérült és ez a lopez véd
  • Csesza
    ez mind szép és jó csak én nem tudok angolul, legalábbis annyira hogy ezt megértsem, valaki lefordítani ezt a regisztrálós részt?! megköszönném
  • Csesza
    hihetetlen, nagyon sok gólt kapunk

• Drizzthsz
    Mind1, én felteszem hátha véletlenül mégis kevésbé csal.
  • G.Freeman
    végül is Hertha-nal kötöttem ki , mert Stuttgartban nem birtam kirugni elég nem EUs jatekost hogy Mokoena es Guerin beférjen
    Pár játékost eladogattam így volt pénz igazolni, őket szereztem:

Huntelaar-ra nagyon kivancsi vagyok, nincs igazi jo csatar most a csapatba talán vele van már 1:)
    Csak vezetöseg piszkal hogy vigyem lejebb a fizetéseket, pedig csak 520ezer euron van, csóró banda
  • Drizzthsz
    Az új peccsben van valami írva a regisztrálásról, illetve vele kapcsolatos hibáról, skubizd meg az előző hszemben a linket.
  • Grusi
    Vót, de nem javít semmi kulonoset.
  • csm
    de nem a serie a-t cseréli le, hanem azt hogy pl.: eto'o nem kameruni nemzetiségű hanem cocacola fasztuggyami.
  • Drizzthsz
    http://www.sigames.com/news.php?type=view&article_id=1193

Ez vótmán?
  • Csesza
    miafax? bazze a bajnokság elején regisztráltam Messi-t (csapatszámozás meg volt) és most felépűlt 5hónapos sérüléséből most meg nem jácchat mert azt írja ki hogy nincsen benevezve! tud valaki segíteni hogy mi a fax van??!!! plz help
  • Grusi
    Vazzeg! :D

• olympus
    mert az az igazi neve! Pl. a olasz se simán olasz hanem Serie A TIM! a TIM a szponzor v. ilyesmi.
  • csm
    hi.van egy kis problémám.kicseréltem a fake fájlt hogy jó legyen a német válogatott és kahn, de az afrikai válogatottak nevét is lecserélte.
    cameroon= cocacola championship, meg viasat meg ilyenek.
  • Csesza
    asszem énis hogy nem zaki hanem fsgh nyerte meg
  • Csesza
    csáó

biztos naon kitámadzs, ami lehet otthon beválik de idegenben tuti nem, tehát vegyél egy kicsit vissza, csak taktikusan
  • Trnoki koma
    halihó managerek. van 1 problémám.az INTERrel tolom és otthon még a JUVEt is simán verjük,idegenben viszont mindig vernek!MIT CSINÁLJAK?
  • asfa
    fsgh volt asszem de lehet hogy zaki is
  • asfa
    nincs mit
  • Grusi
    Hű, zaki megnyerte a bajnit első évben? Nem láttam, de utólag is grat neki :)
  • Csesza
    jah :(

azthittem hogy kisebb csapattal, mer a Fiorentinával már nyertek bajnokságot, azthittem hogy kisebb csapattal vagy és akkor lehet jó lenne ez az edzésdolog, de a többiek akik megnyerték azoknak külön edzésük volt és azzal is jó volt
  • Grusi
    Fiorentina
  • Csesza
    kivel is vaty?

erre kíváncsi leszek!
  • fsgh
    oké thx
  • Grusi
    No asszem rájöttem az idei FM nyitjára. Nem a taktika, hanem az edzés - végre kreáltam egy rohadt jót, nem szedtem szét az embereket nyolc csoportra (mindenki együtt edz, összeszoknak), így vezetem is a Serie A-t...
  • Csesza
    YESYESYESYESYESYES - izomnagyonnyomott a Juve, a kiállítás után főleg, de hát cserélni tudni kell :PPPPP

• asfa
    van a csapatodnál hogy keresés és ott van hogy játékos figyelés.ott kiválasztod h uj keresés vagy nemtom a feltételeket megadod és hogy hol aztán elmegy és kapod az üziket