Shorlex#8329
Hú, bazzeg egy nagyon érdeklődő. :D
Tehát:
1) hogy ki milyen skillre esküszik, az a karidtól függ, úgyhogy ez így túl általános kérdés, de ha már valamit mindenféleképpen hallani akarsz: én speciell a nagyon erős időszaki petek (ancestral horn és outsider) 100% rechargejára meg a take down-lethal strike féle brutál ütésekre persze 100% recharge szintén, különben nincs értelme
2) A thane nem rossz, de szerintem nem a legszerencsésebb választás, talán kicsit rozoga, nekem valahogy nagyon nem jön be a két stílus egyben, de minden tiszteletem ha végigtolod.
3) skillt annyit lehet, amennyit akarsz (már a mastery-jeidből), csak max nem fog rájuk elég skillpont jutni. abból ugynis kiosztanak lvl55-ig számolva (me elvileg 65 is lehetnél, de azt felejtsd el, 55 körül fejezed be legendet) aszongya 54*3+3*5+t, azaz 177-et (vagy valahogy így). hát ezt kell beosztani. előre mondom, hogy nincs olyan kari, ami mindig mindent használ; ezért szép a game, mert nemhogy két kari különböző, hanem ugyanolyan karikat holt ellenkezőképen lehet felépíteni, amiből teljesen mást kapsz.
4) skill pontokat venni nem lehet, csak a lvl lépéseknél kapsz mindig 3-t, és egyszer ha végigmész, akkor egy nehézségi fokozatonm belül ötöt questekből
5) egy tárgyon igen, csak egy relic lehet. szép is lene, ha nem... apám, akkor mindenkinek több millió DPS-e lenne. :D
6) felrakott relic elvileg nem szedhető le, de ha csendben maradsz, és behunyod a szemed, hogy senki se lásson, és a TQVaultot használod, ami így is úgy is elkerülhetetlen, akkor ott kiszedheted a relicet a cuccból.