121242
Football Manager
-
cain #9835 nálam ilyet akkor írt ki, amikor a 2005höz való magyarítást raktam fel a játékhoz. -
#9834 na ezt most nem értem.. -
cain #9833 noh, megvan a híres dupla (bajnokság+kupa). ha kirúgják loddárt, remélem lehetek én a kapitány... -
Monoton #9832 Mit tegyek!!!!!! -
#9831 Felépülés után pihentetni kellene 1 hetet, aztán meg a játékba is csak fokozatosan visszarakni!! -
#9830 DDDDDD
Nemjó, mer' másnapos leszel.:) -
horbotee #9829 Nem hiszem el... amióta Grossot leigazoltam, állandóan sérült. Éppen felépült a 2 hónapos sérüléséből, amikor a gyúró jelentette, hogy újabb 1 hónapra kidőlt
Viszont sikerült Kewellt ingyen megszereznem a Pooltól. -
Csesza #9828 nyugi, most nem kell felkapni a vizet,
amugy ez az első ilyen eredményem amióta felraktam a pecset pedig azóta már játszottam 1jó pár meccset -
#9827 meginnék egyet a szabadrúgásaid közül :DDDd -
#9826 nem, de én még lehetek csesza-ellenes
tessék szépen okosan kultúráltan fórumozni -
#9825 azért kérdeztem (ami egyébként miért érdekel?) mert ezek a vízilabda eredmények nem teccenek
csak akkor gratulálok ha olyan eredményt látok amit nem biztos hogy elsőre meg tudnék csinálni.
ez van. -
#9824 ha visszaolvasnál nem kérdeznél -
#9823 Tess parancsolni.:)
-
Monoton #9822 Feltettem a magyaritast, de nem lett magyar!!!!
Amikor új játékot kezdek betölt, majd ezt kapom:
-
#9821 haggyadmá szegényt, hisz látod ő maga sem tud magyarul -
Csesza #9820 -
#9819 esik a szinvonal uraim -
Csesza #9818 de megszoktad már nem? .... :P -
#9817 Huhhhh, ez de szar meccs volt, mindenféle szempontból. A végén még mi örülhettünk a döntetlennek. Dehát ilyen a foci!
-
#9816 nem hiszem el ezeket az embereket...... -
cain #9815 nézd meg ezt! #9768
kapura tartó lövések vs. gólok. szal még viszonylag olcsón megúsztad... ;) -
#9814 Vadóczra alkudozom, 1,2 milliót szánok rá -
Csesza #9813 miért a pecs az real ellenes vaty mi? -
Csesza #9812 miaz hogy peccsel, azt csak ezért raktam fel mer a gecie játék átbaszta a fejemet a játékos regisztrálásoknál és a regisztrált playereim közűl pár nem jáchatott
de amugy elég lett volna azt mondani hogy: GRAT :PPPPPPPPDDDDD -
#9811 ez peccsel ?
mer akkor felesleges feltennem -
Csesza #9810 faxom kivanmá hogy minden nehéz meccsen kikell hogy állíttassa magát valameik játékosomnak... a kiállítás és a real vezető gólja után kicsit beszartm, de hát a játékosaim emberhátrányba is berámoltak 3 gólt a Margitnak
-
#9809 nem leszek itthon a 10k-s téknél, remélem Gábor viszi -
#9808 a 2005ben a bal oldali középpályás poszton kaptak indokolatlanul magas osztályzatot a játékosok
a 2006ban a védekező középpályások
ergo mindegy kit veszel -
#9807 elkurvultál -
Csesza #9806 #8550 ha maradt a régi -
#9805 én imádom a valóságban a játékát, csak ez a fax hanyagolja... -
#9804 vazze ennél óvatosabban nem tok, valahogy most nem érzem ezt a taktikát...
Tiéd mien, dobsz képet róllllla? -
#9803 Heargraves télleg rohadt jó. A 2005-ben tuti pléja volt. Meg az életben is szeretem a játékát.:) -
#9802 Mindig a kötelező a legnehezebb. Pici módosítás a taktika valamely pontján?? Pl: picit óvatosabb játék, vagy ilyesmi. -
#9801 védekező középpályásra hajtok, átnyálaztam az egész játékos listát, Owen Heargraves nem semmi, de pl Salahamidic és Jeremies ingyen igazolható és nem rosszak! -
#9800 az ilyen meccseket mé nem tom hotni?
-
Csesza #9799 jah bocs ez pont a te részed, nem emlékeztem hogy benne van
kösz Jack és cain -
#9798 Thx. De azé' ez valamennyire kötelezpő vót.:) Kezdek bízni benne, hogy jövőre elindulhatunk a BL-ben.:)) Nem vóna semmi.:) -
#9797 Grat! Lassan de biztosan felérsz a csúcsra.:) -
cain #9796 fakk. egyébként igen.