7165
-
-
#907 csak annyit ehhez , hogy a Bayern mezemen 4-es szám virít! -
#906 Francesco Totti kijelentette, hogy Sami Kuffour fogja betölteni azt az űrt, amit Walter Samuel hagyott a távozásával és figyelmeztette a csapattárdát Antonio Cassanót, hogy még nagyon sokat kell tanulnia.
"Kuffour a Roma új Samuelje és nagyon fontos a csapat számára. Ő az a fajta ember, aki képes eldönteni mérkőzéseket."-nyilatkozta a csapatkapitány.
A volt Bayern München játékos az egyike a három új római igazolásnak aki ingyen érkezett a fővárosba, de a helyzete egyelőre kétséges a FIFA döntése miatt. Samuel tátongó lyukat hagyott maga után a védelemben amikor tavaly nyárron a Real Madridba távozott és most úgy tűnik, hogy visszatér a Serie A-ba az Inter együttesébe annak ellenére, hogy egyszer kijelentette, más olasz csapat mezét sosem fogja viselni.
"Számos volt Roma játékostól hallottam már ezt a kijelentést, aztán egyszer csak ellenünk játszott."-tette hozzá Totti. "Ez egy döntés, amit mindazonáltal tiszteletben kell tartani, hiszen nem volt túl jó éve tavaly Madridban. Ha az Inter helyében lennék, akkor természetesen leigazolnám őt. El ne felejtse, ha én a Roma vezetője lennék, akkor én el sem adtam volna őt."
Totti a héten azt is kijelentette, hogy a Roma az új szezonban a Scudettóért fog harcolni, habár a volt csapattársa a San Siróban fog játszani.
"Az Inter az a csapat, amelyik a legjobban megerősödött a nyáron sajnos éppen azokkal a játékosokkal, akiket szerettem itt a Romában, míg a Juventus és a Milan mindig is az esélyesek közé tartozik. Még mindig biztos vagyok benne, hogy mi is szerepet fogunk játszani a bajnoki címért folytatott küzdelemben."
Totti mindig is csak a szülővárosa klubjában, a Romában játszott eddig így természetes, hogy Ő viseli a csapatkapitányi karszalagot, de az új edző kisebb vitát okozott azzal, hogy Antonio Cassanótól megvonta a csapatkapitány-helyettesi rangjától, Panuccit és Montellát kinevezve helyette.
"Tiszteletben tartom az edző döntését. Ő szabja meg a szabályokat és Cassanonak még fejlődnie kell. Nem tudom, hogyan fog reagálni erre a helyzetre, Önnek kell megkérdeznie tőle. Állandóan tanácsokkal látom el Cassanót, de csak szemtől szemben, nem pedig az újságok címlapjain keresztül."-nyilatkozta Totti. -
#905 nem is tuttam , h Verona ott van! -
#904 -
#903 Beléd csípjek, vagy fölkelsz Magadtól? -
#902 Én is örültem volna, ha Trap hozzánk jön, de Spalletti is jó lesz szerintem. Olyan lehet, mint Trap 30 éve. -
#901 remélem Nonda, Taddei és Kuffour Szicilia felé veszik az irányt :P -
#900 Olasz eddzőkről jut eszembe, láttad Trapp mit művel a VFB kispadján?
Ilyen hozzáállással Cassano vigyázban rohanna a pályán! -
#899 Én azt mondom, olasz csapatnak csak olasz edzőt vagy csak és kizárólag világsztárt külföldről!!! -
#898 Völlernek nagyobb a játékos múltja, mint eddzői!
Én még egy erős jellemű brit eddzőt tudnék elképzelni! -
#897 Áh, még egy olyan szezon ezzel a kerettel nem lesz!
Megmondom, mi volt ott a baj: úgy hívják, Rudi Völler! Nem kellett volna odavinni azt a faszt, megették a játékosok, és nem volt alapozás. Nézz rá Spallettire, vele ilyen nem lesz! ;-)
Én sem vagyok a Ti ellenségetek, azért mondtam a 8-12.-t! -
#896 Nyugtával dícsérd a napot, Barátom! Tod hogy nem vok az ellenséged, meg Roma-é sem de én így látom...
Ha tavaly nem jön be 2 győzelem 10 fölött maradtok.... -
#895 Azok Ti lesztek, ha minden összejön.
Amúgy még egy ilyen fos szezonunk nem lesz, így is meglett a 8. hely. Ez alatt már nincs út nekünk... -
#894 Igen , én is erre gondoltam, csak én 8-12. -
#893 Bajok nem lesznek, de jobb lenne, ha maradnának, mert így reális esély lenne az 1-4.-re. Ha menniük kell, marad az 5-8. -
#892 Jó lenne ha maradnának, Kellenek ,mert nékülük bajok lesznek.... -
#891 Bovo és Curci biztosan maradhat, többiek még kérdésesek, de szerintem ők is maradhatnak.
Tippem: az igazolásuktól számított egy év lesz a kizárás. -
Elképzelhető, hogy azt a négy újonnan szerződtetett labdarúgóját sem tarthatja meg az AS Roma, akiket még a FIFA súlyos büntetése előtt szerzett meg.
A nemzetközi szövetség szerint a fővárosi klub tavaly nyáron szabálytalan körülmények között igazolta le a francia Philippe Mexest, s ezért legközelebb jövő nyáron szerződtethet új játékost. A Farkasok ugyan fellebbeztek a Nemzetközi Sportdöntőbíróságnál, de az elutasította a beadványt. A tehetséges hátvéd már letöltötte büntetését, amely hathetes eltiltás volt.
Sajtóértesülések szerint ez az ítélet azt jelentheti, hogy Rodrigo Taddeinek (Siena), Samuel Kuffournak (Bayern München), Shabani Nondának (AS Monaco) és Cesare Bovónak (Parma) vissza kell térnie előző együtteséhez. Az olasz szövetség (FIGC) ugyanakkor felajánlotta segítségét az AS Romának, hogy megtarthassa a kvartettet.
A FIGC elnöke azzal érvel álláspontja mellett, hogy a négy futballista hetek óta az AS Romával készül, így őket igencsak kiszolgáltatott helyzetbe hozná a FIFA, amennyiben vissza kellene térniük korábbi csapataikba. (MTI)
-
#889 Asszem 4-2-3-1 -
#888 A FIGC úgy döntött, hogy Cesare Bovo és Gianluca Curci játszhat a Romában az átigazolási tilalom ellenére is, miközben a csapat legyőzte a Panathinaikost barátságos mérkőzésen.
A FIFA döntése értelmében a Roma nem igazolhat új játékosokat a következő két átigazolási időszakban és ez a döntés június 30-án lépett életbe, de a szerződések automatikusan július elsejével kezdődnek. Emiatt Nonda, Taddei és Kuffour helyzete is kétséges és a szerződtetésük akár semmissé is válhat.
Azonban a FIGC kijelentette, hogy Bovora és Curcira nem vonatkozik ez a döntés. A két játékos résztulajdonosi viszonyban voltak a Palermoval a tavalyi szezonban és a Roma 100%-os tulajdonába június 30-án kerültek. Azért is érvényes a két játékos szerződtetése, mert a résztulajdonosi viszonyú szerződéseket június 30-ig rendezni kell és így pár órával az eltiltás előtt sikerült a két játékost megszerezni.
Mindeközben a Roma felkészülési mérkőzésen 2:1-re verte a Panathinaikost. A mérkőzés 1:1-es döntetlennel ért véget (De Rossi Taddei passzából egalizált Gekas vezető gólja után) úgy, hogy Mancini és Mexes is kihagytak a végefelé egy-egy nagy lehetőséget, majd bűntetőkkel sikerült legyőzni a görög csapatot. -
#887 mien felállásban tolták,tod? -
#886 na, ez elég jó eredmény! -
#885 Edzőmérkőzésen:
AS ROMA - Panathinaikos 2-1 -
#884 biztos ratyi ott a házigazda, hagyja, hogy mindenk teleszpemmelje a topikját.
Áh, vannak, akik nem tisztelik a kedvenc csapatukat sem! :PP -
#883 kus -
#882 -
#881 MERDA Mekfroszt! -
#880 FORZA CHIEVO!!!!
FORZA gabber!!!! -
#879 ok
[gabber behúzza a farkát és elvonul] -
#878 ja igen, ezt mindig benézem
viszont nem is adhatunk el, úgyhogy kuss, marad! :DD -
#877 igen, kölcsönben volt a pármában :DDDDD -
#876 Bovo mindenképpen marad, mert ő csak kölcsönben volt :PP -
#875 Bovo jöhet vissza izibe -
#874 Sevilla kész lecsapni a Romát elhagyó Nondára, ha elhagyja a Farkasokat!
A spanyol Marca napilap arról tudósít, a Sevilla szemmel tartja a római Nondát a Madridba vagy az Arsenalba távozó Baptista pótlására.
Nonda, aki két gólt lőtt a Róma színeiben a Hertha Berlin elleni vesztes mérkőzésen, elméletileg szabadon kereshet magának új csapatot, amint a Fifa annulálja a Róma e nyári igazolásait, részeként annak az átigazolási blokádnak, mellyel a csapatot sújtották a Mexes - botrány eredményeképp.
A Róma jelenleg annak néz utána, vajon az Olasz Szövetségi Szabályok engedélyezik-e, hogy megtartsák a már aláírt 4 játékosukat.
A korábbi monacoi támadó mellett a Romához írt alá Kuffour (Bayerntől), Taddei (Sienától), és Bovo (a Palermótól,ahol kölcsönben volt). -
#873 A Roma csillaga Christian Chivu nyilvánosságra hozta, maradni szándékozik a klubnál.
Az Intert erősen összekapcsolták már a román játékossal, de a Roma immár ragaszkodik ahhoz, hogy nem fog távozni. Már csak a hátralévő kéréseit kell meghatároznia a Giallorossikkal.
"Volt sok kósza hír, de sosem mondtam, hogy el akarom hagyni Romat"-mondta Chivu. "Azt mondhatom, a Romáé(rt) vagyok, része vagyok ennek a csapatnak!" -
#872 Ja, szerintem is, úgy néz ki, mintha le lenne fosva ;-) -
#871 deszar :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#870 márijjjá, márijjjáááááááá -
#869 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD