7165
-
#627 [URL=http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=24659]Francesco Totti "elkelt"[/URL] -
#626 2001/02-ből:
-
#625 S még várható egy kis sztrájk a kiscsapatok tv-s jogdíja miatt. -
Rudee #624 A Serie-A sorsolása július végén lesz kész elvileg, addig nem lehet mit tenni. -
eine #623 Sziasztok!
Szeretnék a kiutazni Rómába, de attól függ. hogy mikor megyünk, hogy mikor lesz AS Roma meccs. Ebben segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon szépen kérlek titeket, könyörgök, mondjátok meg, hogy mikor lesz 2005 októberében AS Roma meccs, az iskola miatt választottam az októbert. Vagy mondjátok meg a honlapot, ahol megtudom nézni, légyszi, légyszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E-mail cím: [email protected]
Tisztelettel
Kovács Lajos
Tényleg segítsetek -
#622 bal szektor: ki a jó?
jobb szektor: CHIEVO!!!!!!
ki a jó?
CHIEVO!!!!!!!
ki a jó,
CHIEVO!!!!!
-
#621 De Te, ezek nem utálták egymást? -
#620 Totti eskűvőjén 'leárulózták' Cassanót
A szurkolók egy kisebb csoportja jelent meg Totti tegnap tartott esküvőjén és Cassanónak kiabáltak keresetlen szavakat.
"Csatlakozz az áruló Capello barátodhoz!"-vágták Cassano fejéhez a dühös szurkolók. "Menj a Juventushoz te áruló."
Cassano várhatóan a hét végén már csatlakozhat is a torinói egyesülethez.
A Juve közel Cassano szerződtetéséhez
A Roma fiatal csatára a hét végén aláírhat a Juventushoz.
A Roma vezetői állítólag kedden találkoznak a játékos menedzserével Giuseppe Bozzoval, ahol megerősítik a hajlandóságukat a játékos eladásával kapcsolatban. Aztán Luciano Moggi a hét vége felé találkozik majd Rosella Sensivel, hogy formálisan is megtegye az ajánlatát a Juventus.
A torinói klub várhatóan 10 millió fontot és Mutut adja Cassanóért, aki így újra Capelloval dolgozhatna együtt.
-
#619 nákám mág páti a kadvancam -
#618 MONTELA A KADVANCAM^^ -
#617 A francba!:DDD -
#616 ehh :D
[csakrájött] -
#615 SRÁCOK!!!
Feljutott a Celta, és bennmaradt a PARMA !!! -
#614 hinnye, ez a néni nem szép, viszont ronda, mint a világháború!!!
[nincs is rossz kedve] -
#613 rosszkedv ellen -
#612 na így mán teljesen nyugodta vagyok, hogy végre ez is megvan... -
#611 nesze egy időték
[mer rendes] -
#610 najóvannakkó megnyugottam -
#609 petik ítyfan -
#608 nem mondod!? -
#607 mer ték -
#606 gyáááááááááááááá :DDDDDD -
#605 a Santana telexét... vagyis faxát... -
#604 mit? :DDDD -
#603 akkó kabéé! :D -
#602 me azé :DDDD -
#601 Ezt most miért ide, gyik? :DDD -
#600 -
#599 Játszik Santana az Argentín válogatottban!!! -
#598 Jah, lehet benne valami.:) -
#597 Szerintem jól látja a helyzetet Spalletti.
Kell egy kurva jó szűrőember, és kell a középpályára egy olyan ember, aki képes mozgatni, irányítani a csapatot.
Nem működik az, hogy a labdaszerzéstől a befejezésig mindent Tottinak kell megoldania középen. Le kell venni a válláról a terhet.
Pizarro pedig amellett, hogy irányítani is tud, védekezik is.
Perrotta és De Rossi szerintem erre alkalmatlan. -
#596 delpiéró meg jöhet hozzánk :D -
#595 értem én hogy pizarro jó is meg spaletti-felfedezett is
de van: de rossi, perrotta -
#594 remélem is, abból a zséből meg jöhet Pizarro (mondjuk sajna Mexest ki kell fizetni) -
#593 meg fogják venni
a roma is jól jár, a juve is /del piero öreg már/ -
#592 A következő héten a Juventus várhatóan tárgyalásokat kezd a Romával főként Antonio Cassano jövőjét illetően.
Cassano még mindig nem írta alá a szerződése hosszabbítását a fővárosi gárdánál, ez a halogatás olyan pletykáknak adott alapot, mely szerint a nyáron el fogják adni.
A temperamentumos csatárnak 12 hónapja maradt az aktuális szerződéséből és természetesem a Roma nem szeretné ingyen elveszíteni.
Hogy ez ne következzen be, fel kell készülniük a "cselgép" eladására, amennyiben nem tudják rábírni a szerződés meghosszabbítására.
Az olasz bajnok Juventus már régóta az egyik lehetséges célállomása volt Cassano pályájának, aki az Olipicoban már dolgozott együtt az Öreg Hölgy jelenlegi mesterével, Fabio Capelloval.
A torinóiak vezetői előreláthatólag a jövő héten ülnek asztalhoz a fővárosi kollégáikkal, mivel a Románál sikerült az edzőkérdést megoldani.
"Remek kapcsolatunk van a Romával." - jelentette ki a Juve vezető, Luciano Moggi.
"Szükségtelen lett volna korábban tárgyalásokat kezdeményeznünk, amíg nem találták meg az új edzőt."
"A következő héten találkozunk és nyugodt körülmények között megbeszélünk pár dolgot."
Jelentések szerint a Juve 15 millio eurót ajánlott fel Cassanoért valamint Adrian Mutut vagy Fabrizio Miccolit tudják bedobni az üzletbe ellenértékként. -
#591 én is erről beszélek ám -
#590 azért jött el, mert a vezetőség győzelmi mámorában elejtette azt, hogy mostantól a csapat örök negyedik.
spaletti: "ezt nem tudom garantálni a csapatnak"
egylbként szvsz jövőre az udineiek a 10be kerülésért harcolnak -
#589 Szerintem igaza van. Az Udineséből soha nem lesz nagycsapat, gondolom, ezért jött el. Nyilván meg akarta erősíteni a BL-csapatot, de nem lehetett.
Ezért eljött Rómába, mert a keret itt marha erős, csak egy jó edző kell hozzá (meg egy jó szűrő és egy befejezőcsatár) és megint régi fényében fog ragyogni a csapat!!! :D -
#588 Ezaz ember nem teljesen komplett, sztem. Minek hagyja el azt a klubot, ahol ekkora sikert ért el? Én nem mennék, ha igen akkor is egy sokkalta jobb csapatba, csakis.:DD