Na most akkor hintem én is az észt.
1. 2 ágat választhatsz. Egyik nálad a warfare, és a másik az, amit választottál nyolcadik szinten (ha jól emléxem). Ha nyomsz egy "S" betűt a játékban látható, hogy milyen ágakat választottál a füleken (warfare/storm).
Nekem a warfare a rougeal lett párosítva. Minden ágpárosítással végig lehet játszani a játékot, csak valamelyikkel nehezebb.:) a Storm/warfare felállásról csak annyit tudok mondani, hogy eléggé ütős volt anno a neten egy ilyen karakter.
2. A warfare ág nyertes skillje a Ancestral Horn, ami kis időre hív pár ősi harcost segítség képpen. Gyakorlatilag ezek darálógépek.:) Ezt mindenképpen ki kell maxolni!
3. A level55 egy körübelüli érték arra nézve, ahol végezni fogsz mire Legendaryn is levered a főmonsztát. Aztán ha van kedved (és időd) kimaxolhatod a karaktered.
A TQVault egy kis program, aminek segítségével a talált cuccokat tudod cserélni a karaktereid közt. (Tipikus, hogy a varis karakter kardot talál, a hadis meg varázsbotot:])
Tényleg, olyan progi van, amivel újraoszthatnám a kezdetekkor rosszul elosztott pontjaimat? HP/Mana/Erő/Dex stb pontokra gondolok. Nem akarok többet tenni, csak újraosztanám a régi elbénázott pontokat.
Thx.