121242
Football Manager
  • JackDaniels #9715
    Azé' figyelitek, hogy milyen csapatok közé furakodtunk be a tabella elején.:)))))
    Lentebb meg ottan van a kertem, amiben nem sok világsztár van, de azé "kell egy csapat..." oszt majd én csinálok.:)))

• ForRedGlory
    Júúj, nemtom mit kéne csinálni :DDDD
    1 milliárd forintot ajánlott fel a Bayer Leverkuson Fodor Marciért, és nem tudom eladjam-e... 20 éves a gyerek, egy jó szezon után (most 7.8-as átlaga van) lehet még többet adnának érte? Vagy eladjam?
    222 millió az Újpest éves költségvetése... 5 évre meg lenne oldva, bár így is közel 3 milliárd van a bankszámlámon :D
    Mit kéne csinálni?

• sideris
    Köszi!
  • G.Freeman
    "Az első negyedórában basztak 30ról 3 akkora gólt, hogy csak lestem mint a sülthal."

"[tisztaedzőnyilatkozat]"

László Csaba se fogalmazhatta volna meg szebben
  • Csesza
    :DDDDDDDDD

dobsz egy képet a keretről és a tabelláról?
  • Csesza
    hali :D:D:D:D
  • JackDaniels #9709
    Basszameg! Ez sem sikerült. Azé' a nagycsapatok még eléggé nagyfalatok nekünk, úgy látom. Az első negyedórában basztak 30ról 3 akkora gólt, hogy csak lestem mint a sülthal. Ugye a cselzí meg van olyan jó csapat, hogy otthon ne kapjon 3at. Nah majd máskor. Jön még a kutyára teherautó.:) Mongyuk az vigasztl, hogy nem jácottunk alárendelt szerepet a meccsen, ami bíztatóóó a jövőre nézve..:))))
    [tisztaedzőnyilatkozat]

• olympus
    DAta db inc fake.inc asszem,
  • sideris
    nem,hanem a német válogatott ne legyen szürke!
  • sideris
    Tudnátok segíteni?? Plíz! #9697
  • Csesza
    ez a nyelvi fájl? akkor asszem a data/languages-be

sztem
  • Sysfox
    Én is játszottam egy kicsit reggel, és ki is kaptam a Newcastle-tól idegenben 4:1-re. Pedig Pedersen góljával mi vezettünk, de milyen játékosok vannak a Newcastle csapatában...Shearer, Given, Emre, Luque, Owen, Parker...Szeretnék ilyen játékosállományt én is...
  • Csesza
    hali sideris és syfox
  • sideris
    Hali!
  • Sysfox
    Sziasztok!
  • sideris
    Hali All!Kérdés! hova kell a germany patch file-t bemásolni? Bocs ha már kérdezték.... FAKE.LNC filet?
  • Csesza
    hello
  • cain
    hali
    [160 új üzenet]
  • Csesza

Valaki meg tudja nekem mondani, hogy mit tudok ezzel kezdeni?
  • Csesza
    jó neked... ha esetleg msn-en vagy e-mail-be elküldenéd meghálálnám, nemfogom használni csak kíváncsi lennék hogy mit hogy kéne csijálnom
  • Csesza
    sztem nem is volt arról szó hogy az kijavítja hanem asszem a FAQ-ban van olyasmi ami kijavítja...
  • JackDaniels #9688
    Meglesz!

Egyébként mindenkinél így van, vagy csak én találtam el jól az edzést és jó edzőket igazoltam az idény elején, de nálam baszottul fejlődnek az emberkék. Még a legkevesebbet fejlődőn is csodálkozok.:) Nekem kicsit protein szaga van adolognak, pedig saját kreálmány az összes használt edzésem.:))
    Mongyuk az tény, ha nem jáccatod az embereket, akkor az edzés magában semmit sem ér.:)
  • Csesza
    hello, yó játékot
  • JackDaniels #9684
    Üdv emberek!:)
    Sztem meg a kettő együtt!:)
  • Csesza
    :DDDDDDDDD akkor ne add el még sokat fejlődhet, először azér vaciláltam mert azthittem hogy font
  • Grusi
    Első év, asszem 20... 50 alatt szerintem nem adom el, de inkább 60. Kezd nőni az orrom :D
  • Csesza
    vagy hány éves most?
  • Csesza
    sztem ha lehet akkor azt a 40milkát tornáz fel oan 45-50re ha lehet ha nem akkor sztem talán add el
  • Csesza
    beszarok ennek a játéknak, felraktam a pecset és ki is javította Messi "nem benevezését" most meg Ezquerro-ra irja hogy nincs benevezve. ??????????????????????????
  • Grusi
    Dilemma: eladjam-e Pazzinit a Cselzinek 40 millio euroert? Nem annyira sok penz az, talan 1 darab jo jatekosra futja belole, de a Fiorentinahoz ugyse jonne el egy nagy sztar. Dilemma, dilemma, majd holnap folytatom a jatekot, es eldontom :D
  • Csesza
    gabber sztem majd ha ráérsz akkor dobd be a faq-ba ezt a pucolós dolgot
  • Oszi
    Mokoena és Guarín amúgy jól játszanak.Guarín csak úgy adja a gólpasszokat.Mokena meg jó gólszerző.
  • Grusi
    Így jár az, aki Mokoenakat meg Guarinokat igazol :D
  • Elem a PimPi
    Igaz hogy 10 ember ellen de a cserekapusommal

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
  • Oszi
    köszi
  • Elem a PimPi
    Valaki adna egy linket a pucoló progiról, és elmagyarázná pls?! MSN: [email protected]
  • Csesza
    GRAT
  • Oszi
    Játszottam egy dúrva meccset a parma ellen nyertem 2:1-re Toni két góljával úgy hogy tőlem kiállították Guarínt és 4 játékosom kisebb nagyobb sérülést szerzett.Az utolsó 5 percet 9 emberrel játszottam mert Virgát már nem tudtam lecserélni.Nézzétek amúgy jó meccs volt.

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
  • Csesza
    zsí í í í í í í í í í í r

• Csesza
    bassza meg kikaptam a BL-ben a Juventus ellen hazai pályán 0-2re :((((

és már megint kiállították 1 játékosomat :((( azér lett 0-2