-
Shorlex #8351 1) 100% rec, azaz recharge az a kari, aki minden skilljét azonnal, töltődési idő nélkül tudja használni.
2) összejöhet pl. egy trackers hood-archmage's glove-odysseus armor triászból (nekem összejön ebből a háromból is), de vannak ilyen cuccok még elegen. Az az igazság, hogy ezeket csak játék közben giga szerencsével, vagy cserélgetés útján (japán, meg ilyen furcsa országokból nagyon jó cuccokat lehet kapni fórumokon) tudod megszerezni, Neked ilyen sajna sokáig nem lesz... Ezért volt jó az 1.08, ott volt a titanrun, most már az megszűnt... ez van.
3) pontosítom: még nincs 100% rec warlockom, mert nem vagyok csak lvl37, de majd lesz. Azért nem játszanám végig, mert egy warlocknak aránylag kicsi az élete és minden reménye az állat gyors írtásban van. Na ezt teszi lehetővé a lethal strike ütés, de ennek ugye szintén van töltődési ideje. 10 mp körül lehet. normalon, epicen még csak el lehet enélkül lenni, de amikor legenden körülál egy szörnyiraj, és ütnek ezerrel, életed kevés van, akkor ott nagyon gyorsan kell írtani, nincs sokszor10 mp, hogy várakozz, míg újratölt.
4) ahogy mephike írta, egy szint 3 actből áll, görög, egyiptom, orient (kelet). végigjátszod, kezded az egészet előről, csak már epic fokozaton. Igen, nekem kurva unalmas, de most mit tudok csinálni. Nem lehet egyből legenden kezdeni sajna... Próbálok korábban megszerzett fegyvereket minél hamarabb a kari kezébe adni, minél hamarabb plusz movement lábvértet találni és rohanok, mint állat, ahogy tudok. aztán legenden jön a hidegzuhany... :D
5) experience pontokat vesztesz vele, a szintednek (és talán a karinak) is megfelelőt, nincs standard rá. azaz ha túl sokat halálozol el, akkor az hátráltat a fejlődésben. szintet esni nem lehet, tehát ha teljesen lenullázod a jelenlegi és a következő szint közötti exp edet (alul a képernyőn, zöld csík), akor szintet esni nem fogsz, annyira azért nem lehet óriásit bukni, de iszonyúan hátráltat egy idő után.
6) soha az életben nem tudtam mire jó ebben a gaméban a save. valóban nincs olyan mint más gaméban, úgyhogy én még egyszer sem használtam érdemileg. ugyan nyomkodom néha de hogy minek magam sem tudom. :D