-
Na volt egy 1.08as verziója ennek a játéknak. Sokan azt kedvelték és kedvelik jobban. Durvább cuccok, erősebb karik, és több extra kemény cucc hullott. Ez szép is, meg jó is, de egy idő után érezhető lett, hogy túl könnyű lett a játék. A főszörnyet mindenki úgy nyírta, mint a birkákat szokás, az meg hányta ki magából a jobbnál jobb cuccokat.
Ezért kijött az 1.20as patch, a játék nehezebb lett, kevesebb extra cucc hullik, de ez által tartósabb lett a játék. (Nekem ez tetszik jobban, de persze ez én vagyok.)
1. Elsütsz egy durvább varit, maradjunk a hornnál, ami a harcosokat hívja. Kell egy kis idő míg ez a varázslat feltöltődik és újra elsütheted. Ez alap esetben kb 3 perc. Ha van reces ruhád, akkor ez az idő csökken. pl -10% rec esetén ez azt jelenti, hogy 10%al hamarabb fel leszel töltve.
2. Ütöd a monsztákat és várod, hogy olyan cucc hulljon. De 1.20alatt elggé kevés az esélye, hogy ezt csak úgy hajigálni fogják. Idáig nekem 1.20 alatt 1-2 ilyen cucc hullott ki. Persze ad más sok jó cuccot is, de a reces cuccokra má nagyon figyel a progi, hogy csak úgy ne essen ki.
3. Ha nem töltödnek ezek a varik, amik lényeket hívnak, a hősöd gyakorlatilag nem ér semmit, hiszen nem ő öl, hanem a lényei ergo ezért kell a 100%os rec.
4. A történet három helyszínen játszódik: Görögök, Egyiptomiak, és keleten. Ha mind a 3 helyszínen átmész véget ér a normál szint. Kezded görög országot előről, de a lények itt már sokkal erősebbek lesznek. Ez az epic szint, ezután a legendary jön. Na ez a szint a legnehezebb, de a legjobb is. Itt lehet agyalni, hogy melyik pontot hová osztod, stb stb... Tehát ez a lényege a játéknak.
5. Halni lehet, én általában ha meghalok amennyi tp-t vesztek, azt újrakaszálom.
6. Kutak vannak, ha elérsz egyhez a prog ment. Ha meghalsz az utolsó kútnál újraszületsz, de vesztesz tp-t, ami a szintlépéshez kell ugye...
Normálon szinte alig von le tp-t, legendaryn 5-10 percnyi játékidőd veszik el kb. Szóval érdemes nem meghalni, vagy sokat tápolni.
Unalmas? Barátnőm imádja ezt a játékot, hidd el nem ülne le olyan játék elé ami egy kicsit is unalmas:)