dudovec#5988
Ja , enis jobbára , 53-54 re tervezem a karikat , az utan mar eleg lassu lesz , foleg ha nem elegge biztositott a kari ,es benne vannak a pakliban a deathek.
Ity kossz h az en videom is linkeled , bar utolag nezve csak a Manticore meg a Titan killem lett igazan jo. Ereztem en a tobbin akkor is h nemlett az igazi , de mar annak is orulok h sikerult felvenni , mer folyamatosan sipol a speaker meg szaggat a gep ha titanbol avizok:( meg sajna egyszer ketszer nem is veszi fel hiaba nyomom be a recordingot , valami nemkoser sztem a titannal mer soxor screenshotnal nemlatszanak a cuccok tulajdonsagai , vagy eltunnek a skillek alulrol , amit mas screenshotjan is lattam , kb minden 5 ik screen sikerul ugy , ahogy annak lennie kell.
Fejlodesrol annyit irnek , hogy hallotam h par ember megszokott allni titanrunolni mielott atmegy kovekezo fokozatra. En ezt telleg csak akkor javaslom ha rohadtul nincs cuccc a kovetkezo fokozatra , egyebkent ha van , de igazabol akkor is ha nincs , inkabb atmennu epicre az elso kill utan , mert pikpak eljutsz spartaig , meg megcsinalod a gyors ingyen questeket, rohadt jol fejlodsz , es kb konnyebben olod a szornyeket mint az előző fokozat Olympusan , raadasul minimum annyi xp t kapsz ezeker a csicska szornyeker , mint azokért.. ha nem többet...
Cuccdobalas pedig ritka erdekes , mert eddig inditottam vagy 6 karit , elsonek egy deka kéket nemdobott kb normal a1,a2 ben , a masodiknak adott 1-2 t , hardmadiknak megin picit tobbet , es a tovabbi 3 nak szinten ien 3-4 et az elso két actban.. most inditottam egy rangert , level 15 ön telepakoltam lila meg zöld cuccal , addig is esett vagy 5 kék , de utana kb minden majestic chest kéket dobott a1,a2 ben , talaltam ugy 12-14 uniqot vele a két act alatt.. aztan atmentem orientre , es egesz orient alatt egy kék sem esett , csak zöld de az dögivel.. erdekes random scriptet irt az ironlore asszem:D