ity#5972
Igen, igazad van, a ranged attacker meghatározás jobb megközelítés a ternionos karikra mint a melee, de a léyneg ugyanaz amire gondolunk.
Egyébként az első afro amut se a titán dobta nekem, hanem a titán előtti legend orient talkine, még a legelső karimnak (dru). Biztos úgy akart felkészíteni a nagy csatára :)
A zöld 2 all skillest meg Jade Palace wp-nél vettem, mert oda szoktam kihordani a titán által dobált cuccokat eladni, hogy legyen lóvém. Meg is lepődtem, mikor megláttam az árusnál. Igaz kért érte 17 millát, de szerencsére mivel kihordtam eladni a sok xart, volt nálam bőven. Belegondolva azt hiszem megevett volna a méreg, ha éppen nem lett volna nálam annyi pénz :)
Azóta én is mindig nézegetem a boltokat, hátha akad ilyen szerencsés generálás.
A random titán cuccdobálás tényleg olyan mintha egy adott köteg cuccot sűrűbben dobna. Mostanában el szoktam menni a skorpió királyhoz is, mert sec perc alatt oda lehet érni hozzá a wp-től, és van ott két majestic chest is egyszerre (a skorpió meg nem nagy ügy egy nagyobb karinak jól felöltözve). Szóval ott is ugyanazt tapasztalom. 10-ből nem dob semmit, csak sárga vackokat, aztán dob két lilát, de kb mindig ugyanazokat. Elvétve ad csak olyat, amit máskor, máshol nem. Szóval érdekes ez a random cucc dobás.
Trade-re majd visszatérünk, talán megválok a spear-től, meg nem kizárt, hogy egyik afro amutól is. Még meglátom, majd holnap átgondolom mi marad és mi lesz trade alap, mert ma már alig látok.