23078
  • Demeter
    Köszönöm a válaszokat bár gondolhattam volna, hogy kék cucc már amúgy is nyerő nemhogy még plussz enchant. :(
  • 7Ryan7
    Van egy lvl34es guardianom most hamachin haverral egy champion-nal tolom mind a kettő 100%recharge-val fog menni! Champ-nál csak azt nem tom eldönteni hogy én öljek együtt a summonokkal vagy csak segitsem öket zászlózással és hornnal! Mert lehet ez a segítős taktika joo a pályán a sima monszták ellen de a bossok ellen nem vagyok benne biztos! Normalon meg epicen nem félek mivel már lvl22-n a legfullosbb legendary cuccokban tudok menni hála a két captian signet gyürűnek de legendary dől majd el a kari valódi ereje! Közel harcban eddig egy warlock-kom volt az irtott mint gép lethal strike + 100% recharge túl gyorsan ment igaz vagy 10x behaltam de lvl49en befejezni a játékot az sztem elég joo teljesítmény!
    Sztem a rechargeban vannak a legnagyobb lehetőségek mert igy igazán durva karikat lehet csinálni!
  • oz
    Én azt mondom, mindenki úgy játszon, ahogy jólesik neki. Ha valakinek az tetszik, hogy normal szinten lila cumókkal istencsászárt játszik, tegye. Ha valakinek az jön be, hogy valamilyen szigorú szabályrendszer szerint játszik, és esetleg hosszú időt tölt pepecseléssel, tegye azt. A lényeg, hogy jól szórakozzon.
    Nekem személy szerint hozzátartozik a játékhoz, hogy találjak jobbnál jobb motyót, és lehetőleg ne kelljen heteket eltölteni két jó cucc között. Pláne úgy, hogy már a pályák nem nyújtamak újdonságot, így nekem az új masteryk mellé kellenek az új cuccok is.
    (Próbáltam a hades modot az 1.15-ös peccsel. Mentem egy titán runt, 7 lila motyót dobott. Az már egy kicsit durva)
  • Mephike
    "-Ez a Hades mod az ördög fegyvere, ne engedjetek a gonosz csábításának! Én mondom a pokol tüze fog elemésteni minket, ha ezzel a moddal megszentségtelenítjük a TQ-t!"
    Végre lebeszélem magam arról, hogy nem pakolom át azt a pár pontot, erre itt a másik gondom:) Barátnőm a hétvégén pont ez miatt durcizott, hogy nem ad neki semmit ez a prog. (Nekem adta a pajzsot...de ez egy ijásznál ugye felejtős.) Na megbeszélem vele a dolgot, de valószínű erre is nemet mondok, mert ez s csalás, báááár nem nagy, de még is...:)
  • oz
    1.2-ben sem sem lehet epic és legendary cuccokba relicet/charmot dugni. Hivatalosan persze. Erre is van mod, nem próbáltam: TQ Enhanced Experience
  • KH
    ööö, 1.20-al sem?
  • oz
    Nu, lassan abbahagyom a chatet. Az 1.2-nél ritka a kék/lila cuccok előfordulása, de ezt modokkal lehet befolyásolni. Pl. ott van a hades mod (Hades mod)
  • oz
    Nincs valakinek egy Tracker's Armor-ja felesleges/cserére? Én már régóta vaultozok, ígyhát sok cucc van feleslegbe. Hamacsin vagy tqvaulton vagy neten bárhogy szóba jöhet a csere.
  • oz
    Egyébként általában egy zöld+relic/charm erősebb tud lenni, de a kék/lila meg jobban náz ki.
  • oz
    A sárga sima mágikus cucc. A zöld a ritka, ezek általában erősebbek a sárgáknál. A kékek és a lilák a ritkánál is ritkábbak, ezek elvileg olyan motyók, amiknek valami háttér történetük is van. A kék és lila cuccokban vannak set dolgok is. Minél többet aggatsz magadra egy setből, annál több extra tulajdonságot ad.
  • oz
    Kék cuccba nem lehet relicet vagy charmot tenni.
  • Demeter
    Csak úgy ontom a kérdéseket. :)

Adott egy komplett Essence of Zeus'Thunderbolt relic melyet szeretnék rátenni egy fegyóra viszont vmiért nem engedi. Függ az attól, hogy milyen fegyver ha azt írja, hogy "all weapon"???!!! Hogy is van ez?
    Amúgy a fegyver egy Smith's Hammer volna (kék).

Thx!
  • Demeter
    Jut eszembe kár, hogy nem tudtam előbb erről a tqvault okosságról akkor nem adtam volna el egy két két cuccot. :( Jó lett volna egy másik karimnak is. No mind1 saját kárán tanul az meberfia. Viszont az érdekelne, hogy normálon és persze 1.20-alatt milye cuccok eshetnek? Értem ezalatt, hogy kék van "bőven"? Vagy, hogy milyen cuccok is vannak igazából. Erősségük szerint. Sárga, zöld, kék, lila stb..
    Illetve ahogy elnézem vannak set cuccok is? Melyeket ha netán vmi szerencse folytán sikerülne begyüjteni jár érte vmi bónusz?

Thx!
  • Demeter
    Shorlex/Mephike:
    Először is ismételten köszön a kimerítő válaszaitokat a kérdéseimre tanultam belőlük. Ha jól veszem ki ezt a "szintezést" gondolok itt arra mikor a normálról pl. epicre vált az illető az olyan mint mondjuk annó a D1-ben a "fejlődés". Nemde? Mert ha igen akkor képben vagyok. Viszont elgondolkodtam valamin a mondandótokat olvasgatván. Adott két "út" az egyik jobbnál jobb cuccokkal és minden földi jóval kecsegtet (ez volna az 1.08-as ver) illetve a másik út ahol épphogy csordogál vmi jó kis item (ez volna az 1.20-as) viszont kihvás illetve játékélményileg ez az út nyújtana többet. Kérdés az, hogy melyik úton érdemes elindulni...
    Viszont sajna ez így nem igazán fair szerintem a gyártók részéről. Bár ez csak saját vélemény és gondolom nem sok mindenkit érekel viszont a játékot szervesen érinti....

Már csak egy utolsó kérdés miképp játszható online ez a game? Mi kell "hozzá" illetve mik a tapasztalatok e téren (serverek,guildek,magyarok online... stb).

Thx!
  • 7Ryan7

Hy all! Már elég régen volt beszurva kép így itt van egy pár kép a két kedvenc karimról! Ha vlaki van odysseus armor archmage's glove és elcserélné valamire az Plz irjon privátba! Sajna archmage glovesbol csak egy van nekem is a 3 100%recharge-val menö karinál állandóan váltogatnom kell! Az odysseus armor-t meg még soha nem dobta nekem a játék és szeretnék egyet!
  • Shorlex
    1) 100% rec, azaz recharge az a kari, aki minden skilljét azonnal, töltődési idő nélkül tudja használni.
    2) összejöhet pl. egy trackers hood-archmage's glove-odysseus armor triászból (nekem összejön ebből a háromból is), de vannak ilyen cuccok még elegen. Az az igazság, hogy ezeket csak játék közben giga szerencsével, vagy cserélgetés útján (japán, meg ilyen furcsa országokból nagyon jó cuccokat lehet kapni fórumokon) tudod megszerezni, Neked ilyen sajna sokáig nem lesz... Ezért volt jó az 1.08, ott volt a titanrun, most már az megszűnt... ez van.
    3) pontosítom: még nincs 100% rec warlockom, mert nem vagyok csak lvl37, de majd lesz. Azért nem játszanám végig, mert egy warlocknak aránylag kicsi az élete és minden reménye az állat gyors írtásban van. Na ezt teszi lehetővé a lethal strike ütés, de ennek ugye szintén van töltődési ideje. 10 mp körül lehet. normalon, epicen még csak el lehet enélkül lenni, de amikor legenden körülál egy szörnyiraj, és ütnek ezerrel, életed kevés van, akkor ott nagyon gyorsan kell írtani, nincs sokszor10 mp, hogy várakozz, míg újratölt.
    4) ahogy mephike írta, egy szint 3 actből áll, görög, egyiptom, orient (kelet). végigjátszod, kezded az egészet előről, csak már epic fokozaton. Igen, nekem kurva unalmas, de most mit tudok csinálni. Nem lehet egyből legenden kezdeni sajna... Próbálok korábban megszerzett fegyvereket minél hamarabb a kari kezébe adni, minél hamarabb plusz movement lábvértet találni és rohanok, mint állat, ahogy tudok. aztán legenden jön a hidegzuhany... :D
    5) experience pontokat vesztesz vele, a szintednek (és talán a karinak) is megfelelőt, nincs standard rá. azaz ha túl sokat halálozol el, akkor az hátráltat a fejlődésben. szintet esni nem lehet, tehát ha teljesen lenullázod a jelenlegi és a következő szint közötti exp edet (alul a képernyőn, zöld csík), akor szintet esni nem fogsz, annyira azért nem lehet óriásit bukni, de iszonyúan hátráltat egy idő után.
    6) soha az életben nem tudtam mire jó ebben a gaméban a save. valóban nincs olyan mint más gaméban, úgyhogy én még egyszer sem használtam érdemileg. ugyan nyomkodom néha de hogy minek magam sem tudom. :D
  • Mephike
    A 8311-as bejegyzést olvasd el, választ kapsz mindenre.
    A crack akkor kell, ha olyan verziód van, ami igényli azt. Pl az enyémnek nem kell.
  • szenes
    köszi szépen, de azt az updatét honnen szerezzem meg???
  • Mephike
    Na volt egy 1.08as verziója ennek a játéknak. Sokan azt kedvelték és kedvelik jobban. Durvább cuccok, erősebb karik, és több extra kemény cucc hullott. Ez szép is, meg jó is, de egy idő után érezhető lett, hogy túl könnyű lett a játék. A főszörnyet mindenki úgy nyírta, mint a birkákat szokás, az meg hányta ki magából a jobbnál jobb cuccokat.
    Ezért kijött az 1.20as patch, a játék nehezebb lett, kevesebb extra cucc hullik, de ez által tartósabb lett a játék. (Nekem ez tetszik jobban, de persze ez én vagyok.)

1. Elsütsz egy durvább varit, maradjunk a hornnál, ami a harcosokat hívja. Kell egy kis idő míg ez a varázslat feltöltődik és újra elsütheted. Ez alap esetben kb 3 perc. Ha van reces ruhád, akkor ez az idő csökken. pl -10% rec esetén ez azt jelenti, hogy 10%al hamarabb fel leszel töltve.
    2. Ütöd a monsztákat és várod, hogy olyan cucc hulljon. De 1.20alatt elggé kevés az esélye, hogy ezt csak úgy hajigálni fogják. Idáig nekem 1.20 alatt 1-2 ilyen cucc hullott ki. Persze ad más sok jó cuccot is, de a reces cuccokra má nagyon figyel a progi, hogy csak úgy ne essen ki.
    3. Ha nem töltödnek ezek a varik, amik lényeket hívnak, a hősöd gyakorlatilag nem ér semmit, hiszen nem ő öl, hanem a lényei ergo ezért kell a 100%os rec.
    4. A történet három helyszínen játszódik: Görögök, Egyiptomiak, és keleten. Ha mind a 3 helyszínen átmész véget ér a normál szint. Kezded görög országot előről, de a lények itt már sokkal erősebbek lesznek. Ez az epic szint, ezután a legendary jön. Na ez a szint a legnehezebb, de a legjobb is. Itt lehet agyalni, hogy melyik pontot hová osztod, stb stb... Tehát ez a lényege a játéknak.
    5. Halni lehet, én általában ha meghalok amennyi tp-t vesztek, azt újrakaszálom.
    6. Kutak vannak, ha elérsz egyhez a prog ment. Ha meghalsz az utolsó kútnál újraszületsz, de vesztesz tp-t, ami a szintlépéshez kell ugye...
    Normálon szinte alig von le tp-t, legendaryn 5-10 percnyi játékidőd veszik el kb. Szóval érdemes nem meghalni, vagy sokat tápolni.
    Unalmas? Barátnőm imádja ezt a játékot, hidd el nem ülne le olyan játék elé ami egy kicsit is unalmas:)
  • Demeter
    Nem is tudom, hogy hol kezdjem valószínű ott, hogy kezdek egy új karit :)
    Hála neked illetve nektek már kezd körvonalazódni a dolog. Most lettem épp 15 szal lehet megérett az idő, hogy új karit kezdjek. Amúgy a storm ágról leszedtem az összes pontot és áttettem a warfare-re. Igy már egy elég (értsd használható lvl15-n :D ) jó kis hírót kaptam. Nagyon érdekelnek ezek a kis petek amiket említettetek majd minden ágnál. Viszont én is észrevettem, amit említettetek a cuccokat illetően, hogy harcos lévén baromi sok mágus cucc esik. Hogy a fene vinnél el! És csak elvétve vmi hasznos warri cucc. Viszont azért van még néhány (jónéhány) feketelyuk számomora pl:

1. mit is értesz pontosan 100% reces kari alatt?
    2. de ami jobban érdekel miképp is jöhet ez össze?
    3. hogy kell érteni ezt a "végigjátszást"? Ezt azért kérdem mert írtad idézem " de ha nekem nem lenne 100%rec, abbahagynám a fenébe ". Ezt lefordítanád?
    4. ha jól olvasom 3x kell végigmenni minden nehézségi fokozaton, hogy majdan egyet feljebb lépjen az illető? Hülye kérdés de nem unalmas ez? :)
    5. mennyit számít az elhalákozás a játékban? Mit von maga után a túlontúl sok halál? Van vonzata a továbbiakra nézve?
    6. egy hülye kérdés a végére, mi értelme a játékban a "save" opciónak ha úgyis auto save van? És azt jól érzékelem, hogy itt minden úgymond "live"? Szal ha itt elcseszel vmit akkor nics "hoppsz load game azt annyi". Ugyi?

Ja és sry ha túlsokat kérdezek, de ebből tanul a gyerek. ;)

Thx!
  • Mephike
    Hi szenes!
    Ugye update megvolt minimum 1.08-ra, de javallom az 1.20-at.
    Ha 1.00val játszol ne csodálozz ha több időt töltesz a háttérrel, mint a játékkal.
    Ha ez mégis meglenne, akkor a videokártyadriver frissítés is segíthet.
  • szenes
    hello mindenki
    lenne egy problémám!
    játék közben mindíg kilép és kiírja hogy hibát észlel.
    elvileg a gépigény megfelel
    már megörjíííít
    valaki sürgősen segítsen!!!!!!!!!!
    előre is kössz
    szenes
  • Shorlex
    Level 65 guardian

Dudovec necroja - na ez egy 100rec warfare-spirit kari

Level 65 druida

az a bizonyos paladin
  • Mephike
    A kétkezes rész meg iszonyú hangulatos, de nagyon nehéz. Csak mazohista embereknek ajánlom, mint pl én :D
  • Mephike
    A warfare nagyon jó telitalálat. Párosíthatod szinte mindennnel. Pl defenderrel+pajzzsal eléggé masszív kis herot tudsz létrehozni. De a spirit ággal is vegyítheted. Első karaktert ugy is mindenki elrontja (lásd én is) a köv karira gyúrj rá jobban, a második kari az ami jobban sikerülhet, az elsővel csak gyakorolj, ismerd meg a progit.
  • csengral
    Ja bocs csak késöbb frisitettem,ezért nem láttam az irásodat.Egyébként te játszottál Diabloval?
  • csengral
    Én sajnos nem láttam ezt a videot amit emlitettél de megnézném.Nem tudom milyen nehéz a legendary de ahogy olvasom az irásokból elég keménynek tűnik.Most ami közben irogatok egyre tovább olvasok vissza és tényleg nem éri meg két fegyóval a kézbe rohangálni?Meg akkor te mit ajánlasz közelharcos karinak?Vagy egyáltalán érdemes közelharcost inditani 1.20 alatt?Most akarom feltenni mert ugyis kell a kiegészitőhöz addig legalább hozzá szokok a nehézségéhez.
  • Shorlex
    Megoldható igen. Azzal a szarral minden megoldható. :D De tényleg.
  • Shorlex
    Dual wieldet felejtsd el, pont az előttem szóló Mephike erről kiselőadást tudna tartani, igaz??? :D
    Egyébként asszem a két fegyó DPS-ét átlagolja.
    Ha most kezdted a gamét, akkor ajánlanám inkább a mágus, vagy az íjász használatát, azzal szerintem könnyebb a game és első karinak tapasztalatszerzésre jobb. Értem ezalatt a tiszta mégusokat, nem a kevert karikat.
    De olvasd el, amit írtam, szerintem legyen champion ha már ennyire a warfare-en gondolkodsz.
    Mellesleg 3 act van a gméban, egyik csak göröghon, úgyhogy a game 2/3-át nem ott töltöd, így talán a Herkules helyett jöhet akár Dzsingisz kán is. :D
    A nature sem gyógyít jobban a többinél, csak nagyobb életet biztosít. Ami jól gyógyít az a hunter ág herbal remedyje, vagy amit csináltam próbakari 1300 health regen/sec-el, de az is egy nasszer, ne erre építs, majd iszol ha kell.
  • Shorlex
    A storm-warfare karit azaz a thanet nem tudom hol láttad, mert megnézném...
    Nem véletlenül egy paladinra gondolsz, ami olyan iszonyú ütősnek nézett ki és kemény rockzene ment alatta? Mert ha igen, az egyrészről ugy defender-storm, másrészről hidd el, az a film normalon, de legfeljebb epicen készült, így legenden egyik kari sem írt, az tuti. Nyomott lightning boltokat és minden csonti feküldt tőle, azért legenden resistekkel ilyet nem tudsz, főleg ha nem egy mágusról van szó, mert az még talán, de nem hiszem...
  • csengral
    Sziasztok!
    Nem rég kezdtem a TQ(lvl 6)és nagyon kellemeset csalodtam mert imádom a görög mitologiát és féltem h elcseszik,de nem!A Diablo óta nem játszottam ilyen jót!Na de kérdést illetően szerintetek a tapasztalaitok alapján melyik páros jött be?Azonbelül pedig melyik képességek?Én vlmi közelharcoson gondolkodok,mégis csak ide egy Herkules féle hős illik!Tehát én warfare-t gondoltam elsődlegesnek de mit tegyek másodiknak?Olvasgattam itt vissza és szerintetek vlmi varázsló jó neki vagy félre értettem az irásokat:).Ja én még naturen gondolkozok 2.-nak, a nature jól gyógyit?
    Meg bocs a sok kérdésért de ha 2 fegyver van a kezembe akkor h számolja ki a DPS-t?
  • Mephike
    Ezzel megoldható az is, hogy el is veszek pontot ugye? Mert csak rátenni nem akarok. Pl tettem pár pontot inteligenciára, hogy a manám növekedjék (ne kérdezd miért, gyanítom azért mert ekkor még csak pár napja játszottam). Tehát ezt a pontot elvenném, és átteném HP-ra.
    Utálok csíthez nyúlni, de talán ez mégsem az...ugye?
  • Shorlex
    Ejnye.
    Unlockolod - egyszerűen nem hagyhattam ki. Annyira megihletett Korda Gyuri bácsi pókerközvetítésekor elhanzó néhány speciális kifejezés, mint pl. réjzol, offol stb. :D
    Igen feloldást jelent, de az olyan hülyén hangzik. Mintha az lenne a célja a játéknak, hogy feloldj valamit, nem peidg az, hogy végigmenj. Ez a tipikus félig teli, félig üres pohár esete, csak akkor is... :D

Amivel újra oszthatod a pontjaidat (azaz csítelhetsz... ejnye megint): TQ defiler, de azzal aztán csítelhetsz mindent...
  • Mephike
    Shorlexnek, csak, hogy kötekedhessek végre:)))
    "unlockolod (gyönyörű ez a magyar nyelv, csak nincs rá jó szó)"
    Feloldást jelent tehát a következő nehezebb szinteket érheted el:)
    Gyönyörű ez a magyar nyelv;)
  • Mephike
    Na most akkor hintem én is az észt.
    1. 2 ágat választhatsz. Egyik nálad a warfare, és a másik az, amit választottál nyolcadik szinten (ha jól emléxem). Ha nyomsz egy "S" betűt a játékban látható, hogy milyen ágakat választottál a füleken (warfare/storm).
    Nekem a warfare a rougeal lett párosítva. Minden ágpárosítással végig lehet játszani a játékot, csak valamelyikkel nehezebb.:) a Storm/warfare felállásról csak annyit tudok mondani, hogy eléggé ütős volt anno a neten egy ilyen karakter.
    2. A warfare ág nyertes skillje a Ancestral Horn, ami kis időre hív pár ősi harcost segítség képpen. Gyakorlatilag ezek darálógépek.:) Ezt mindenképpen ki kell maxolni!
    3. A level55 egy körübelüli érték arra nézve, ahol végezni fogsz mire Legendaryn is levered a főmonsztát. Aztán ha van kedved (és időd) kimaxolhatod a karaktered.

A TQVault egy kis program, aminek segítségével a talált cuccokat tudod cserélni a karaktereid közt. (Tipikus, hogy a varis karakter kardot talál, a hadis meg varázsbotot:])
    Tényleg, olyan progi van, amivel újraoszthatnám a kezdetekkor rosszul elosztott pontjaimat? HP/Mana/Erő/Dex stb pontokra gondolok. Nem akarok többet tenni, csak újraosztanám a régi elbénázott pontokat.
    Thx.
  • Shorlex
    No, mondom:
    1) skill ágat visszavonni sajna nem lehet, csak abban az esetben, ha az ágra nem tettél skill pontot, és a bal oldali oszlopot (nevezzük skillfának) sem adagoltad még. Ha akár csak egy skillpontot osztottál egy mastery-re, akkor nem törölheted, különben igen, és místichez sem kell elmenni, jobb oldalon fent van olyan hogy undo mastery selection, azzal törölhetsz és választhatsz újat.

2) Warfare sokmindennel jó, de ezek közül Neked jópár kiesik, mert nincsenek cuccaid. Értem ezalatt pl. a 100% recharge karikat. Ugye ott vannak az ancestralok. Az öt db kis muki idézését jelenti, akik igen szépen írtanak, de csak 24 másodpercig élnek. egyszer megidézed őket, aztán k..va hosszú ideig tart, míg újra megidézhetők; na erre jók a 100% reces karik: azonnal lehet tolni az idézést. Mondjuk épp olyan skilleknél, ahol van életidő (mint most a 24 mp) elég talán 70-80% rec is, de pillanatskilleknél (mint amilyen egy ütés, egy lightning bolt, ilyesmi) ott kell a 100, mert ugye azok nem "élnek" semeddig, amialatt végül is töltödhet a skill. Na ezt csak azért mondtam el, mert szerintem ilyen karira (is) érdemes gyúrni, csak mondom, nincsenek -%recharge cuccaid. Ha majd lesznek esetleg, hozz össze egy ilyet.
    Addig is: ha nature-t választasz mellé, a champion nagyon jó. ugye a nature oakja miatt alapból sok lesz relatíve az életed, ugyanakkor ez a kari közelharcra van ítélve, és olyan igazán ütős állandó petje nincs. (igazán ütős állandónak nálam három számít: a lich és az outsider a spirit ágból, ancestralok warfare-ből, ez utóbbi kettő csak 100%rec esetén). Ott vannak a farkasok a nature-ben, amik főleg legenden (később írom mi az) elképesztően jók, eszméletlen sok élettel, de az előbbi háromhoz nem érnek fel.
    Ilyen mágus-harcos keveredéseket megintcsak a 100%rec miatt nem ajánlom. Persze nyilván ezer ember van, aki pl. a thane-re esküszik, de nálam nem jönnek össze. A storm ág a legtipikusabb mágus ág, a warfare a legtipikusabb közelharcos. ez így nem jó valahogy. Lehet keverni karikat (én pl. egy warlockot csinálok - rogue és spirit) de ha nekem nem lenne 100%rec, abbahagynám a fenébe. Lehet pl. olyan karit csinálni, hogy warrior-spirit. Ebben az esetben Tied a játék három legütősebb petje (egy állandó a lich és az ancestral-outsider duo), de ez a kari szerintem nem maga írt, hanem a petjeivel - ezredszer mondom: ha van 100% rec, különben csak a lich van állandóra. Na egy ilyen karival végigszántod a pályát, de te nem nagyon nyúlsz az ellenséghez, csak a petek. Iszonyú gyorsan lehet vele haladni, a petek nem halnak be (ha igen, idézed és kész) de nincs olyan élményed, hogy Te nyomod le az ellent. hát kinek mi fontos.
    Rogue-al (assa) nem ajánlom, nincs állandó pet. Hunterral (slay) ajánlanám én szívesen, nekem a slay az első karim és hát a mundér becsülete is ezt kívánja, de az íjász, nem közelharcos, itt a warfare ág csak nagyon másodlagos szerephez jut.
    na summa summárum: nature-rel told neki a sok élet és a farkasok miatt és nymph is megér pár pontot. Ha majd lesz 100% rec, akkor viszont sokmindenen gondolkodhatsz (akár maradhat a champ is 100recen).

3) összesen 65 lvl lehetséges, de mire kivégzed a három fokozatot (és akkor itt kezdem el, hogy mi az a legend) végigérsz lvl 5X körül, ha nem haltál be túl sokszor. lvl 65-t elérni szerintem csak álom, vagy napokig tartó 24 órás játékmenet, de akkor WC-re sem mész ki addig. úgyhogy lvl53-56 körül számolj a karival.
    A gaméban három fokozat van, de ezt látnod kellett, amikor elindul: normal, epic, legendary. Te alapból nem választhattad csak a normalt, mert ez így van. Amikor végigmész normalon, unlockolod (gyönyörű ez a magyar nyelv, csak nincs rá jó szó) epicet, epic végén legendet. Ez azt jelenti, hogy egy karival ugyanazon háromszor kell végigmenni, csak nyilván magasabb fokozaton nehezebb csomó minden. Ott már vannak junik monszták (talos, manticore, dragon lich és hydra) ezek normalon nincsenek meg a játék összes többi szereplője hatványozottabban ütősebb. Ennyi

4) A TQVaultot azonal tedd fel a gépedre. Az egy olyan program, amivel tárolni tudsz. Pl. kapsz epic vagy legend cuccokat, vagy jobb zöld gyűrűket, cuccokat ilyesmit, akkor azt nyilván nem adod el egy árusnak, hanem megtartod. Igen ám de a karid csak limitálva tárolja a cuccokat, egy idő után betelik, és akkor jön a vault. Oda át lehet tenni (menteni) a cuccokat és ott tudod őket tárolni és bármikor elővenni. De nem kell megvárni, amíg betelsz a jó elmentendő cuccokkal, mert akkor meg eladásra váró cuccokat nem gyűjthetsz eleget, majd megtalálod az egyensúlyt. Szerintem TQVault használata nélkül a game semmit sem ér, illetve ha csak egyetlenegy kari van, amivel valaha játszani akarsz, akkor nem okvetlenül kell, de ilyen ugye nincs. :D
    És akkor pár hasznos link, amit talán még nem ismersz:
    Titancalc - amit a karikról tudni kell
    Gamebanshee - itt van sok hasznos dolog, a walkthrough és az equipment gyűjteményt használd leginkább
    TQVault - ahonnan a vaultot letöltheted
  • Demeter
    Először is nagyon köszönöm a kimerítő válaszaid, másodsorban:

1. Az a baj, hogy én eleinte nem tudtam, hogy két main skill ág van és emiatt valszeg nem sikerült a legszerencsésebben választanom. Még nem próbáltam de van rá mód, hogy véglegesen "töröljem" az egyik main ágat? Gondolok itt a Delphi féle mysic-es fickóra. Vagy ott csak egy adott main
    skill ágon belül a secondary skilleket lehet visszavonni?

2. A warfare mellé akkor milyen main ág passzolna? Csak mert amiket mondtál az még egy kicsit "magas" nekem. Sry. :)

3. Hogy értetted azt, hogy "csak" lvl55-ig megy, és a 65-t felejsem el?
    Illetve mi az, hogy legendary? Bocsi ha hülyeségeket kérdezek, de még új
    nekem ez a dolog.

3. És az uccsó kérdés TQVault?? Az mi fán terem? :D

Thx!
  • Shorlex
    Hú, bazzeg egy nagyon érdeklődő. :D
    Tehát:
    1) hogy ki milyen skillre esküszik, az a karidtól függ, úgyhogy ez így túl általános kérdés, de ha már valamit mindenféleképpen hallani akarsz: én speciell a nagyon erős időszaki petek (ancestral horn és outsider) 100% rechargejára meg a take down-lethal strike féle brutál ütésekre persze 100% recharge szintén, különben nincs értelme

2) A thane nem rossz, de szerintem nem a legszerencsésebb választás, talán kicsit rozoga, nekem valahogy nagyon nem jön be a két stílus egyben, de minden tiszteletem ha végigtolod.

3) skillt annyit lehet, amennyit akarsz (már a mastery-jeidből), csak max nem fog rájuk elég skillpont jutni. abból ugynis kiosztanak lvl55-ig számolva (me elvileg 65 is lehetnél, de azt felejtsd el, 55 körül fejezed be legendet) aszongya 54*3+3*5+t, azaz 177-et (vagy valahogy így). hát ezt kell beosztani. előre mondom, hogy nincs olyan kari, ami mindig mindent használ; ezért szép a game, mert nemhogy két kari különböző, hanem ugyanolyan karikat holt ellenkezőképen lehet felépíteni, amiből teljesen mást kapsz.

4) skill pontokat venni nem lehet, csak a lvl lépéseknél kapsz mindig 3-t, és egyszer ha végigmész, akkor egy nehézségi fokozatonm belül ötöt questekből

5) egy tárgyon igen, csak egy relic lehet. szép is lene, ha nem... apám, akkor mindenkinek több millió DPS-e lenne. :D

6) felrakott relic elvileg nem szedhető le, de ha csendben maradsz, és behunyod a szemed, hogy senki se lásson, és a TQVaultot használod, ami így is úgy is elkerülhetetlen, akkor ott kiszedheted a relicet a cuccból.

hajrá!
  • Demeter
    Nemrég játszom csak eme játékkal de meg kell, hogy mondjam nagyon tetszik. Sőt! A graf vmi isteni! Az effektekről másr nem is beszélve! Igaz még csak 12-es vagyok szintileg, de gyűröm 1000L. :) Volna egy kérdésem tudom, hogy már egy kicsit idejét "múlt" de ki milyen skillre esküszik? Értem ezalatt, hogy milyen irányba érdemes elindulni? Én a Warfare/Thunder combot próbálom épp (gondolom nem a lejobb mi?). Amúgy a játék során hány különböző skillet lehet felvenni? Illetve van e olyan hely ahol pénzért lehet skill pontokat venni? Csak azért kérdem mert Delphi-ben olyan helyet már találtam ahol pénzért a pontokat vissza lehet adni. Gondoltam akkor talán van olyan is ahol ennek a fordítottja is megtalálható.
    A sok kérdésem mellé volna mégegy ami a rúnákhoz és a relikviákhoz kapcsolódik. Egy tárgyon csak egy rune/relic lehet vagy több is? Illetve egy már felrakott rune/relic leszedhető e?

Most ennyi, minden segítséget szívesen veszek! ;)

Thx!
  • Shorlex
    Hát ez elég derék. :D
    Ezért asszem én is dobnék egy kardot, sőt, fel se vettem volna, de ezt tudjuk. :D