Demeter#8347
Nem is tudom, hogy hol kezdjem valószínű ott, hogy kezdek egy új karit :)
Hála neked illetve nektek már kezd körvonalazódni a dolog. Most lettem épp 15 szal lehet megérett az idő, hogy új karit kezdjek. Amúgy a storm ágról leszedtem az összes pontot és áttettem a warfare-re. Igy már egy elég (értsd használható lvl15-n :D ) jó kis hírót kaptam. Nagyon érdekelnek ezek a kis petek amiket említettetek majd minden ágnál. Viszont én is észrevettem, amit említettetek a cuccokat illetően, hogy harcos lévén baromi sok mágus cucc esik. Hogy a fene vinnél el! És csak elvétve vmi hasznos warri cucc. Viszont azért van még néhány (jónéhány) feketelyuk számomora pl:
1. mit is értesz pontosan 100% reces kari alatt?
2. de ami jobban érdekel miképp is jöhet ez össze?
3. hogy kell érteni ezt a "végigjátszást"? Ezt azért kérdem mert írtad idézem " de ha nekem nem lenne 100%rec, abbahagynám a fenébe ". Ezt lefordítanád?
4. ha jól olvasom 3x kell végigmenni minden nehézségi fokozaton, hogy majdan egyet feljebb lépjen az illető? Hülye kérdés de nem unalmas ez? :)
5. mennyit számít az elhalákozás a játékban? Mit von maga után a túlontúl sok halál? Van vonzata a továbbiakra nézve?
6. egy hülye kérdés a végére, mi értelme a játékban a "save" opciónak ha úgyis auto save van? És azt jól érzékelem, hogy itt minden úgymond "live"? Szal ha itt elcseszel vmit akkor nics "hoppsz load game azt annyi". Ugyi?
Ja és sry ha túlsokat kérdezek, de ebből tanul a gyerek. ;)