121242
Football Manager
-
#9667 figy , ha megvárod McFrostot (3-4 felé itt lesz) akkor megkapod tőle a progit, és nem szpemeled tele a topikot -
Csesza #9666 megvan a pucoló nevű progi???
ha igen rakd fel, és vegyél fel msn-en elmagyarázom -
ttukacs #9665 DeFrost írta: "asszem rájöttem valamire(lehet nem pontos de a lényeg ez):
a gém egy csomó ideiglenes fájlban dolgozik,ami mindenkinek a document & settings mappa, ide kerül minden más ideiglenes fájl is ami később szemétté válik, főleg netről telítődik szeméttel, ettől hogy ez telik a gém lassabbá válik, én feltettem egy Pucoló nevű progit, beállítottam az ideiglenes tárolókat és mikor nem futott semmi akkor kitörőltettem vele: sokkal gyorsabb lett a gém!"
Én csak a mentéseket látom ott... mit kelene törölni?
-
Csesza #9664 bazze ennyire taktikusan jáccó csapattal már régen találkoztam (megérdemelték az 1pontot) igaz nyernünk kellett volna mivel már a 4. perctől kezdve emberelőnyben voltunk :(((
-
ttukacs #9663 ok -
#9662 Nah kezdek egyet a Middlesbrough-al Ha igy írják:DDD
-
Csesza #9661 montam sztem még senki nem próbálta ki, főleg ennyi idő után még nem érdemes
használd a pucoló progit amit McFrost mondott -
ttukacs #9660 #9651 ??? -
Csesza #9659 nem, yó lett :DD:DD -
Csesza #9658 és bemásoltad a txt-t????? -
Drizzthsz #9657 Viszont lehet, hogy akkor a regisztrációs problémáid csak jövő évre szünnek meg. :( -
Csesza #9656 nah zs, felraktam a pecset és ugylátom hogy jó, Messi jácchat - vigyázz világ :D -
G.Freeman #9655 de kitöröltem -
Csesza #9654 én még nem próbáltam ki :) -
#9653 az mit tartalmaz? -
Grusi #9652 Nem torolted ki a cache konyvtarat, benne maradt a skin cache. -
ttukacs #9651 Nálatok műkszik a save cleaner? Nekem nem nyitja meg a filet... -
G.Freeman #9650 tudnal bele rakni egy bövebb telepitesi utmutatot a gyengébbek kedvéért? (pl nekem, mezeket is felraktam elvileg jol aztan megse latszanak :( ) -
Csesza #9649 jah nem arra amit #9617 -ben írtak pl Messi-t regeltem de mégse jácchat mer azt irja ki hogy nincs regelve -
Grusi #9648 Hű, abban mi vaaaan? :) -
#9647 jah csoki mindenkinek
most munkahelyen vok, este hazaérek és töltöm fel, mert javítottam egy-két dolgot rajta -
#9646 Én voltam a németekkel. Igaz h. nem lehet elkulodeni a szürke játékosokat de őket nem is látja a program. Szóval volt 26 szürke játékos és mellé meghivtam 26 "fehér" játékost. Szóval no problem csak meg kell hivni a Ballack meg ilyeneket. -
G.Freeman #9645 40 megas patched feltöltötted mar vhova? -
#9644 ha a fake incre gondolsz, akkor a faq-ban ott a link
(itt keresd a választ: A német válogatottban csak szürke játékosok vannak, van hozzá javítás?) -
Csesza #9643 ááh zsír köszi -
#9642 hali gabber -
#9641 huntelaar kiejtette nálam a palermot szóval... -
#9640 nem kell újat kezdened ezért, hogy felrakod az új peccset -
Grusi #9639 Arra jöttem rá, hogy barom voltam, hogy letöröltem az FM 2005 cd-jét, visszarakhattam volna abból az összes face-t... Abban rohadtsok volt :( -
Csesza #9638 *unregistred -
Csesza #9637 hello
de ha kijavítja nekem ezt az unregitred izét akkor nekem kell :P -
#9636 mielött még bárki rohan ezért a peccsért, ott van hogy "Build"!
ez nem egy új peccs mivel a munkaszáma megegyezik a peccsel, csak kisebb javításokat tartalmaz -
ttukacs #9635 köszi, megvan -
Csesza #9634 #9622 ez az igaz? -
Csesza #9633 remélem mer most már nem akarok ujat kezdeni -
#9632 akkor bocs te jobban tudod de felrakom én is ezért -
Csesza #9631 akkor te se kezdtél újat? zs -
Grusi #9630 Igazság szerint minden patch csak akkor fejti ki igazán a hatását, ha új játkot indítasz, de nem feltétlenül szükséges. Pl. a meccsmotort érintő változások, vagy az interface-tweak-ek így is kifejtik hatásukat, az meg ugye a lényeg. -
Csesza #9629 #8240 -
#9628 sztem ujat kell kezdeni,nem baj ha van másik,és sztem nem kell rakni a magyaritást