23078
  • Leslieee
    Nem tudok honnan szerezni, én eddig csak Virslin láttam, de ha megszerezném akkor is kéne nekem :))

Nem igaz h csak az kell semmi más :))
  • TopGun
    Koszi! Megneztem a cumot sajnos en nem tudom hasznalni mivel magiahasznalo vagyok, de azert koszi :((
  • ity
    Jajó, hát én arra értettem, amiket korábban írtál, hogy mik vannak.

Sapit meg szerezz és akkor lesz mit adni :D
  • Leslieee
    Nem is írtam h mim van :)))

És az előbb is azt ecseteltem h NINCS meg a tracker sapi sajna.
  • ity
    Azért lenne jó a hood mert ha dudovec hajlandó odaadni a tracker's armor-t, akkor csak az hiányozna a teljes sethez.
    Amiket írtál sajna azokból vagy mind megvan, vagy nem kell egyáltalán.
    Ha odaadod a tracker sapit a karvédő mellé, akkor nem kell az ares sapi sem :P
  • Leslieee
    Az már régen volt Ity, azóta átértékeltem kicsit a cuccokat :))

De kérhetsz érte 3at nyugodtan, a sapi meg a kesztyű mellé, de a Hood nekem is kéne szal az nincs meg, a Peleust használom olykor olykor, a Phobos meg a skill miatt kell. Szal ezeken kívül van vmi 3.-nak ami érdekel? :)
  • ity
    Hát én már úgy mexoktam a jóöreg irc-t, hogy csak ott vagyok elérhető. (pl. extra vagy elte vagy hub szerverrről elérhető #vkk csatin). Msn-t amúgy is utálom, mióta egyszer elcseszett egy dvd-t írás közben az erőszakosságával. Elvből fel sem teszem ezért többet :P

Amúgy ha lehetek pofátlan és kérhetek két cuccot a Spear-ért, akkor a Phobos meg a Tracker's Armor jó lenne :)

Lesliee meg úgyis azt írta korábban, hogy 5 lilát is adna az amuért, úgyhogy tőle nem pofátlanság többet kérni, mondjuk 3 db-ot és akkor még kegyes is vagyok, hogy nem 5-öt kérek :D
    Szóval hivatkozva a #4459 hsz-odhoz, jó lenne, ha még egy Tracker's Hood-ot hozzávágnál az alábbi ajánlatodhoz és akkor mindenki jól járna, de főleg én :P
  • Leslieee
    Mondjuk egy Tracker gloves és egy Ares' War Helm korrekt érte? :)
  • dudovec
    ity nekem van par ezekbol , es ugynezki h csak holnap "utazok el" , szoval ma akar tradelhetnenk is. van phobosom , immortal amu , tracker pancel-gloves , sajna a sapim valamer elveszett :( nekem csak az a spear kene , kb 1 ora es otthon leszek , esetleg irj privatban 1 msn cimet , es fel is addollak ha hazaertem. kosz
  • ity
    Hát most két karinak kellenének cuccok. Bone Charmer-nek kéne egy full Tracker's set (lábvédőt kivéve, mert abból kettőt is dobott a minap a titán). Meg a Guradian-nak vmi ütős skilles str-es dmg-es cuccok (pl. Armor of Peleus, Ares' War Helm, Deimos, Phobos, ilyesmik).
  • KH
    ööö, "csít" (de minek fárasszam magam, ha nem kell, egyébként is béna az íjászom boss irtónak)

szóval, ha megállsz a lépcső elején, akkor a titán az esetek 95%-ban csak lehel rád, az meg épp nem ér el odáig, úgyhogy szépen meg lehet spékelni
    ha elindul feléd, akkor meg vissza kell futni, majd ha megfordul, megint lőheted a lépcső tetejéről

tudom, nem elegáns, de knszl?

őszintén szólva, én nem is tudtam, mire valók a szobrok, mert nem csinált semmit a nagy titán, csak lehelt, meg meghalt
  • Leslieee
    Húú Ity, jelentősen megkönnyítenéd a dolgom ha leírnád h mik érdekelnének, 1 rublika híján tele a vaultom + a karinál is van.
  • ity
    Egyik afro amutól megválok, mert én csak igazi caster-re aggatom rá, és az elementalistámon már van egy, viszont mostanában nem indítok mégegy castert. Szóval ha van pár ütős cuccod, jöhet a lista. Aztán ha van köztük olyan ami kell, akkor értékegyeztetés után mehet a trade :)
  • ity
    Jah és akkor már cuccdobásról is egy poén, a legutoljára indított karim (guardian) 1-es szinten talált egy kék cuccot :)
    Még ki se mentem a városból délnek a fő vonalon, hanem északon az első küldetésért mentem ki, és a búzamezőn az 5-6. satyr eldobtott egy kék cuccot. Már nem emléxem mi volt, de érdekes volt látni, hogy 1-es szinten is jön unique cucc :)
  • Leslieee
    Vmi Guardianok azok, jófejek :D
  • Leslieee
    Ity az én hozzászólásom nem beléd kötött Te :) Hanem Shortexnek írtam h ne boruljon már ki :))

Isen hányan lennénk velem?

Ha az afro amutól megválsz Ity, nekem szólj:P
  • ity
    Fejlődésről jut eszembe, hogy van egy trükk ami bár kegyetlen unalmas elég jól hozza az xp-t.
    Giza-ban mikor lemegy az ember a Sphinx-nél a 4 kőgólemhez (sose fogom megyjegyezni a neveket, de remélem érthető mire gondolok) hogy kihozza a mittoménmit :P Imhotepnek. Na szóval ott ha az ember kiszedi a 3 oszolopt a 3 gólemmel, akkor az utolsót meghagva és beállva mellé, folyamatosan lehet ütni a két állandóan újra megjelenő múmiát. Életük alig van, sebezni alig sebeznek, és egyhelyben állva folyamatosan lehet üket ütni. Gyorsan halnak, és viszonylag jól adják az xp-t. Persze mint írtam, kegyetlen unalmas, de könnyű xp szerzés.
  • Isenlord
    a droőpot inkább ne is emlitsük:) nekem az avengeremnek ,a legelsö karim, normalon legalább 10-11 kék esett, ebböl csak 4 az act 1 ben,olyannyira h a legelsö kékem(chillwind) a helosi sámán dobta...,egyiptomban bow of the nile,és nomad hunting bow,orienten meg egy sillentflight. ezért mondom h nem sok minden befolyásolja a dropot,nagyrészt 90% ban szerencse.
  • dudovec
    Lobster: en spec nem tartom magam tulzottan nagy warfare szakinak , roguem is csak egy van , azis spirit kiegeszitessel , de hozzaszolnek ehhez.
    Szoval szerintem ha mar 2 kezes harcra gyursz , akkor tessek maxolni az osszes 2 kezes fegyo hasznalatot. A bleedinges szemétre , lásd (Anatomy) talan egy pontot szabad tenni , de igazabol szerintem egyet sem. Latom a lethal striket fejlesztetted (ami eleg jo , de sztem a passivjat nemkell kifejleszteni), a WW kimaradt a warfarebol , szal gondolom bal click Onslaught , jobb klikk Lethal. vegulis nemlehet rossz , de lehet hatekonyabb lenne egy WarWind egy Mandrakkel megkombozva tömegek ellen , főleg azért mert a nature hianya miatt nincs Oakod , es mivel 2 kezes vagy ezert shielded sincs , szal szerintem ez igy eleg necces lesz nehezebb fokozaton , meg kajak cuccal is. szoval nem art valamivel a szornyeket blokkolni , mivel assasinbol adodoan lényed sincs , max ancestral warriorjaid lehetnek , de refresh/ rechargok hijan nemtudod annyira kihasznalni oket mint egy champion mondjuk , mert sok ido amig visszatoltenek , latom nemis adtal nekik pontot , egyet azert megernek szerintem.. A zászló az egy tap dolog , de azis sokaig tölt , nemtom 0% recharg mellett erdemes e maxolni , mer ha egy warfare telleg eleg jol takarit , akkor nemolyan jo neki a zaszlo , mert allandoan kifutsz a hatotavjabol , de teny h hasznos skill , de megint csak championnak a legidealisabb , vagy olyan karinak aminek van vagy 60% rechargeja legalabb. Persze bossoknal kurva jol jon a zaszlo , meg ahogy elnezem az assasint , akkor ha a szar skillekre nem pakolsz , akkor bizony nemis nagyon tudsz masra tenni mint a zaszlora , de nekem felemas tapasztalataim vannak vele.
  • dudovec
    Ja , enis jobbára , 53-54 re tervezem a karikat , az utan mar eleg lassu lesz , foleg ha nem elegge biztositott a kari ,es benne vannak a pakliban a deathek.

Ity kossz h az en videom is linkeled , bar utolag nezve csak a Manticore meg a Titan killem lett igazan jo. Ereztem en a tobbin akkor is h nemlett az igazi , de mar annak is orulok h sikerult felvenni , mer folyamatosan sipol a speaker meg szaggat a gep ha titanbol avizok:( meg sajna egyszer ketszer nem is veszi fel hiaba nyomom be a recordingot , valami nemkoser sztem a titannal mer soxor screenshotnal nemlatszanak a cuccok tulajdonsagai , vagy eltunnek a skillek alulrol , amit mas screenshotjan is lattam , kb minden 5 ik screen sikerul ugy , ahogy annak lennie kell.

Fejlodesrol annyit irnek , hogy hallotam h par ember megszokott allni titanrunolni mielott atmegy kovekezo fokozatra. En ezt telleg csak akkor javaslom ha rohadtul nincs cuccc a kovetkezo fokozatra , egyebkent ha van , de igazabol akkor is ha nincs , inkabb atmennu epicre az elso kill utan , mert pikpak eljutsz spartaig , meg megcsinalod a gyors ingyen questeket, rohadt jol fejlodsz , es kb konnyebben olod a szornyeket mint az előző fokozat Olympusan , raadasul minimum annyi xp t kapsz ezeker a csicska szornyeker , mint azokért.. ha nem többet...

Cuccdobalas pedig ritka erdekes , mert eddig inditottam vagy 6 karit , elsonek egy deka kéket nemdobott kb normal a1,a2 ben , a masodiknak adott 1-2 t , hardmadiknak megin picit tobbet , es a tovabbi 3 nak szinten ien 3-4 et az elso két actban.. most inditottam egy rangert , level 15 ön telepakoltam lila meg zöld cuccal , addig is esett vagy 5 kék , de utana kb minden majestic chest kéket dobott a1,a2 ben , talaltam ugy 12-14 uniqot vele a két act alatt.. aztan atmentem orientre , es egesz orient alatt egy kék sem esett , csak zöld de az dögivel.. erdekes random scriptet irt az ironlore asszem:D
  • Isenlord
    vki egy legend host ?
  • Isenlord
    sajnos legenden mid a kettö kevés a maga maximm 3-4 szasz sebzésével,metr a monsztának ott már lazán veri a 10000 ret a zéletük,és szinte eg sem érzik ezeket a DoT ket:S sajna ez van,lobster,sztem én inkább a pirce re pakolnék,mmert ha megtalálod(elcseréled) a 100% pierces buzogányt akkor nagyon fogsz takaritani.
  • ity
    Szép amikor vki eltervezi, hogy a 65-ös karija milyen lesz, de van egy olyan érzésem, hogy az esetek legnagyobb részében ez csak terv marad. Sajnos az xp nagyon nehezen jön már magasabb szinteken. Már a 60-as szint is olyan, amit nem könnyű elérni. Márpedig az 15 skillpont még akkor is. Vajon te honnan vennéd le? Arról nem is beszélve, hogy a sok halál nagyon viszi az xp-t, tehát halál nélkül kéne végigmenni mindenhol. Szóval ...
    Egyébként az én 52-es Assám az átszúrásra és a kivéreztetésre volt kimaxolva, de epic végén már kifulladt, oda már nem volt elég a kivéreztetés. Legend eleje megint jó volt, úgy ment mint kés a vajban, de később megint érezni lehetett, hogy kifulladt a kari.
    Poisont nem próbáltam, nem tudom mondani, hogy nem jó. De félek, pont olyan, mint a bleeding. Legendre már kevés lesz.
  • ity
    Kezdeti időkben sokat segíthet, ha felveszed a shrineokat. Mastery ugye megnövel mindent, az alap, battle markerről említést sem kell tenni, mert iszonyat nagyot dob egy harcos kari képességein, de érdemes még a frostbite-ot is, mert nagyon jól lelassítja a titánt. Ha gondot okoz a gyors kill, akkor persze neki lehet esni a szobroknak is, hogy ne keverjenek be. De akkor érdemes úgy, hogy azokat még azelőtt leszedegeti az ember, mielőtt felveszi a shrine-okat. Azokat érdemesebb a titánra tartogatni.
    Aztán ha minden kötél szakad és még úgy sem megy, vagy csak nagyon lassan, akkor ki lehet használni azt, hogy mivel a titán nem hagyja el az olympust, a lépcsőről lelövöldözi az ember. Csak meg kell találni azt a pontot, ahol még nem megy vissza középre, de nem is éri el az embert.

Aztán ha van kedved akkor nézd meg dudovec videóját, hogy hova lehet fejlődni :)
    Innen le tudod tölteni. Hátha tanulsz belőle vmit.
    Na meg persze akkor már az enyéimet is :P
    Titan
    Manticore
    Dragon
  • Lobsterman
    Kérdés a profikhoz: ez így mennyire tűnik működőképes karakternek?
    Assassin
  • ity
  • Lobsterman
    Ó és persze az íjász főskill mindennel ami kell plusz scatter shot. Azt már nem tudom hány pont volt és min :)
  • Lobsterman
    Hát nekem sokkal könnyebb volt már elsőre is. Ranger kari btw. Berohantam, Art of the Hunt rajtam, felvettem a battle markert és a frostbite shrinet, odamentem a regen shrinehoz, bevártam, gyorsan aktiváltam, és betoltam a call of the huntot(lehet h keverem a kettőt :P) meg ráraktam egy study prey-t és ott ahol voltam elkezdtem íjazni. Fél perc és már feküdt is. Nature-ből akkor még nem volt semmim csak masteryn pár pont. Ja és 30 körüli szint
  • Shorlex
    Sziasztok!
    Egy kérdés (tapasztalat): Ti hogyan gyűrtétek le Typhont normalban?
    Csak azért kérdezem, mert ugyan túljutottam rajta és epicen vagyok, de iszonyatosan kínkeserves volt. Egyszer megölt, aztán addig rohangáltam körbe körbe és íjaztam szét a belét, ameddig meg nem untam, de mondom: iszonyat lassú volt, az a csata önmagában fél óra...
    Szerintem addig nem is volt értelme harcolni ellene, amíg ki nem fingatta az ember a szobrokat körülötte, mert ha csak egy hangyaf..nyit óvatlan voltál, hiába íjaztam agyon, jött egy kis health leech, és már a topon volt.
    Megjegyzem, hogy ha nem vagyok hunter (íjhasználat miatt) és nem vagyok warrior (onslaught miatt - olyan volt Typhon végig, mint a lassított felvétel), fogalmam sincs, hogyan gyűröm le.
    Az, hogy a közelébe menjek, meg sem fordult a fejemben. Hibáztam?
    Nektek könnyebben ment?
  • Isenlord
    vki egy 2-3as legend/epic hostot?
  • kovikrisz
    Hi! Valaki tudna nekem segíteni? Minden feladatot maradéktalanul elvégeztem, mégsem enged tovább. Az öregemberrel nem tudok beszélni mert nincs meg a felkiáltó jele. Találkozott valaki hasonloval? Ha igen segítsen nekem.Elöre is köszönöm.
  • rogan99
    Bossoknak van valami resistje healt reduction ellen? Egyiptom végén rányomtam a telkinere a doom hornt de kb 1 mm-ha lement az életéből a negyede(25%) helyett.
  • dudovec
    na a magyarom mar megin fasza :D sebaj , sleeptime
  • dudovec
    ja es a Jetihez az eastern silk road wp tol kb ugyanannyi ido elmenni , mint a scorposkinghez fayumbol , de magasabb a levelje , igy talan jobban dob jo cumot , bar asszem te coldos bottal mesz , szal neked lehet nem annyira jo , de nekem tuzzel sztem nemlesz gond vele.. eddig nemigen probalgattam , mer Conjurerrel nekem mindenkit ki kell loni ahhoz h haladjak , nemnagyon szeretek elfutni elo szornyek mellett 1.9k lifeal -resekkel. meg mivel nagyon gyors a titanrun , es ad is xp t azer , es elvileg o dobja a legjobbat a jatekban , ezer nemsok kedvem volt eddig visszamaszkalni oda , de majd lehet testelem kicsit , ha lesz egy kis idom.
    Orient telkint meg inkabb nem eroltetem , utalom azt a helyet , meg ott eleg jol birjak a tuzet , meg nincs sok turelmem taktikazni , mert ott azer kell 1 picit , meg a flame spritek jol birjak a tuzet , nembeszelve arrol h a Telkin sztem 5x gecibb mint a titan , szoval azt inkabb nem eroltetem mer hosszu meg maceras.
  • dudovec
    ok , az amu nekem nemkell , de spear az nagyon mer elvileg arra epul a kari , csak mar elkezdtem , de meg nincs meg ugye a spear :D minden mas cumo mar megvan neki szal fontos lenne , majd meglatjuk. Amugy az amu az szep , azthittem kari specifikus , igy eleg tap , es mivel lehet sacred amulet of immortality (250 life) ,ugy meg baszobb lenne:) asszem shoppingolok enis majd egy kicsit , ugyis van 50 milcsi valameik mentesemben;) most asszem nem leszek par napig , szal lehet orulni , nemspammolom 1 ideig a forumot;) de hetfon mar tuti leszek , szoval majd egyezkedünk v valami, meg holnap ide fogok nezni benntrol , de ott nincs sajna tq.
  • ity
    Igen, igazad van, a ranged attacker meghatározás jobb megközelítés a ternionos karikra mint a melee, de a léyneg ugyanaz amire gondolunk.
    Egyébként az első afro amut se a titán dobta nekem, hanem a titán előtti legend orient talkine, még a legelső karimnak (dru). Biztos úgy akart felkészíteni a nagy csatára :)
    A zöld 2 all skillest meg Jade Palace wp-nél vettem, mert oda szoktam kihordani a titán által dobált cuccokat eladni, hogy legyen lóvém. Meg is lepődtem, mikor megláttam az árusnál. Igaz kért érte 17 millát, de szerencsére mivel kihordtam eladni a sok xart, volt nálam bőven. Belegondolva azt hiszem megevett volna a méreg, ha éppen nem lett volna nálam annyi pénz :)
    Azóta én is mindig nézegetem a boltokat, hátha akad ilyen szerencsés generálás.
    A random titán cuccdobálás tényleg olyan mintha egy adott köteg cuccot sűrűbben dobna. Mostanában el szoktam menni a skorpió királyhoz is, mert sec perc alatt oda lehet érni hozzá a wp-től, és van ott két majestic chest is egyszerre (a skorpió meg nem nagy ügy egy nagyobb karinak jól felöltözve). Szóval ott is ugyanazt tapasztalom. 10-ből nem dob semmit, csak sárga vackokat, aztán dob két lilát, de kb mindig ugyanazokat. Elvétve ad csak olyat, amit máskor, máshol nem. Szóval érdekes ez a random cucc dobás.
    Trade-re majd visszatérünk, talán megválok a spear-től, meg nem kizárt, hogy egyik afro amutól is. Még meglátom, majd holnap átgondolom mi marad és mi lesz trade alap, mert ma már alig látok.

• dudovec
    Jah Ity. ez igy oké amit irsz , bar az #5933 as hozzaszolasban , ami mellesleg az enyem:) leirtam mar ezt a ternionos dolgot , marmint h en ranged attackernek tartom a ternionert , nem pedig casternek. es az elozo hozzaszolasomban meg ottvolt h van par staff ami caster karinak atom , sot most hozzateszem aztis , h annak jobb mint rare, lasd Walking stick .. igen az atomtap bot barmien casternek , de a tobbi sztem akkoris béna. amugy a tobbit osztom..

A spearre nagy szuksegem lenne , bar nemtom igazabol mit tudnek adni , mer latom teis elegge tele vagy cuccal , sot nekem afro amum sincs:) de azer van eleg sok motyom , ha esetleg igy konkretan erdekelne valami erte , felteve ha tradeled , akkor utana tudok nezni... bar nekem az a tapasztalatom h karifüggő h mien super uniqokat dob , bar ez sztem hulyeseg , merthat optimalis esetben tök random a generalas , de nekem minden masodik legend titan run archmage cipot dob , meg van 1-2 motyo amit nagyon nagy rendszeresseggel dob , es van egy csomo mas cucc amit nemis dobott meg ,pedig gondolhatod h nem 1-2 runt nyomtam eddig.. , meg olyan cucc is van amibol mindossze egyet ,es ugy erzem tök "veletlenul" , hameg ennel is pesszimistabb vagyok , akkor aszondom bugbol:) jah es rare +2 skilles amut nemlattam meg , csak magicet , pedig valamikor lekrealok 1 jatekot es vegigjarom az osszes arust legenden , amikor cigiszunet van v mittomen:)
  • chalezlopez
    Valaki találkozott már olyan buggal, hogy az "Ősök" nem tűntek el 24 mp múlva? Addig maradtak mellettem, amíg meg nem haltak. Kb 15 percig tartottak ki. Nem tudom ezt hogy sikerült elérnem! lvl 43 Champion vagyok, eddig epic Talos és a Manticore voltak a legkeményebb ellenfelek (epic orienten vagyok) A személyes tapasztalatom az, hogy az Ősökkel sokkal könnyebb irtani (persze szigorúan refreshel) mint a farkasokkal. Engem lvl 42-ig farkasok kísértek, de mióta Ősöket "használok" gyorsabban jutok előre... Epicen ki a legkeményebb szerintetek? Na pá!!
  • ity
    Nem gyenge bug :)
    Először azt hittem a fegyvert váltogatod, de aztán karakterlapot kihozva rájöttem mizu :)
    Sztem küldd be Iron Lore-éknak a videot :P
  • ity
    Azért annyira nem áll ám messze a véleményed :)
    Egyrészt én nem ruhákról dumcsiztam, hanem a fegyverekről, azon belül is a kardokról, hogy azok silányak sztem, mégpedig a már felvázolt okok miatt, hogy a rajtuk lévő attack speed nem ér fel egy lassabb fegyverrel (ami jóval nagyobbat üt) mert cuccokból simán behozható az attack speed hátránya. És szerencsére attack speed cuccokból van pár ami egyébként is jó, tehát nem kell annyira rágyúrni, mert sok cuccból fog jönni.
    A rare cuccolással pedig egyetértek, minden karim vegyesen van öltöztetve. Full set semmin nincs, pedig van már pár teljes, de pont olyan mint dio2-ben volt, hogy rare meg unique cuccokból többet ki lehet hozni.
    Ternionra rátérve azt tudom mondani, hogy ha abban gondolkodunk valóban nem olyan rózsás a helyzet staffok terén. Van itt azonban egy bökkenő, hogy a ternion nem igazán kaszter kari :) Azt is megmondom én miért nem sorolom oda egyértelműen. Attól, hogy nem megy oda és nem üti fegyverrel, meg hogy int kell neki még elég "vegyes", hiszen a támadó sebessége (ellentétben bármelyik elementalistával) az attack speed-től függ, nem pedig a cast speed-től. És itt van a kutya elásva, mert a casting speed-es castereknek viszont nagyon is jó staffok vannak (és én erre céloztam eredetileg is). Ráadásul a ternion az egyetlen varázslat amit bal egérgombra is rá lehet tenni, (tehát ismét csak a melee kari felé húz ez a jellemzője is) az összes többi elementális varázslat csak jobb gombra rakható.
    Afro amuval is van negatív tapasztalatom :)
    Éppen tegnap dobott mégegyet legend titán, aminek meg is örültem, gondoltam végre a harmadik karimon is lesz +2 all skill meg egyebek (korábbi kettő közül az egyik afro csak, mert van egy boltban vásárolt zöld +2 all skilles is). Szóval mivel nem tartottam jó ötletnek a használatát melee karival a rajta lévő mind control miatt (elég sűrűn bejön) mert ugye fenének se kell, hogy átálljon hozzám pl. 2 dragonian, odafussanak mellém, aztán a legváratlanabb pillanatban nekemessenek, így gondoltam jó lesz caster karira. Rá is aggattam a sootsayer-re, de sajna megint csak az derült ki, hogy ez nem "igazi" caster kari, ugyanis, ugyanúgy átállította az nmy-t, mintha ütöttem volna a fegyóval. Szóval az afro amu sztem csak és kizárólag "igazi" caster-re jó (skillből kasztoló elementalistákra).
    Egy gondolat erejéig a gyűrűkre visszatérve (de a cater-eknél maradva) pedig éppen az elementalistámon levő gyűrű jó példa arra, hogy nem mindig a legnagyobb a legjobb. Értem ez alatt azt, hogy egy egyszerű kék (epic) gyűrű van rajta, nem pedig lila. Cartouche Ring ugyanis a cast speed-et rendesen megdobja amellett, hogy csak kék gyűrű egész jó resisteket is ad.
    Guardianomon szintén két teljesen egyforma zöld rare (még charmozatlan) gyűrű van. Egyenként 25% str + 10% health. Nem hiszem, hogy bármelyiket is le fogom cserélni lilára, csak mert az unique. Kapnak majd egy jobbfajta legend charmot, ha eléri azt a szintet, addig meg üresen is bőven elég.
    (végül pedig zárójelben jegyzem meg, hogy tegnap jó napja volt a titánnak, mert az afro amu mellé dobott egy Ares's Wrath-ot is :P)