23078
  • CactuS007
    Én a 99e9es kezdetű seriallal telepitettem,igy csak azokkal tudok multizni,aki a masikkal tette fel :S
  • Santata
    Hát: 2 féle rúna van az Isteni rúna (Ezekből 3 alkot egy egészet), és vmilyen más (pl. Demon's Blood, Bat Fang stb.) ezekből 5 alkot egy egészet... Egybe úgy lehet rakni őket hogy jobb gomb és katt az ugyanolyanra... Na szal a leírásukban meg benne van az hogy mibe való: pl. weapon az weaponbe, shieldes az shieldbe stb... Ja és ami rúnázható szürke,fehér,sárga,zöld ... A Lila meg kék már nem rúnázható! Ja és minden rúnának van erősebb foka a nehézségi foknak megfelelően...
  • vinko
    Hello ! A rúnákról tudna valaki tájékoztatást adni,melyik mibe való,egyebek.
    Köszi
  • Braveheart
    Most kell kiderítenem hogy honnan jönnek a szörnyek, nemrég hagytam el delphit.
    Amúgy félóránként kifagy a játék, de lehet benéznék egy multi játszmába ennek ellenére.
  • FoToS
    Sziasztok ki kreál ma gamát?
  • CactuS007
    Én most lettem 22.Eppen a piramosoknal kommandogatok :) Braveheart merre jarsz amugy a jatekban?
  • Braveheart
    hamachival én is mennék multizni 15ös conqueror vagyok
  • j0nNyKa
    en mikor atirtam regeditbe, eltunt a karim
    :D
  • Lacc
    Pedig bizony nem ugyanaz :/ A biztonság kedvéért átírtam a registrybe egy másikre ami 100% másik, de sajna ugyanúgy lefagy. Eh...
  • j0nNyKa
    loal hat lvl 33on jutottam at epicre :]
  • Santata
    Lvl 34 vok és Epic Egyiptom... Sokkal jobb sztem Epicen, nem csak nehezebb hanem izgalmasabb is... Meg maga az hogy jobb cuccok vannak...
  • j0nNyKa
    akkor volt ilyen, ha ugyanaz volt a cd kulcsunk
    ha mas volt, ahogy mondod, csont nelkul ment
  • Lacc
    Hány ember van, aki próbálta a multit hamachival, és csont nélkül működött neki? Mert mi ezzel kínlódunk éppen. Nem azzal van a probléma, hogy nem látjuk egymást, hanem hogy amint becsatlakozik valaki ténylegesen a játékba, a servernek pár másodperc múlva lefagy az egész. Más nem tapasztalt ilyet?
  • j0nNyKa
    azabaj elkurtam a nature-vel az ijaszt, es kezdtem spiritet, szoval epic elejen vagyok csak
    lvl mennyi vagy ? :D
  • Santata
    Engem is érdekelne egyszer egy kereskedelem Hamachival (Harcos vok én is), csak sztem nem sokan járnak ott ahol én... De másnak ha kell tudok adni cuccokat...
  • CactuS007
    Skacok kis kereskedes,vagy hasonlot nem tervezunk?:) Pl nekem megvan 2 item 1 kék varisetből /Oracle's leggings+windings/ de azt az eletben nem fogom hasznalni harcoskent :)
  • Santata
    Huh, legyőztem a big boss-t Knosszoszi labirintus előtt... Már csak ezért is érdemes eddig eljutni Epicen...
  • j0nNyKa
    igen ugy
  • Gelli
    nagyon figyelj a tűzfalra, "avg" meg hasonlókat is ki kell kapcsolnod, 1,5 órát szórakoztunk vele mire rájöttünk... és persze a cd kulcs, de ezt már írták
  • Santata
    Igen, csak 2 különböző cd-key kell...
  • Sephi
    Magyaran lehet coop mondba jaccani? Ugyertem hogy elkezdjuk ketten es akkor vegig lehet vinni?
  • Santata
    Na epicen Knosszosban tartok... És B-szott erős boss van itt (csak epicen)... Megsebezni is csak 1cer tudtam még... Vki jár itt?
  • j0nNyKa
    lehet, ha 2 kulonbozo kulccsal telepitesz
  • Sephi
    Gyors kerdes mert naon nem tudok most utana olvasni.

A jatekot ha telepitem es osszekotok ket gepet haloba akkor lehet gyszerre nyomulni mint ahogy a D2-ben lehetett?
  • kHares
    Ha a játék nem lenne tök lineáris talán még el is akadhatnál. Fogod a térképet, kizoomolsz és szétnézel. A pók az ahol az olive branch volt? Ha igen akkor hamarosan jön delphi.
  • kHares
    Úgy érted konkrétan segítettem és bunkó vagyok? Sebaj, nem csalódtam.
    Ha tegnap koldulás helyett a féltucat publikus torrentből egyet elkezdtél volna tölteni ma már játszhatnál. Kis fejszámolás: progi 3 gigánál kicsit nagyobb, te 24 órán át töltöd mondjuk 40k-val, vajon lejön? Nos ne törd magad, a megoldás még 512-es adsl esetében is pozitív, sőt még gyorsabb is. De miért lenne baj ha 2 vagy 3 napig töltöd? Miről maradsz le? Én a játékokat mindig kivárom és nem a privát torrenten rontom az arányom, kis kontroll esetedben egészséges lenne.
  • 7Ryan7
    Hy all! Még mindig nem tom hogy hol van delphi! Már elég sok városon át mentem de még mindig nincs meg! Már ilyen nagy zöld pokot is megöltem! Joo fele megyek? Vlami ambros vagy hol vaok most! De innen semerre se tok menni:(
  • j0nNyKa
    mar meg lett fejtve
  • kandzsal
    jay és Néma Bob
  • NeoMaN
    Ok, kösz, csak valahogy furcsának tűnt.
  • j0nNyKa
    mondjuk en 180at sebzek 32-es szinten, tehat nemtom hol a problema, 10esen en se voltam erosebb
  • csgj
    ja, egyébként 512-es netem van, szóval az nem 24 óra lenne isohuntról meg hasonlókról, hanem kábé 60
  • csgj
    Te egy bunkó barom vagy... ennyit tok mondani
  • savior
    mellesleg a tobb szazas sebzest nem 10es szintuek irtak
  • savior
    azert az annyira nem mervado, hogy kis szinten konnyu fokozaton mennyire nehez a jatek
    gondolom 50es szint korul legnehezebb fokozaton mar sokkal kemenyebb lesz
    a megidezett monsterek vajon erosodnek ha atmegyek nehezebb fokozatra? mert egyelore eleg jo a lich king, de ha ilyen eros marad vegig, akkor lehet hogy nem sokat fog erni... majd elvalik
  • NeoMaN
    Olyan furinak tűnik nekem a karakterem....

Storm varázsló, Ice Sharddal. A sebzés valami 40 körül lehet, és asszem 10-es szintű a karim. (nem vagyok most otthon, úgyhogy nemtom pontossan).
    Az ellenfeleket 1-2 de legrosszab esetben 3 icesharddal megölöm (kb. 1 másodperc alatt 2-őt lövök). A nagyobb bossokat (küklopsz, valami óriási pók stb.) Olyan 15-20 másodperc alatt végzem ki futkosással.
    A problémám: valahogy nagyon gyengének érzem a karaktert ezzel a 40-es sebzéssel, mert voltak itt olyanok akik több 100-ast írtak, mégis könnyen haladok sosem halok meg. Én hülye tettem skillt a tűzvarázslatokra is, dehát tököt sem ér, mert sebez vagy 10-et vagy 15 másodpercig várnom kell mire újra elsüthetek egy firespellt.
  • j0nNyKa
    nalam megy a mentes
  • Titan
    Csak 1 észrevétel a crack-kel kapcsolatban:
    Nekem is megszünt a szaggatás mind a játékmenetben, mind a hang terén, de pl. a "trükkös-kombós" indítással játszott játékmentéseim nem indúlnak el..
    Lehet, h egyedi eset, de én ilyet is tudok...
  • Santata
    Rohangálj körbe körbe az ütései elől, és üsd akkor amikor csak tudod úgy hogy ne üssön vissza... Túl kell élned, potik legyenek... (Ha tudsz idézni idézz!)
  • j0nNyKa
    a muszaj pontos j
    ott van veled vagy 8 katona, szerintem amit meg kene probalod, hogy magadra "haragitod", hagyod, hogy a katonak megoljek, temeg csak rohangalsz, ugyelve, hogy a lassito, illetve sebzo tamadasaval is csak feled lojon, a katonak fele ne
    te meg egyszeruen terj ki eloluk, 1 ido utan nyerned KELL..