7165
-
#747 Én nem vagyok szegedi, de FORZA ROMA!!! A többiek, akik idejárnak nem Rómások, úgyhogy gyere gyakran! ;-)
(Gabber Palermós, McFrost meg Chievo-fan, de mindketten yo arcok = lehet menni b@szogatni őket a topikjukba) :DDD -
Lanya #746 Majdnem elfelejtettem : A fifa megb....hatja a kú..a anyját -
Lanya #745 Ciao.
Most találtam ezt a fórumot, ami az A.S. ROMA-val foglalkozik. Nagyon jó érzés olyanok között lenni, akik szeretik a ROMA-t. Apropó: Van valaki Szegedről?
Üdv: Lanya -
#744 -
#743 Jááááááááááájjjjjjjjjj, neeeeeeeeeeeeee!
Az AS Roma sportigazgatója Daniele Pradé kijelentette, a klub nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy Cassanóval megegyezzen és a játékos szerződést hosszabbítson.
Cassano a szerződése utolsó évében jár és januárban előszerződést tud kötni bármelyik rivális csapattal amennyiben nem hosszabbít Romában és akkor nyáron a Bosman szabály értelmében ingyen távozhatna.
"Semmit nem lehet kizárni Antonio Cassanoval kapcsolatban. Akár a Romában is maradhat és meghosszabbíthatja a szerződését ebben az évben."-nyilatkozta Pradé -
#742 Egyelőre nem igazolhatunk, és én is mindenhol keresgettem, hogy mikor bírálják el a fellebbezésünket, de sehol nem írják. Pedig jó lenne, mert lassan vége az átigazolási időszaknak, és most el lehetne passzolni Cassanót és Mancinit, helyette meg ugye jönnének jópáran a Juvéból + Esposito, Di Michele, stb.
Szóval erősödnénk, ezért is fogják elutasítani a fellebbezést szvsz... -
#741 bocsi a lámaságért, de mi van ezzel az igazolásból kizárásos témával mikor derül ki valami? igazulhatunk má?
a lazio ellen ott leszek a többi túrára nincs zsé
roma roma bella... -
#740 tom -
#739 Tudom, azért írtam, hogy NSO sucks. -
#738 Nem én találtam ki... -
#737 Ezt a hülyeséget. Mi az, hogy "nehéz anyagi helyzetben lévő"? Ez már nem igaz, mert nulláztak minket szezon közben, különben már rég megszűntünk volna. Nso sucks... -
#736 Az olasz labdarúgó-bajnokság első osztályában szereplő Reggina leigazolta a nehéz pénzügyi helyzetben lévő AS Roma kapusát, Ivan Pelizzolit, és a Livorno középpályását, Luca Vignanit.
A hálóőr a fővárosi és a Reggio Calabria-i klub közös tulajdonába kerül majd, a 29 éves középpályás pedig kölcsönbe érkezik a Regginához -
#735 A Calgiari vezetősége kész meghallgatni az olasz válogatott szélsője, Mauro Espositoért tett ajánlatokat.
A középpályást a Romával hozták szóba és a szardíniai klub kész belemenni az üzletbe.
"Vannak olyan játékosai a Romának, akik jól jönnének nekünk, mint például Damiano Ferronetti és Alberto Aquilani."-nyilatkozta Nicola Salerno. "Most meg kell várnunk, hogy a Roma el tudja-e őket engedni. Mi őszintén nem kérjük, hogy eladják őket, nekünk a kölcsönadás is tökéletesen megfelelne."
Esposito szintén elismerte, hogy kapcsolatban van a Romával.
"Tudok róla, hogy a Roma ajánlatot tett."-nyilatkozta a Nuova Spazio Radio-nak. "Jól érzem magam Cagliariban, de kész lennék elhagyni őket egy nagy klub miatt és a Roma egy ilyen kitűnő csapat."-tette hozzá Esposito. "Nagyszerű játékosaik vannak és fantasztikus a szurkolótábor. Ráadásul az olasz válogatottságok alkalmával nagyon jó kapcsolatot alakítottam ki Daniele De Rossival és Francesco Tottival."
"Azonban azt is hozzá kell tennem, hogy a Monaco nagyon érdeklődött irántam, de én Olaszországban akarok maradni, mert ezzel nővelem az esélyemet arra, hogy a jövő évi világbajnokságon szóhoz juthassak."
Azonban az átigazolás csak akkor léphet életbe, ha a Roma fellebbezése sikerrel jár a FIFA eltiltásával kapcsolatban. -
#734 Juventus vezetőedzője Fabio Capello újabb labdarúgókat szeretne régi együttesétől az AS Romától a bajnokhoz hozni. Emerson és Zebina megszerzése után egy évvel Amantino Mancini, Christian Panucci és Antonio Cassano is zebramezbe öltözhet - legalábbis az olasz sajtó spekulációi szerint. Mivel a Juventus meglehetősen szűken bánhat csak a készpénzzel, a klubvezetés játékoscserében gondolkodik, Adrian Mutu, Giorgio Chiellini és Santos Mozart költözne át a fővárosba, és természetesen néhány millió euro is - állítólag hat -, mert az érkezők névsora veretesebb, mint a távozó trióé.
Mozartot egyébként hivatalosan még nem mutatták be a Juvénál, de Lillo Foti a Reggina klubelnöke szerint a brazil az aranyérmes klubnál folytatja pályafutását.
-
#733 Alberto Fontana lesz a következő idényben a Chievo csapatának első számú kapusa. Az Intertől érkezett hálóőr egy esztendőre szóló megállapodást kötött a veronai gárdával, amelyet Julio Cesar éppen a milánóiak kedvéért hagyott el, Luca Marchegiani sorsa egyelőre pedig egyelőre még nem ismert, nem elképzelhetetlen, hogy az AS Romához igazol -
#732 ki volt itt rajtam kívül?!:D -
#731 Köszönöm, bár azt ígérted, hogy 1. lesz a totyik, aztán nem lett... [1-1] :D -
#730 Szívesen, hogy raktam be egy-két hírt, míg a gazda hávájozott...:D -
#729 Nonda And Taddei Train With Roma
7/12/2005 12:22:00 PM
New Roma signings Shabani Nonda and Rodrigo Taddei trained with their new team-mates for the first time on Tuesday morning.
Nonda arrived from Monaco while Taddei, who had long been linked with the giallorossi, moved from Siena.
Both players arrived prior to the transfer embargo that Roma were placed under recently ago for their part in Philippe Mexes’ controversial move from Auxerre.
Another new signing, Samuel Kuffour, has not yet trained with the club. -
#728 Ez egy olyan oldal, amelyikkel összehasonlíthatod, hogy két rákeresés közül melyik adja ki a több találatot a gugliban. -
#727 hi Szanics!
ezmiez? -
#726 Na ki a jobb a'la Google Fight???
-
#725 A pimasz Cassanót eladják? Jobb is. -
#724 Ez a Mexes csak bajt hoz a Romára. Tavaly a Bajnokok ligájában kiállítatta magát, most meg miatta tiltjákel 1 évre a Romát. Nem semmi. Nem minden tekintetben volt jó vétel. -
#723 --------------------------------------------------------------------------------
A nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fellebbez a játékosok szerződtetésétől egy évre eltiltott AS Roma együttese. A fővárosi alakulat illetékesei szerint példátlanul súlyos ítéletet hozott esetükben a FIFA, ami kihatással lehet a csapat több éves teljesítményére is. Mint ismert, a nemzetközi szövetség pénteken egy évre eltiltotta a játékosvásárlástól a farkasokat, mivel a klub több szabályt is megsértett Mexes tavalyi szerződtetésekor. A vád szerint a farkasok vezetősége arra bátorította az Auxerre védőjét, hogy sértse meg élő szerződését, mi több, segédkezett is ebben. Az ítélet precedens nélküli, az európai foci elitjébe tartozó alakulatot még nem sújtottak ilyen büntetéssel.
"Ez a büntetés precedens nélküli. A Roma nem csak egy futballcsapat, hanem a főváros és az egész régió egyik jelképe. Ez a büntetés térdre kényszerítheti a klubot, mely egész régiónkat képviseli Európa-szerte" - nyilatkozta Pietro Marazzo, a Rómát is magába foglaló Latium elnöke.
Amennyiben az ítéletet helyben hagyja a fellebbviteli szerv, a frissen igazolt Shabani Nonda és Sammy Kuffour helyzete is kérdésessé válik, hiszen a FIFA még nem hagyta jóvá klubváltásukat
-
#722 Bár a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) - a Méxes-ügy miatt - 12 hónapra kizárta az AS Roma együttesét az átigazolási piacról (a fővárosiak eladhatnak, de nem vásárolhatnak), Luciano Spalletti, a "farkasok" nemrégiben kinevezett szakvezetője továbbra is azon fáradozik, hogy megerősítse együttesét.
Az Udinese csapatát Bajnokok Ligája-selejtezőt érő negyedik helyig vezető mester egykori klubjától igazolna: a kiválasztott David Di Michele, a friuliak támadója. A csatár hajlandónak mutatkozna a klubcserére, kérdés, hogy a fővárosiak hogyan kecmeregnek ki a rájuk rótt büntetésből.
Di Michele csereértékéről ugyanakkor még nem egyeztek meg a felek, sőt, az is elképzelhető, hogy David Pizarro is Rómában köt ki - az Udinese chilei támadóját ugyanakkor a Juventus és az Internazionale is vinné.
-
#721 at your service!
látom a Vieris ötletem teccett ^^ -
#720 Az Everton csapata továbbra is keresi az új játékosokat. A liverpooli klub negyedik helyezésével a bajnokságban kivívta a BL indulás jogát, és természetesen David Moyes menedzser nem csupán epizódszerepre készül együttesével. A kékek legfrissebb kiszemeltje Matteo Ferrari, az AS Roma védője.
A 25 esztendős, algériai születésű védő egy éve került az AC Parmától a fővárosiakhoz Cesare Prandelli edzősége idején, de a szakember néhány hét elteltével lemondott, családi okok miatt. Ferrari elég kevés játék lehetőséget kapott a bordó-sárgáknál az elmúlt évben, ezért hajlik a váltásra. Szigetországi források szerint vétel ára 4-5 millió euro között lehet, bár kérdés, hogy az olaszok az átigazolásból történt, egy évre szóló kizárása után meg akarnak-e egyáltalán válni valakitől.
-
#719 nyarajjá vazze, addig 1. helyre visszük a totypikot!:DDDD -
#718 :DDDDDDDDDD
yo nyaralást Szanicskomám
-
#717 A házigizda most elhúz nyaralni, úgyhogy jövő vasárnapig arra kérem a szpemkirály barátaimat (Gabber, McFrost), hogy a sok fos közben néha információtartalommal bíró üzeneteket is írjanak ide! :DDDDDDDDDD
Franco-t meg arra kérem, hogy aki beszól, azt ugassa le! :DDD
Remélem, mire visszajövök, Placente és Vieri már a miénk lesz! -
#716 ez egy nagyon ellenszenves döntés... -
Nadi #715 Ez fasssság -
#714 ezt nem tehetik
állunk fel a padlóról erre visszanyomnak
-
#713 aztaqrvabazdmeg!köcsögök
[így már biztos előrébb végez a Chievo] -
#712 "mi megtiltja a Romának, hogy játékosokat vásároljon, "
az eddigi transzferek tutira maradnak, és sztem képesek lesznek kialkudni, hogy ingyenes játékosokat igazolhassanak. pl Vieri
főleg ha lesz pénz manciniből vagy cassanóből.
ekkor a 8m kifizetése után, egy tekintélyes fifanak fizetendő büntetés ellenében sztem feloldják a tiltás
szigorúan SZVSZ -
#711 Az hát. Mondjuk az eddigi igazolásokra nem hiszem, hogy hatással lehet, mert azt nehezen képzelem el, hogy azt mondják Kuffouréknak: keressetek magatoknak csapatot, mert a szerződésetek a Rómával érvénytelen... -
#710 ez faszság -
#709 -
#708 A Fifa súlyosan befolyásolja az átigazolásokat a Roma háza táján.
Mexes-üggyel kapcsolatban, ahol az egyesületet már nyolcmillió euró megfizetésére kötelezték, olyan határozatot hoztak, ami megtiltja a Romának, hogy játékosokat vásároljon, Olaszországban csakúgy, mint külföldön a mostani nyári, illetve a téli átigazolási időszakban. Csak eladhat játékosokat, de egyedül kézpénzért, anélkül, hogy más játékosokat kapna cserébe. A Roma most arra vár, hogy megismerje a pontos indoklást és fellebbezést nyújthasson be a TAS-nak (sportbíróság). (www.tifonet.hu)
A Roma eladhat, de nem vásárolhat...
Egy évig a Roma eladhat, de nem vásárolhat játékosokat sem Olaszországból, sem külföldről. Ezt tartalmazza a FIFA ítélete a Mexes-üggyel kapcsolatban.
A 18 oldalas jelentés, amit csak holnap hivatalosítanak, de már közölték a klubbal, nem gördít akadályt Cassano és Mancini eladása elé. A Roma jogászai közben próbálnak utánajárni, hogy az ítéletnek lehet-e kihatása a már megvalósult igazolások, különösképpen az UEFA igazolásai, Nonda és Kouffor esetében. (www.ansa.it)