dudovec#5989
Lobster: en spec nem tartom magam tulzottan nagy warfare szakinak , roguem is csak egy van , azis spirit kiegeszitessel , de hozzaszolnek ehhez.
Szoval szerintem ha mar 2 kezes harcra gyursz , akkor tessek maxolni az osszes 2 kezes fegyo hasznalatot. A bleedinges szemétre , lásd (Anatomy) talan egy pontot szabad tenni , de igazabol szerintem egyet sem. Latom a lethal striket fejlesztetted (ami eleg jo , de sztem a passivjat nemkell kifejleszteni), a WW kimaradt a warfarebol , szal gondolom bal click Onslaught , jobb klikk Lethal. vegulis nemlehet rossz , de lehet hatekonyabb lenne egy WarWind egy Mandrakkel megkombozva tömegek ellen , főleg azért mert a nature hianya miatt nincs Oakod , es mivel 2 kezes vagy ezert shielded sincs , szal szerintem ez igy eleg necces lesz nehezebb fokozaton , meg kajak cuccal is. szoval nem art valamivel a szornyeket blokkolni , mivel assasinbol adodoan lényed sincs , max ancestral warriorjaid lehetnek , de refresh/ rechargok hijan nemtudod annyira kihasznalni oket mint egy champion mondjuk , mert sok ido amig visszatoltenek , latom nemis adtal nekik pontot , egyet azert megernek szerintem.. A zászló az egy tap dolog , de azis sokaig tölt , nemtom 0% recharg mellett erdemes e maxolni , mer ha egy warfare telleg eleg jol takarit , akkor nemolyan jo neki a zaszlo , mert allandoan kifutsz a hatotavjabol , de teny h hasznos skill , de megint csak championnak a legidealisabb , vagy olyan karinak aminek van vagy 60% rechargeja legalabb. Persze bossoknal kurva jol jon a zaszlo , meg ahogy elnezem az assasint , akkor ha a szar skillekre nem pakolsz , akkor bizony nemis nagyon tudsz masra tenni mint a zaszlora , de nekem felemas tapasztalataim vannak vele.