7165
  • gabber_saviola
    csak neked Apa

• gabber_saviola
  • gabber_saviola
    szép :(
  • szanics
    Roma striker Shabani Nonda is angling for his second transfer of the summer, before even kicking a ball for the Italian side.

Nonda only joined the 2000 Serie A champions in May, but was allegedly seen in the French coastal town of Nice on Thursday negotiating with representatives from Portuguese champions Benfica.

The forward is believed to be assessing his options as it is still unclear whether he can be registered for the new campaign given Roma’s transfer embargo.

Nonda, the Ligue 1 top scorer in 2002-03 with 26 goals, moved to the capital from Monaco on a free transfer.

The Republic of Congo international is eager to kick-start his career, after enduring two terrible seasons on the French Riviera marked by a series of serious injuries.

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • gabber_saviola
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Thomsen
    :D
  • szanics
    ez milyen Serie c/2-es pojjjén volt már :PPPPP
  • McFrost
    Kié vót?Tied? A romást?
  • szanics
    haggyámá, éppen Kiévó-sálat égetek, az jobban nyugtat... tegnap láttam hajdukosoktól
  • McFrost
    ha ideges vaty: szeggyé hangyát boxkesztyűvel!
  • szanics
    na te is húzzáeeee, mer' kibaxlak innen, mint a macskát xarni!
  • McFrost
    nem mék sehová, felecsd el!!!
  • gabber_saviola
  • gabber_saviola
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • szanics
    húzzpécsába
  • McFrost
  • szanics
    sámli
  • gabber_saviola
    nah van már vmi fejlemény az átigrol? (Noda és haverjai)
  • szanics
    Chelsea ponder Cassano bid
    Thursday 4 August, 2005
    Chelsea are ready to make a cash only offer for Roma starlet Antonio Cassano, according to reports.

It was widely believed that Cassano would be joining Juventus this summer but the Giallorossi’s transfer ban has blocked that move.

The Italian champions were willing to offer a cash plus player deal, but seeing as the capital side can’t register any new players that is no longer an option.

Chelsea though would have no problems in offering a fee and whispers suggest they are ready to make an initial bid of £10m.

The Stadio Olimpico club may be forced to accept that amount given Cassano’s current contract situation.

The player is no closer to extending his agreement at the club and will be available on a free transfer next summer.

There are also further signs of tension between the outfit and the international after he was replaced as the club’s vice-captain last month.

It’s unclear at this stage how accurate the Chelsea link is but the Premiership giants would be in a fine position to land the attacker.

Stories suggest that they are ready to offer the player a five-year contract worth over £4m a season – more than what he wants to stay in Rome.

Chelsea chief executive Peter Kenyon will allegedly fly out to Italy after August 15 to initiate talks.
  • szanics
    Augusztus 9-én nem akármilyen barátságos mérkőzésen mutathatja meg a csapat, hogy valóban érett a scudettóért vívott küzdelem eredményes megvívására! Együttesünk ugyanis elfogadta a bajnok Juventus invitálását, így hat nap múlva a két csapat felkészülési mérkőzést játszik egymással.
  • Thomsen
    Fakk, pedig betandwinen fogadtam 200 Ft-ban, hogy a Lazio lövi a 4. gólt.
  • szanics
    Marseille 3 - 0 Lazio (Ita)

• Thomsen
    Na a 2005/2006-os csapatot már kiírták a weboldalra, de az új mezzel még mindig nincs semmi :(
  • szanics
    Lejátszotta újabb edzőmérkőzését a csapat, ezúttal a negyedosztályú Bolzano ellen. A találkozón soványka, 3-1-es győzelmet arattak a Farkasok.

A mérkőzésen a Roma a Curci, Scurto, Cufrè, Dacourt, Ferrari, Bovo, Mancini (a felső képen), De Rossi, Galasso, Cassano, Montella kezdőcsapattal állt fel - Totti meglepetésre nem került a kezdő együttesbe -, és meglepetésre az első félóra végén hátrányba került (Bertotto volt a negyedosztályú Bolzano vezetőgóljának szerzője). Alig öt perc kellett csak a válaszhoz csapatunknak: ekkor Cassano remek labdáját Montella váltotta gólra, ezzel állt a szünetben 1-1-re a mérkőzés.

A találkozó képe a második félidőben sem változott sokat. Kihagyott Roma-helyzetek és szórványos Bolzano-támadások jellemezték a találkozót, de az ekkor már a Curci, Sartor, Kuffour, Chivu, Panucci, Aquilani, Greco, Taddei, Totti, Cerci, Corvia összeállítású tizenegy valamivel magabiztosabb játékot mutatott társaik első félidei produkciójánál. A játékrész 13. percében a fiatal Cerci góljával szerezte meg a vezetést a csapat, majd a találkozó utolsó perceiben Panucci állította be a 3-1-es végeredményt.

A csapatból ezúttal sérülés miatt maradt ki az eddigi edzőmérkőzéseken biztató játékkal előrukkoló Shabani Nonda.
  • szanics
    Megtartotta a csapat az utolsó edzést a ma 17 órakor kezdődő, Bolzano elleni barátságos mérkőzés előtt.

• szanics
    A fiatal középpályás reméli, hogy a csapat továbbra is megtartja a felkészülési mérkőzéseken mutatott jó formáját.

A Roma új szezonja úgy tűnik teljesen más lesz, mint a tavalyi és Daniele De Rossi gyorsan leszögezte, hogy ez leginkább az új edzőnek, Luciano Spallettinek köszönhető.
    "Azt hiszem, hogy helyes úton járunk. Spalletti érkezésével a környezet megváltozott és azt hiszem, hogy ez segített ebben. Talán túl korai kijelenteni, de egységes szellemiség alakult ki és minden a helyes irányba tart."
    De Rossi reméli, hogy sikerül megtartania azt a remek formáját, amit a felkészülési mérkőzésen mutatott.
    "Az utóbbi időben jól ment a játék, de remélem, hogy nem a legjobb De Rossit látták és azt is hiszem, hogy nem a legjobb formáját látták a csapatnak sem. Csak ismételni tudom magam, jó úton járunk."

---

Én pontosan ezt vártam Spallettitől, remélem, nem csak mese habbal...
  • Sheva
    ez nagyon betalált :P
  • gabber_saviola
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • szanics
    Ja persze, majd megyek haza, megismerkedem közelebbről a Fotoshoppal én is... :PPP
  • McFrost
    Te is tagja vaty a triumvirátusnak!
  • szanics
    Ejj, szánalmasak vagytok...
  • McFrost
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • gabber_saviola
    mondtam én hogy nem hamu a hir:

• gabber_saviola
  • McFrost
    simán! voltam pelust cseréni tőle!:DDDDDDDDDDDDDD
  • szanics
    Nem, itt éppen azt nézi, hogy melyik köcsög terjeszt ilyen faszságokat?
  • gabber_saviola
    karján figyuztad-e a Palermo logot? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • McFrost
    gyáááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

[megfeküdt a röhögéstől]
  • gabber_saviola
  • McFrost
    cépek, végre, látom tanulsz a vének tanácsától...