253
-
#12 Azokon én is mindig kiakadok.
Manapság divat fikázni a multikat - élükön a Microsoft-ot, Bill Gates-t...
Holnap lehet, hogy Linus Torwalds lesz az áldozat...
===============================
.:i2k:. melóból:
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes). -
Zedas #11 Csatlakozom. K. jó kis cikk. Baromi előremutató amin dolgoznak, hiába fikázza a sok 13 éves "szakértő"... -
#10 ahamm... ok.. megijedtem hogy most jön ki és ilyen bugos... -
Equ #9 amúgy az ilyen butaságok helyett (mint egy béta (se) oprendszer képernyőmentései) érdemes ezt végigolvasni:
http://www.hwsw.hu/oldal.php3?cikkid=971&oldal=1&count16=1
Ebből már inkább látszik, hogy nem az olyan gyökérségeken dolgoznak évekig minthogy van-e sidebar vagy sem (ez marketing és design kérdés nem technológia), hanem olyan technológiákon amikről a konkurencia csak álmodhat még nagyon sok évig mire lekoppintják... -
#8 Ha kicsit figyeltél volna, a kép alján: Unspecified (1)
Ezt magyar verzióban így olvasnád: Nem látható elemek: 1
===============================
.:i2k:. melóból:
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes). -
#7 Hmm kb mint a win xp csak új skinekkel a taskbar-ra :P amúgy néztétek a 3-as képen (ez)
4 kép van(csak azért is mert a többinél rendesen írja ki a számát csak azon a képen rossz...) és 5 itemet ír ki :P érdekes... -
#6 Hát, kábé. De tény, ahogy a "forradalmi operációs rendszer" fejlesztése elhúzódott, úgy koptak ki a funkciók belőle... Ha megjelenik, kapunk egy 3D-s XP-t, 1-2 (felhasználók számára) kisebb változással. Ha megjelenik, felrakom, de sztem korántsem akkora a javulás, mint ami a Mac OS X-ek között tapasztalható, ráadásul az azonos hardwaren gyorsabb is lesz... -
Equ #5 hülye szegény...
éppeszű ember, nemhogy az első bétából de még a teljes funkcionálitást tartalmazó release candidate-ből se von le messzemenő következtéseket.... -
#4 Most ennek a csávónak nem egészen értem hogy mi is a baja. Ez pusztán csak a grafikus felület alapján ítéli meg hogy bejön neki egy operációs rendszer vagy nem ? -
#3 Közel sem akkora, mint ahogyan azt képzeled. (Sajnos) -
DOT #2 No azért az NT és az XP közt elég nagy a különbség... -
dnes82 #1 Ezt kb. mindenki tudta előre. Mindent tud az XP. A Longhorn csak egy újabb bőr lehúzása az NT-ről.