7165
  • AnuluWork #627
    [URL=http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=24659]Francesco Totti "elkelt"[/URL]
  • McFrost
    2001/02-ből:
  • McFrost
    S még várható egy kis sztrájk a kiscsapatok tv-s jogdíja miatt.
  • Rudee
    A Serie-A sorsolása július végén lesz kész elvileg, addig nem lehet mit tenni.
  • eine
    Sziasztok!

Szeretnék a kiutazni Rómába, de attól függ. hogy mikor megyünk, hogy mikor lesz AS Roma meccs. Ebben segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Nagyon szépen kérlek titeket, könyörgök, mondjátok meg, hogy mikor lesz 2005 októberében AS Roma meccs, az iskola miatt választottam az októbert. Vagy mondjátok meg a honlapot, ahol megtudom nézni, légyszi, légyszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    E-mail cím: [email protected]
    Tisztelettel
    Kovács Lajos
    Tényleg segítsetek
  • McFrost
    bal szektor: ki a jó?
    jobb szektor: CHIEVO!!!!!!
    ki a jó?
    CHIEVO!!!!!!!
    ki a jó,
    CHIEVO!!!!!
  • McFrost
    De Te, ezek nem utálták egymást?
  • szanics
    Totti eskűvőjén 'leárulózták' Cassanót

A szurkolók egy kisebb csoportja jelent meg Totti tegnap tartott esküvőjén és Cassanónak kiabáltak keresetlen szavakat.
    "Csatlakozz az áruló Capello barátodhoz!"-vágták Cassano fejéhez a dühös szurkolók. "Menj a Juventushoz te áruló."
    Cassano várhatóan a hét végén már csatlakozhat is a torinói egyesülethez.

A Juve közel Cassano szerződtetéséhez

A Roma fiatal csatára a hét végén aláírhat a Juventushoz.
    A Roma vezetői állítólag kedden találkoznak a játékos menedzserével Giuseppe Bozzoval, ahol megerősítik a hajlandóságukat a játékos eladásával kapcsolatban. Aztán Luciano Moggi a hét vége felé találkozik majd Rosella Sensivel, hogy formálisan is megtegye az ajánlatát a Juventus.
    A torinói klub várhatóan 10 millió fontot és Mutut adja Cassanóért, aki így újra Capelloval dolgozhatna együtt.

• gabber_saviola
    nákám mág páti a kadvancam
  • bestGP
    MONTELA A KADVANCAM^^
  • McFrost
    A francba!:DDD
  • gabber_saviola
    ehh :D

[csakrájött]
  • franco
    SRÁCOK!!!

Feljutott a Celta, és bennmaradt a PARMA !!!
  • szanics
    hinnye, ez a néni nem szép, viszont ronda, mint a világháború!!!
    [nincs is rossz kedve]
  • franco
    rosszkedv ellen
  • szanics
    na így mán teljesen nyugodta vagyok, hogy végre ez is megvan...
  • franco
    nesze egy időték

[mer rendes]
  • szanics
    najóvannakkó megnyugottam
  • franco
    petik ítyfan
  • szanics
    nem mondod!?
  • franco
    mer ték
  • gabber_saviola
    gyáááááááááááááá :DDDDDD
  • szanics
    a Santana telexét... vagyis faxát...
  • gabber_saviola
    mit? :DDDD
  • szanics
    akkó kabéé! :D
  • gabber_saviola
    me azé :DDDD
  • szanics
    Ezt most miért ide, gyik? :DDD
  • gabber_saviola
  • gabber_saviola
    Játszik Santana az Argentín válogatottban!!!
  • JackDaniels #598
    Jah, lehet benne valami.:)
  • szanics
    Szerintem jól látja a helyzetet Spalletti.
    Kell egy kurva jó szűrőember, és kell a középpályára egy olyan ember, aki képes mozgatni, irányítani a csapatot.
    Nem működik az, hogy a labdaszerzéstől a befejezésig mindent Tottinak kell megoldania középen. Le kell venni a válláról a terhet.
    Pizarro pedig amellett, hogy irányítani is tud, védekezik is.
    Perrotta és De Rossi szerintem erre alkalmatlan.
  • gabber_saviola
    delpiéró meg jöhet hozzánk :D
  • franco
    értem én hogy pizarro jó is meg spaletti-felfedezett is
    de van: de rossi, perrotta
  • szanics
    remélem is, abból a zséből meg jöhet Pizarro (mondjuk sajna Mexest ki kell fizetni)
  • franco
    meg fogják venni

a roma is jól jár, a juve is /del piero öreg már/
  • szanics
    A következő héten a Juventus várhatóan tárgyalásokat kezd a Romával főként Antonio Cassano jövőjét illetően.
    Cassano még mindig nem írta alá a szerződése hosszabbítását a fővárosi gárdánál, ez a halogatás olyan pletykáknak adott alapot, mely szerint a nyáron el fogják adni.
    A temperamentumos csatárnak 12 hónapja maradt az aktuális szerződéséből és természetesem a Roma nem szeretné ingyen elveszíteni.
    Hogy ez ne következzen be, fel kell készülniük a "cselgép" eladására, amennyiben nem tudják rábírni a szerződés meghosszabbítására.
    Az olasz bajnok Juventus már régóta az egyik lehetséges célállomása volt Cassano pályájának, aki az Olipicoban már dolgozott együtt az Öreg Hölgy jelenlegi mesterével, Fabio Capelloval.
    A torinóiak vezetői előreláthatólag a jövő héten ülnek asztalhoz a fővárosi kollégáikkal, mivel a Románál sikerült az edzőkérdést megoldani.
    "Remek kapcsolatunk van a Romával." - jelentette ki a Juve vezető, Luciano Moggi.
    "Szükségtelen lett volna korábban tárgyalásokat kezdeményeznünk, amíg nem találták meg az új edzőt."
    "A következő héten találkozunk és nyugodt körülmények között megbeszélünk pár dolgot."
    Jelentések szerint a Juve 15 millio eurót ajánlott fel Cassanoért valamint Adrian Mutut vagy Fabrizio Miccolit tudják bedobni az üzletbe ellenértékként.
  • szanics
    én is erről beszélek ám
  • franco
    azért jött el, mert a vezetőség győzelmi mámorában elejtette azt, hogy mostantól a csapat örök negyedik.
    spaletti: "ezt nem tudom garantálni a csapatnak"

egylbként szvsz jövőre az udineiek a 10be kerülésért harcolnak
  • szanics
    Szerintem igaza van. Az Udineséből soha nem lesz nagycsapat, gondolom, ezért jött el. Nyilván meg akarta erősíteni a BL-csapatot, de nem lehetett.
    Ezért eljött Rómába, mert a keret itt marha erős, csak egy jó edző kell hozzá (meg egy jó szűrő és egy befejezőcsatár) és megint régi fényében fog ragyogni a csapat!!! :D
  • JackDaniels #588
    Ezaz ember nem teljesen komplett, sztem. Minek hagyja el azt a klubot, ahol ekkora sikert ért el? Én nem mennék, ha igen akkor is egy sokkalta jobb csapatba, csakis.:DD