• dudovec
    Jah Ity. ez igy oké amit irsz , bar az #5933 as hozzaszolasban , ami mellesleg az enyem:) leirtam mar ezt a ternionos dolgot , marmint h en ranged attackernek tartom a ternionert , nem pedig casternek. es az elozo hozzaszolasomban meg ottvolt h van par staff ami caster karinak atom , sot most hozzateszem aztis , h annak jobb mint rare, lasd Walking stick .. igen az atomtap bot barmien casternek , de a tobbi sztem akkoris béna. amugy a tobbit osztom..

A spearre nagy szuksegem lenne , bar nemtom igazabol mit tudnek adni , mer latom teis elegge tele vagy cuccal , sot nekem afro amum sincs:) de azer van eleg sok motyom , ha esetleg igy konkretan erdekelne valami erte , felteve ha tradeled , akkor utana tudok nezni... bar nekem az a tapasztalatom h karifüggő h mien super uniqokat dob , bar ez sztem hulyeseg , merthat optimalis esetben tök random a generalas , de nekem minden masodik legend titan run archmage cipot dob , meg van 1-2 motyo amit nagyon nagy rendszeresseggel dob , es van egy csomo mas cucc amit nemis dobott meg ,pedig gondolhatod h nem 1-2 runt nyomtam eddig.. , meg olyan cucc is van amibol mindossze egyet ,es ugy erzem tök "veletlenul" , hameg ennel is pesszimistabb vagyok , akkor aszondom bugbol:) jah es rare +2 skilles amut nemlattam meg , csak magicet , pedig valamikor lekrealok 1 jatekot es vegigjarom az osszes arust legenden , amikor cigiszunet van v mittomen:)