7165
  • szanics
    Hát nálunk nem is ilyen fütyihuszár gitárosok a sztárok... :P
  • gabber_saviola
    kijaza Totti? :P
  • szanics
    Az meg mi?
  • gabber_saviola
    Forza Palermo :P
  • Thomsen
    Én a Pólus centeri Arenaban 15k-ért.
    Már nagyon az utolsó pillanatban vettem, mert ez volt az utolsó darab rövidujjúból, bordó meg már egyáltalán nem volt.
  • szanics
    Ja bakker. Hol vetted? Mennyiért? (Én Lion's, 14k)
  • Thomsen
    Az enyémen sincs név sajnos.
    Alapból Tottist nem nagyon hoznak Magyarországra, legalábbis én sosem láttam.
  • szanics
    A régi, Mazda leragasztva.
  • szanics
    Nuku név. Olyan betűtípussal nem lehetett volna rányomatni, mint az eredetire, máshogy meg gagyesz. Tiéd?
  • Thomsen
    Vajon ez a mez, amiben az edzőmeccsen játszottak, már a 2005/2006-os vagy csak a régi mazda nélkül?
  • Thomsen
    Nekem narancssárga van, a 3. mez :)

A tiéd Tottis vagy nincs rajta név?
  • szanics
    A bordóra gondolsz? Olyan van nekem is! :D
  • Thomsen
    Azt sem bánnám, ha maradna ez még egy évig, mert nagyon jól néz ki.
    Én 2 hete vettem egy narancssárgát, gondoltam, hogy meg kéne várni az újat, de ez biztos szép, meg így hamarabb hozzájutottam.
  • Rudee
    Ja még nincs biztos szponzor, addig nem lesz mez se.
  • szanics
    Nem tudom, de az edzőmeccsek képei alapján csak az tűnik biztosnak, hogy nem a Mazda lesz a főszponzor.
  • Thomsen
    Mikor mutatják már be az új mezeket?
  • Thomsen
    Én 12 milláért is maradnék :)
  • szanics
    Hess McFrost! Egyébként ha Nonda maradhat, tőlem mehet a brébe. :DD
  • McFrost
    Hess Kásszánó!
  • szanics
    A legújabb információk szerint Cassano mégsem marad Rómában, miután a korábbi hírekkel ellentétben a klub és a játékos nem tudott megegyezni egymással a folytatásról.
    Cassano 2010-ig 18 millió fontért írna alá, a klub viszont ugyanilyen időtartamra csak 12 milliót adna Cassanónak.
  • szanics

• szanics
    A csapat összeállítása az első félidőben: Curci, Panucci, Cufrè, De Rossi, Kuffour, Bovo, Mancini, Aquilani, Taddei, Totti, Nonda.
    A második játékrészben: Curci, Cassano, Montella, Perrotta, Dacourt, Ferrari , Mancini, Mexes, Bovo, Panucci, Taddei.

Vastaggal a csereként beállt emberek.
  • szanics
    Tizenegyesekkel szenvedett 6-5-ös vereséget az AS Roma együttese a szezon második edzőmérkőzésén.

A dél-tiroli Bozenben, 2500 néző előtt lejátszott találkozón a Roma szerezte meg a vezetést: a 8. percben Shabani Nonda volt eredményes.
    A 29. percben ismét a Roma nyári szerzeménye, a kongói Nonda köszönt be, aki egy kapitális német védelmi hibát váltott gólra, és ezzel már 2-0-ra vezetett az olasz bajnokság elmúlt évi 8. helyezettje.
    A szünetben a Roma mestere, Luciano Spalletti szinte a teljes csapatot kicserélte, a Hertha mestere, Falko Götz viszont csak három helyen változtatott együttesén. Az 59. percben aztán Zecke (Neuendorf) is beállt a kék-fehérekhez, és lendületet tudott vinni a berliniek játékába. A 68. percben ő maga szépített, majd a 82. percben Marcelinho az egyenlítő gólt is megszerezte, 2-2.

A döntetlen eredmény után jöttek a büntetők, ebben pedig a németek voltak jobbak: a Rómából Perrotta hibázott, így 6-5-re a Hertha nyerte a mérkőzést.

AS Roma - Hertha BSC 5-6 (2-0, 2-2)
    Gólszerzők: Nonda (8., 29. p.), ill. Zecke (68. p.), Marcelinho (82. p.)
  • DePreSsZYo
    Jaja ezaz eredmény teljesen jó.
    Remélem ebben az évben is örületbe kergeti a védőket a Totti, Montella,Cassano 3-as :) Bár reméljük idén ez eredményre is fog vezetni :D
  • gabber_saviola
  • szanics
    AS Roma-Hertha BSC 2-2, tizenegyesekkel nyert a Hertha. Nem baj, ez egy nagyon jó eredmény a felkészülésnek ebben a szakaszában.
  • szanics
    Közben az edzőmeccsen 1-0-ra megyünk a Hertha ellen.
  • McFrost
    most 5 Chivut tudnék venni, meg 10 Trotylit!
    Roma-t meg kilóra....
  • gabber_saviola
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • szanics
    AS Roma - Cassano megbeszélés hamarosan
    A Giallorossik egy új szerződést szeretnének ajálani Cassanonak

A Róma valószínűleg még nem adta fel Cassano szerződésének megújítását. Próbálják megtartani 'Peter Pan'-t, minthogy elveszítség teljesen ingyen a következő szezon végén.
    A klub úgy döntött, hogy találkozik a játékos ügynökével, Giuseppe Bozzoval, és egy 5 évre szóló szerződést ajánlanak, évi 4 millio eurot fizetve. Cassano valószínűleg nem fogadja el ezt a szerződést, hiszen más klubok többet is hajlandóak lennének fizetni Neki.
    Természetesen nagyon sok múlik a játékos szándékán, azaz, hogy mennyire akar Rómában maradni. A szurkolókkal történt incidensek miatt azonban annak az esélye, hogy Cassano a fővárosban maradjon továbbra is nagyon csekély.

[2005/07/26 - 09:00] goal.com mole

Wenger tagadja az igazolásokat
    Arsene Wenger tagadja, hogy érdeklődnének Olivier Dacourt iránt

Állítása szerint nem akar direkt igazolást a Juventusba távozott Patrick Vieira helyére, és emiatt Dacourt sem szerepel az igazolási listájának a tetején.
    "Nem, jelenleg nincs igazság ebben" mondta el Dacourt igazolásával kapcsolatosan az Arsenal hivatalos websiteján. "Elégedett vagyok a kerettel akikkel rendelkezünk. Ha a játékosszámot nézzük nincs szükségünk újabb emberre, természetesen ha találunk egy különleges játékost, megszerezzük."
  • Sheva
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • szanics
    Figyu!
    Mi lenne, ha kötnénk egy alkut? Te nem járkálsz ide - nem teszel ugyanis jót a közhangulatnak rendkívül konstruktív hozzászólásaiddal -, én meg továbbra sem látogatom az Inter-topikot.
    Ha ezt nem tudjuk valahogy megoldani, sajnos kénytelen leszek átruccanni oda néha...
  • R9
    szted a végén miért van smile?
  • R9
    megszólalt a divat
  • Sheva
    :DDDDDDDDDD
  • bestGP
    haggyad egy balfasz :D
  • báttyó02
    miszar mekfroszt...:DD
  • báttyó02
    cigo-e vagy :D
  • szanics
    Nananananaaaaaaa, azért az FM ennél sokkal reálisabb...
  • szanics