121242
Football Manager
-
Drizzthsz #9627 Nem gáz, s mivel csak egy exe van a legutóbb belinkelt sotitoutsi-s linken, ezért semmivel nem kell bajlódnod, csak be kell másolnod a könyvtárba. Én felraktam, megy, bár nem magyarítással nyomom. -
Csesza #9626 van, olvass vissza Zaki 1szer kilinkelte
keress sztem arra rá hogy: Itt -
Oszi #9625 Itt a kép:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
Csesza #9624 1.ugye ha felrakom a pecset akkor nem kell újat kezdjek?
2.nem gáz ha ven van már 1 másik pecs?
3.utána a magyarítást ujra fel kell rakjam iga? -
ttukacs #9623 Üdv!
Nem tudja valaki, hogy van e már valamilyen save cleaner? Már baromi lassan ment és tölt a game... -
Csesza #9622 ezaz igaz ? -
Drizzthsz #9621 Köszi. -
Csesza #9620 jah zs
kösz
pont jó mer spanyollal v.ok -
Oszi #9619 Megvertem az atletico madridot 3:0-ra az új szerzeményeim nagyon jól teljesítenek a védelmem nagyon összeállt.Jól sikerültek az igazolások!Eddig a barátságos meccseken a chelseavel, manuval,hamburggal döntetlen leverkusen,fenerbahce,atl.madrid győzelem. -
Csesza #9618 #9612 valaki? -
Drizzthsz #9617 + Fixed random unregistering of players in leagues which restrict re-registering of players to certain times of the year (Portugal/Spain/Mexico etc)
Szerintem ez az, ami neked kell. Röviden: a véletlenszerű unregisztrálásokat az év bizonyos pontjain javítja, ha jól veszem ki ezt a nyakatekert mondatot. Bár csak a Spanyol, portugál, meg Mexikói van kiemelve, de ott van, hogy satöbbi, így gondolom a többi ligában is... -
colomano #9616 http://www.sortitoutsi.net/index.php?page=downloads&area=listfiles&catid=11&game=fm2006
próbáld itt! -
colomano #9615 két patch van:
Patch 6.0.1
és
Patch 6.0.1 Build 70473 ( ez a legújabb ) -
Drizzthsz #9614 A sima 601, s az újabb bulidű peccs-nél hol lehet látni a telepítésnél, hogy melyik melyik? Mert az Sigames-mél amikor az új peccsre megyek, mindegyik linken csak annyi van írva, hogy: 6.0.1 -
#9613 nah kezdtem egyet a reallal és igy alakul az első bajnoki meccsem na és sasha 2 honapra sérült le marha jó és persze 2 kapusom is sérült és ez a lopez véd
-
Csesza #9612 ez mind szép és jó csak én nem tudok angolul, legalábbis annyira hogy ezt megértsem, valaki lefordítani ezt a regisztrálós részt?! megköszönném -
Csesza #9611 hihetetlen, nagyon sok gólt kapunk
-
Drizzthsz #9610 Mind1, én felteszem hátha véletlenül mégis kevésbé csal. -
G.Freeman #9609 végül is Hertha-nal kötöttem ki , mert Stuttgartban nem birtam kirugni elég nem EUs jatekost hogy Mokoena es Guerin beférjen
Pár játékost eladogattam így volt pénz igazolni, őket szereztem:
Huntelaar-ra nagyon kivancsi vagyok, nincs igazi jo csatar most a csapatba talán vele van már 1:)
Csak vezetöseg piszkal hogy vigyem lejebb a fizetéseket, pedig csak 520ezer euron van, csóró banda -
Drizzthsz #9608 Az új peccsben van valami írva a regisztrálásról, illetve vele kapcsolatos hibáról, skubizd meg az előző hszemben a linket. -
Grusi #9607 Vót, de nem javít semmi kulonoset. -
#9606 de nem a serie a-t cseréli le, hanem azt hogy pl.: eto'o nem kameruni nemzetiségű hanem cocacola fasztuggyami. -
Drizzthsz #9605 http://www.sigames.com/news.php?type=view&article_id=1193
Ez vótmán? -
Csesza #9604 miafax? bazze a bajnokság elején regisztráltam Messi-t (csapatszámozás meg volt) és most felépűlt 5hónapos sérüléséből most meg nem jácchat mert azt írja ki hogy nincsen benevezve! tud valaki segíteni hogy mi a fax van??!!! plz help -
Grusi #9603 Vazzeg! :D
-
#9602 mert az az igazi neve! Pl. a olasz se simán olasz hanem Serie A TIM! a TIM a szponzor v. ilyesmi.
-
#9601 hi.van egy kis problémám.kicseréltem a fake fájlt hogy jó legyen a német válogatott és kahn, de az afrikai válogatottak nevét is lecserélte.
cameroon= cocacola championship, meg viasat meg ilyenek. -
Csesza #9600 asszem énis hogy nem zaki hanem fsgh nyerte meg -
Csesza #9599 csáó
biztos naon kitámadzs, ami lehet otthon beválik de idegenben tuti nem, tehát vegyél egy kicsit vissza, csak taktikusan -
#9598 halihó managerek. van 1 problémám.az INTERrel tolom és otthon még a JUVEt is simán verjük,idegenben viszont mindig vernek!MIT CSINÁLJAK? -
#9597 fsgh volt asszem de lehet hogy zaki is -
#9596 nincs mit -
Grusi #9595 Hű, zaki megnyerte a bajnit első évben? Nem láttam, de utólag is grat neki :) -
Csesza #9594 jah :(
azthittem hogy kisebb csapattal, mer a Fiorentinával már nyertek bajnokságot, azthittem hogy kisebb csapattal vagy és akkor lehet jó lenne ez az edzésdolog, de a többiek akik megnyerték azoknak külön edzésük volt és azzal is jó volt -
Grusi #9593 Fiorentina -
Csesza #9592 kivel is vaty?
erre kíváncsi leszek! -
#9591 oké thx -
Grusi #9590 No asszem rájöttem az idei FM nyitjára. Nem a taktika, hanem az edzés - végre kreáltam egy rohadt jót, nem szedtem szét az embereket nyolc csoportra (mindenki együtt edz, összeszoknak), így vezetem is a Serie A-t... -
Csesza #9589 YESYESYESYESYESYES - izomnagyonnyomott a Juve, a kiállítás után főleg, de hát cserélni tudni kell :PPPPP
-
#9588 van a csapatodnál hogy keresés és ott van hogy játékos figyelés.ott kiválasztod h uj keresés vagy nemtom a feltételeket megadod és hogy hol aztán elmegy és kapod az üziket