121242
Football Manager
-
#9715 Azé' figyelitek, hogy milyen csapatok közé furakodtunk be a tabella elején.:)))))
Lentebb meg ottan van a kertem, amiben nem sok világsztár van, de azé "kell egy csapat..." oszt majd én csinálok.:)))
-
#9714 Júúj, nemtom mit kéne csinálni :DDDD
1 milliárd forintot ajánlott fel a Bayer Leverkuson Fodor Marciért, és nem tudom eladjam-e... 20 éves a gyerek, egy jó szezon után (most 7.8-as átlaga van) lehet még többet adnának érte? Vagy eladjam?
222 millió az Újpest éves költségvetése... 5 évre meg lenne oldva, bár így is közel 3 milliárd van a bankszámlámon :D
Mit kéne csinálni?
-
#9713 Köszi! -
G.Freeman #9712 "Az első negyedórában basztak 30ról 3 akkora gólt, hogy csak lestem mint a sülthal."
"[tisztaedzőnyilatkozat]"
László Csaba se fogalmazhatta volna meg szebben -
Csesza #9711 :DDDDDDDDD
dobsz egy képet a keretről és a tabelláról? -
Csesza #9710 hali :D:D:D:D -
#9709 Basszameg! Ez sem sikerült. Azé' a nagycsapatok még eléggé nagyfalatok nekünk, úgy látom. Az első negyedórában basztak 30ról 3 akkora gólt, hogy csak lestem mint a sülthal. Ugye a cselzí meg van olyan jó csapat, hogy otthon ne kapjon 3at. Nah majd máskor. Jön még a kutyára teherautó.:) Mongyuk az vigasztl, hogy nem jácottunk alárendelt szerepet a meccsen, ami bíztatóóó a jövőre nézve..:))))
[tisztaedzőnyilatkozat]
-
#9707 DAta db inc fake.inc asszem,
-
#9705 nem,hanem a német válogatott ne legyen szürke! -
#9704 Tudnátok segíteni?? Plíz! #9697 -
Csesza #9703 ez a nyelvi fájl? akkor asszem a data/languages-be
sztem -
#9701 Én is játszottam egy kicsit reggel, és ki is kaptam a Newcastle-tól idegenben 4:1-re. Pedig Pedersen góljával mi vezettünk, de milyen játékosok vannak a Newcastle csapatában...Shearer, Given, Emre, Luque, Owen, Parker...Szeretnék ilyen játékosállományt én is... -
Csesza #9700 hali sideris és syfox -
#9699 Hali! -
#9698 Sziasztok! -
#9697 Hali All!Kérdés! hova kell a germany patch file-t bemásolni? Bocs ha már kérdezték.... FAKE.LNC filet? -
Csesza #9696 hello -
cain #9695 hali
[160 új üzenet] -
Csesza #9693 #9679
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy mit tudok ezzel kezdeni? -
Csesza #9690 jó neked... ha esetleg msn-en vagy e-mail-be elküldenéd meghálálnám, nemfogom használni csak kíváncsi lennék hogy mit hogy kéne csijálnom -
Csesza #9689 sztem nem is volt arról szó hogy az kijavítja hanem asszem a FAQ-ban van olyasmi ami kijavítja... -
#9688 Meglesz!
Egyébként mindenkinél így van, vagy csak én találtam el jól az edzést és jó edzőket igazoltam az idény elején, de nálam baszottul fejlődnek az emberkék. Még a legkevesebbet fejlődőn is csodálkozok.:) Nekem kicsit protein szaga van adolognak, pedig saját kreálmány az összes használt edzésem.:))
Mongyuk az tény, ha nem jáccatod az embereket, akkor az edzés magában semmit sem ér.:) -
Csesza #9685 hello, yó játékot -
#9684 Üdv emberek!:)
Sztem meg a kettő együtt!:) -
Csesza #9683 :DDDDDDDDD akkor ne add el még sokat fejlődhet, először azér vaciláltam mert azthittem hogy font -
Grusi #9682 Első év, asszem 20... 50 alatt szerintem nem adom el, de inkább 60. Kezd nőni az orrom :D -
Csesza #9681 vagy hány éves most? -
Csesza #9680 sztem ha lehet akkor azt a 40milkát tornáz fel oan 45-50re ha lehet ha nem akkor sztem talán add el -
Csesza #9679 beszarok ennek a játéknak, felraktam a pecset és ki is javította Messi "nem benevezését" most meg Ezquerro-ra irja hogy nincs benevezve. ?????????????????????????? -
Grusi #9678 Dilemma: eladjam-e Pazzinit a Cselzinek 40 millio euroert? Nem annyira sok penz az, talan 1 darab jo jatekosra futja belole, de a Fiorentinahoz ugyse jonne el egy nagy sztar. Dilemma, dilemma, majd holnap folytatom a jatekot, es eldontom :D -
Csesza #9677 gabber sztem majd ha ráérsz akkor dobd be a faq-ba ezt a pucolós dolgot -
Oszi #9676 Mokoena és Guarín amúgy jól játszanak.Guarín csak úgy adja a gólpasszokat.Mokena meg jó gólszerző. -
Grusi #9675 Így jár az, aki Mokoenakat meg Guarinokat igazol :D -
Elem a PimPi #9674 Igaz hogy 10 ember ellen de a cserekapusommal
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
Oszi #9673 köszi -
Elem a PimPi #9672 Valaki adna egy linket a pucoló progiról, és elmagyarázná pls?! MSN: [email protected] -
Csesza #9671 GRAT -
Oszi #9670 Játszottam egy dúrva meccset a parma ellen nyertem 2:1-re Toni két góljával úgy hogy tőlem kiállították Guarínt és 4 játékosom kisebb nagyobb sérülést szerzett.Az utolsó 5 percet 9 emberrel játszottam mert Virgát már nem tudtam lecserélni.Nézzétek amúgy jó meccs volt.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -
Csesza #9669 zsí í í í í í í í í í í r
-
Csesza #9668 bassza meg kikaptam a BL-ben a Juventus ellen hazai pályán 0-2re :((((
és már megint kiállították 1 játékosomat :((( azér lett 0-2