• Eftörsokk
    Ja és van oylan pajzs már normálon is, ami 200(!)-at sebez (igaz scak 100-at véd). Ehhez hozzájön mondjuk a fegyverem 360/sec körüli sebzése és mindez +20-30%-al megtoldva, úgyhogy simán be lehet sebezeni nagyokat 2-3monsztának, azok meg csak úgy repülnek szerteszana. Jóak a pajzsharc! És tegyük hozzá, hogy a block-ot aurával fel lehet vinni közel 50%-ra már itt, azaz 100-at véd minden második ütésből elvileg! Mikor sokan ugranak rád, igen hasznos lehet.

tesó,mutass nekem lécci olyan normálos pajszot ami 200-at sebez,Wardennel nyomom(def/hunt),és szinte az összes lila pajzsot láttam már a sok Typhon run miatt(kivéve persze a legjobbakat:) ),de egyik se sebez 200-at,max blokkol annyit,de azt se normálon sztem(persze ha mégis akkor kövezzetek meg nyugodtan:) ),másik ugye a pajzsnak is van recovery ideje,szal nem fog neked az szinte folyamatosan blokkolni,meg ugye legendaryn az a -200 dmg,5-6 ütésenként nem túl feltünö,ütni lehet a pajzsal szépeket viszont nem folyamatosan ez vele a gond