• Shorlex
    No, mondom:
    1) skill ágat visszavonni sajna nem lehet, csak abban az esetben, ha az ágra nem tettél skill pontot, és a bal oldali oszlopot (nevezzük skillfának) sem adagoltad még. Ha akár csak egy skillpontot osztottál egy mastery-re, akkor nem törölheted, különben igen, és místichez sem kell elmenni, jobb oldalon fent van olyan hogy undo mastery selection, azzal törölhetsz és választhatsz újat.

2) Warfare sokmindennel jó, de ezek közül Neked jópár kiesik, mert nincsenek cuccaid. Értem ezalatt pl. a 100% recharge karikat. Ugye ott vannak az ancestralok. Az öt db kis muki idézését jelenti, akik igen szépen írtanak, de csak 24 másodpercig élnek. egyszer megidézed őket, aztán k..va hosszú ideig tart, míg újra megidézhetők; na erre jók a 100% reces karik: azonnal lehet tolni az idézést. Mondjuk épp olyan skilleknél, ahol van életidő (mint most a 24 mp) elég talán 70-80% rec is, de pillanatskilleknél (mint amilyen egy ütés, egy lightning bolt, ilyesmi) ott kell a 100, mert ugye azok nem "élnek" semeddig, amialatt végül is töltödhet a skill. Na ezt csak azért mondtam el, mert szerintem ilyen karira (is) érdemes gyúrni, csak mondom, nincsenek -%recharge cuccaid. Ha majd lesznek esetleg, hozz össze egy ilyet.
    Addig is: ha nature-t választasz mellé, a champion nagyon jó. ugye a nature oakja miatt alapból sok lesz relatíve az életed, ugyanakkor ez a kari közelharcra van ítélve, és olyan igazán ütős állandó petje nincs. (igazán ütős állandónak nálam három számít: a lich és az outsider a spirit ágból, ancestralok warfare-ből, ez utóbbi kettő csak 100%rec esetén). Ott vannak a farkasok a nature-ben, amik főleg legenden (később írom mi az) elképesztően jók, eszméletlen sok élettel, de az előbbi háromhoz nem érnek fel.
    Ilyen mágus-harcos keveredéseket megintcsak a 100%rec miatt nem ajánlom. Persze nyilván ezer ember van, aki pl. a thane-re esküszik, de nálam nem jönnek össze. A storm ág a legtipikusabb mágus ág, a warfare a legtipikusabb közelharcos. ez így nem jó valahogy. Lehet keverni karikat (én pl. egy warlockot csinálok - rogue és spirit) de ha nekem nem lenne 100%rec, abbahagynám a fenébe. Lehet pl. olyan karit csinálni, hogy warrior-spirit. Ebben az esetben Tied a játék három legütősebb petje (egy állandó a lich és az ancestral-outsider duo), de ez a kari szerintem nem maga írt, hanem a petjeivel - ezredszer mondom: ha van 100% rec, különben csak a lich van állandóra. Na egy ilyen karival végigszántod a pályát, de te nem nagyon nyúlsz az ellenséghez, csak a petek. Iszonyú gyorsan lehet vele haladni, a petek nem halnak be (ha igen, idézed és kész) de nincs olyan élményed, hogy Te nyomod le az ellent. hát kinek mi fontos.
    Rogue-al (assa) nem ajánlom, nincs állandó pet. Hunterral (slay) ajánlanám én szívesen, nekem a slay az első karim és hát a mundér becsülete is ezt kívánja, de az íjász, nem közelharcos, itt a warfare ág csak nagyon másodlagos szerephez jut.
    na summa summárum: nature-rel told neki a sok élet és a farkasok miatt és nymph is megér pár pontot. Ha majd lesz 100% rec, akkor viszont sokmindenen gondolkodhatsz (akár maradhat a champ is 100recen).

3) összesen 65 lvl lehetséges, de mire kivégzed a három fokozatot (és akkor itt kezdem el, hogy mi az a legend) végigérsz lvl 5X körül, ha nem haltál be túl sokszor. lvl 65-t elérni szerintem csak álom, vagy napokig tartó 24 órás játékmenet, de akkor WC-re sem mész ki addig. úgyhogy lvl53-56 körül számolj a karival.
    A gaméban három fokozat van, de ezt látnod kellett, amikor elindul: normal, epic, legendary. Te alapból nem választhattad csak a normalt, mert ez így van. Amikor végigmész normalon, unlockolod (gyönyörű ez a magyar nyelv, csak nincs rá jó szó) epicet, epic végén legendet. Ez azt jelenti, hogy egy karival ugyanazon háromszor kell végigmenni, csak nyilván magasabb fokozaton nehezebb csomó minden. Ott már vannak junik monszták (talos, manticore, dragon lich és hydra) ezek normalon nincsenek meg a játék összes többi szereplője hatványozottabban ütősebb. Ennyi

4) A TQVaultot azonal tedd fel a gépedre. Az egy olyan program, amivel tárolni tudsz. Pl. kapsz epic vagy legend cuccokat, vagy jobb zöld gyűrűket, cuccokat ilyesmit, akkor azt nyilván nem adod el egy árusnak, hanem megtartod. Igen ám de a karid csak limitálva tárolja a cuccokat, egy idő után betelik, és akkor jön a vault. Oda át lehet tenni (menteni) a cuccokat és ott tudod őket tárolni és bármikor elővenni. De nem kell megvárni, amíg betelsz a jó elmentendő cuccokkal, mert akkor meg eladásra váró cuccokat nem gyűjthetsz eleget, majd megtalálod az egyensúlyt. Szerintem TQVault használata nélkül a game semmit sem ér, illetve ha csak egyetlenegy kari van, amivel valaha játszani akarsz, akkor nem okvetlenül kell, de ilyen ugye nincs. :D
    És akkor pár hasznos link, amit talán még nem ismersz:
    Titancalc - amit a karikról tudni kell
    Gamebanshee - itt van sok hasznos dolog, a walkthrough és az equipment gyűjteményt használd leginkább
    TQVault - ahonnan a vaultot letöltheted