121242
Football Manager
-
Szabi DEMON #9505 Nem éppen fm téma, scak azért írom die emrt végülis egy fm mappát szeretnék törölni. A Local settings/Temp/Football Manager 2006 -ot és ,,Hiba a fájl vagy mappa törlése közben.'' ,,A Football Manager 2006 nem törölhető: A könyvtár nem üres.'' ehhez képest az írja a gép hogy 0 fájl 0 kb adat. :( -
#9504 Zikos -
#9503 Én Aaron Mokoena-t írtam -
G.Freeman #9502 igen ö, köszi -
Szabi DEMON #9501 Lebohang? Vmi Orlando Pirates. -
#9500 A lebohang? Ő Orlando Pirates... -
#9499 sztem a Blackburnben -
G.Freeman #9498 Mokoena melyik csapatban jatszik kezdesnel?
es az miert van ha beirok egy jatekos nevet a keresöbe akkor nem talalja pedig a jatekban van ? pl Pique beirtam keresöbe nem talalta, de tudtam hogy ManUnited 18év alattiban jatszik, ott megneztem es megvolt..akkor keresö miert nem talalja?? -
#9497 Úgy döntöttem kezdeke egyet egy angol 2 osztályú csapattal. -
#9496 kéne egy eus védekező középpályás,max 2 millióig! -
#9495 Fenerbahce!!!Lens!!! -
#9494 -
#9493 na, nekem most van elegem a játékból. fiorentina-messina 1-3. én nem értem baze mi történt ezzel a csapattal. holnap kezdek egy új játékot, csak még nem tom melyik csapattal. -
#9492 Torghelle Sanyi 3 meccs 4 gólTényleg megérte -
#9491 Bellamy a 88. percben kihagyta a legnagyobb helyzetet...Hihetetlen.
-
Kanál #9490 tess papa ezeknél már csak a bilant nagyobb öröm verni
-
Szabi DEMON #9489 NEEEEEEEEEEE nem, jó. Nem segít ez a szar. Ki mondta a pucoló nevű progit? Azs egíthetne egy kcisit, hogy honnan lehet leszedni illetve msotmár nem is akar ,,magyarosulni'' a játék. -
#9487 akkor én direkt! -
G.Freeman #9486 HSV amugy jo erös, cpu iranyitassal is ott van az elen mindig -
#9485 -
#9484 na épp vele akartam kezdeni :DDDDd -
#9483 van ilyn nekem is volt reinstall és kész, -
Szabi DEMON #9482 Na msot nyomok egy reinstallt jobb híjján, de nem igaz hogy elabszódik eza szar. Ilyen is scak vleem történhet. :((((((( -
G.Freeman #9481 egyre többen jönnek bundásligába
en most olympus tanácsára Stuttgartal jatszok, csak "respectable position" a cél, kár hogy payroll 450 ezer de majd kikönyörgök egy kis emelést -
#9480 Mindenki vinni akarja Tőzsért pedig nem egy nagy sztár:)
Már a fél francia bajnokság megfordult egy hét alatt -
#9479 :ÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐ
(lehet h. kezdek egyet) -
#9477 aki a hsv-vel kezd azt seggbekukizom -
#9476 sajna,nem tudom:( -
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Ezek jöttek eddig+év végén Niculae -
#9474 sajnos nemtok segíteni -
Szabi DEMON #9473 Pls help! #9467 -
#9472 hmmm, jó igazolások. mennyiért jöttek? -
#9471 na elegem van kezdek egyet a hsv-vel vagy nemtom kivel!!ötlet valakinek? -
#9470 Azért az sem rossz,hogy Eisemann gyúró bának helyi a ismertsége.....Nemzeti simán lehetne -
#9469 asszem 5,5 millio fonttal lehet kezdeni,és hamar el lehet nyomni azokat,akik nem kellenek...pl Lee yung pyo...stb! Sztem jó a csapat nagyon,Zakker! Most jött: Daniel Carvalho,Anelka,Kluivert -
#9468 :DDD grat. lehet, hgy én is kezdek egyet a tottenhammel, 2005-ben nagyon ment velük, és azóta még jobb lett a csapat :D menniy pénz van kezdéskor? -
Szabi DEMON #9467 Na mcoskosul feldiegesítettem magam! Remélem tudtok segíteni! A játék egy emntett állás betöltésere kattintva kilép hogy nem sikerült betölteni közben kis ablak oldalt, hogy a Documontum and settings/users/local settings/temp/football manager 2006 mappa sérütl sé olvashatatlan futtassa le a Chkdsk alaklamzsát. Megkresem lefuttatom de kurvréa nem történiks emmi és marad minden a régiban! Mit kéne csnálnom? -
#9466 kicsit folytatom a játékot a fiorentinával. hatalmas meglepetésemre sikerült megegyeznem kompanyval, így a védelmem meg tudom erősíteni a télen. pedig a fél világ le akarta igazolni, barcelonától kezdve a bayern münchenig. majdnem 10m font lesz, igaz abból csak 2,5-et kell kifizetnem egyből, többit 2 év alatt törlesztem.ja, a real madridban nyomja most, csak most kikerült a kezdőből, én meg lecsaptam rá -
#9465 Az első jó eredményem a 26 meccs alatt,de megérte....Murinnyó ugatott,nesze neki!
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
#9464 de lehet #9463