• ity
    Azért annyira nem áll ám messze a véleményed :)
    Egyrészt én nem ruhákról dumcsiztam, hanem a fegyverekről, azon belül is a kardokról, hogy azok silányak sztem, mégpedig a már felvázolt okok miatt, hogy a rajtuk lévő attack speed nem ér fel egy lassabb fegyverrel (ami jóval nagyobbat üt) mert cuccokból simán behozható az attack speed hátránya. És szerencsére attack speed cuccokból van pár ami egyébként is jó, tehát nem kell annyira rágyúrni, mert sok cuccból fog jönni.
    A rare cuccolással pedig egyetértek, minden karim vegyesen van öltöztetve. Full set semmin nincs, pedig van már pár teljes, de pont olyan mint dio2-ben volt, hogy rare meg unique cuccokból többet ki lehet hozni.
    Ternionra rátérve azt tudom mondani, hogy ha abban gondolkodunk valóban nem olyan rózsás a helyzet staffok terén. Van itt azonban egy bökkenő, hogy a ternion nem igazán kaszter kari :) Azt is megmondom én miért nem sorolom oda egyértelműen. Attól, hogy nem megy oda és nem üti fegyverrel, meg hogy int kell neki még elég "vegyes", hiszen a támadó sebessége (ellentétben bármelyik elementalistával) az attack speed-től függ, nem pedig a cast speed-től. És itt van a kutya elásva, mert a casting speed-es castereknek viszont nagyon is jó staffok vannak (és én erre céloztam eredetileg is). Ráadásul a ternion az egyetlen varázslat amit bal egérgombra is rá lehet tenni, (tehát ismét csak a melee kari felé húz ez a jellemzője is) az összes többi elementális varázslat csak jobb gombra rakható.
    Afro amuval is van negatív tapasztalatom :)
    Éppen tegnap dobott mégegyet legend titán, aminek meg is örültem, gondoltam végre a harmadik karimon is lesz +2 all skill meg egyebek (korábbi kettő közül az egyik afro csak, mert van egy boltban vásárolt zöld +2 all skilles is). Szóval mivel nem tartottam jó ötletnek a használatát melee karival a rajta lévő mind control miatt (elég sűrűn bejön) mert ugye fenének se kell, hogy átálljon hozzám pl. 2 dragonian, odafussanak mellém, aztán a legváratlanabb pillanatban nekemessenek, így gondoltam jó lesz caster karira. Rá is aggattam a sootsayer-re, de sajna megint csak az derült ki, hogy ez nem "igazi" caster kari, ugyanis, ugyanúgy átállította az nmy-t, mintha ütöttem volna a fegyóval. Szóval az afro amu sztem csak és kizárólag "igazi" caster-re jó (skillből kasztoló elementalistákra).
    Egy gondolat erejéig a gyűrűkre visszatérve (de a cater-eknél maradva) pedig éppen az elementalistámon levő gyűrű jó példa arra, hogy nem mindig a legnagyobb a legjobb. Értem ez alatt azt, hogy egy egyszerű kék (epic) gyűrű van rajta, nem pedig lila. Cartouche Ring ugyanis a cast speed-et rendesen megdobja amellett, hogy csak kék gyűrű egész jó resisteket is ad.
    Guardianomon szintén két teljesen egyforma zöld rare (még charmozatlan) gyűrű van. Egyenként 25% str + 10% health. Nem hiszem, hogy bármelyiket is le fogom cserélni lilára, csak mert az unique. Kapnak majd egy jobbfajta legend charmot, ha eléri azt a szintet, addig meg üresen is bőven elég.
    (végül pedig zárójelben jegyzem meg, hogy tegnap jó napja volt a titánnak, mert az afro amu mellé dobott egy Ares's Wrath-ot is :P)