7165
  • Taranov
    :DDDDD
  • gabber_saviola
    jáj :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Sheva
    és kirobbanthatatlan tagja lesz a Real Margitos topiknak :DDDDDDDDDDDDD
  • gabber_saviola
    jah és bezárja ezt a topikot :DDDDDDDDDDDDD
  • Sheva
    :PPPPPPPPPPPPPPPPPP
  • gabber_saviola
    vagy a margit szerelésében, és Szanics meg nyomja a hajrá margitot :DDDDDDDDDDD
  • Sheva
    hát ez van jövőre Totti piros-fekete mezben fog feszíteni :PPP
  • gabber_saviola
    "sztárlabdarúgója" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • gabber_saviola
    Totti jövőre elhagyhatja a Romát

Róma, augusztus 25., 9.20 Előbb teljesítené a két kitűzött célt.

Francesco Totti, az AS Roma sztárlabdarúgója azt mondta, hogy jövőre esetleg elhagyja a csapatot, mert szeretne végre egy nagy trófeát nyerni.
    - Két nagy célt tűztünk ki magunk elé: a most kezdődő bajnokságban kiharcoljuk a BL-szereplés jogát, másrészt megnyerjük az UEFA Kupát. Ha 2006-ra ez nem valósul meg, akkor el kell gondolkoznom a folytatáson - mondta a 28 éves csatár, aki 1993 óta szerepel a római színekben.
    A klasszis szerződése 2010-ben jár le a fővárosi klubnál, évi kereste 10,4 millió euró.
    - Pontosan tudom, hogy a Real Madriddal már négy vagy öt trófeánál tartanék - tette hozzá a válogatott támadó, aki 2001-ben a bajnokságot és az Olasz Szuperkupát is megnyerte az AS Romával.
    (MTI)

• Taranov
    Valami olyat írnak a weboldalon, hogy megvan az új mez, de nem lehet megnézni.
    Talán csak a Reggina ellen? Vagy mi van má'? :D
  • szanics
    Udinese have told Roma to forget about any hopes of signing David Di Michele before the transfer deadline.

Stories in the peninsula today have suggested that the Italian international will be targeted if Antonio Cassano, whose contract expires in 2006, is sold.

But the Bianconeri have maintained that the ex-Reggina ace will not be joining former boss Luciano Spalletti in the capital.

"David Di Michele will not leave Udinese," Friuli director general Pietro Leonardi told Radio Radio.

"Our attacker will not join Roma. We have absolutely no intention of breaking up the squad at this stage."

In fact, Udinese are more likely to strengthen the side following their safe passage into the Champions League group stages.

The Bianconeri should now be guaranteed between £7m and £10m from the competition following the 4-2 aggregate win over Sporting Lisbon.

Whispers in northern Italy suggest that they could make a late bid for Brescia stopper Gilberto Martinez.

In other transfer news, Sampdoria have allowed Thomas Herve Job, 20, to join Cremonese on loan.
  • szanics
    Na, egy botlábú elment...

---

Matteo Ferrari’s short-lived experience with Roma has come to a bitter end after his agent announced an imminent switch to Everton.

“Matteo did not train with the squad on Tuesday and the time has come to sign with Everton,” Giovanni Corci told Radio Incontro this evening. “It will be a loan move with the option to buy at the end of the season for an agreed sum of around £3.7m.”

The Italian international has never really settled in at the Stadio Olimpico and was often singled out by fans following his mistakes over the last season.

25-year-old defender Ferrari joined Roma from Parma in the summer of 2004, but for some time his future at the club has been in serious doubt and the arrival of Sami Kuffour has pushed him further on to the sidelines.

“The negotiations with Everton were run by a bunch of amateurs,” snapped Ferrari’s agent in a final sideswipe at the Giallorossi directors.

The former Inter man has not been able to replicate the form that made him a key figure of the Under-21 international scene, nonetheless managing 10 caps with the senior Azzurri squad.
  • szanics
    Kár, azt hittem, igazoltunk még valakit :D
  • Rudee
    De az, csak ott még nem írták hogy miképp szerezték meg.
  • szanics
    Ez nem a 1008-ban emlegetett Alvarez?
  • Rudee
    A Roma kölcsönvette a Penarol hondurasi védőjét, Edgar Alvarezt.
  • gabber_saviola
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • szanics
    kötsög..... (copy-paste)
  • szanics
    A brazil szélső, Rodrigo Ferrante Taddei büszke rá, hogy az AS Romához igazolt.
    A játékos július első napjaiban írta alá szerződését, egy évvel azután, hogy először felmerült a neve a Farkasoknál.

"Büszke vagyok rá, hogy ehhez a csapathoz tartozom. Egy éve megígértem a klubnak, hogy ideigazolok, és megtartottam az ígéretem. Egész életemben a Roma játékosa akartam lenni, és biztos vagyok benne, hogy a csapat képes elérni a legnagyobb magasságokba is. Remek munkát végeztünk a nyáron Luciano Spallettivel, aki remek ember és jó edző. Jó szezonunk lesz."

Az elmúlt szezon felemásra sikerült Taddei számára, akit a tartalékcsapatba száműztek előző klubjánál, a Sienánál, mert nem volt aláírni szerződése meghosszabbítását.

"Nehéz időszak áll mögöttem, de most már csak a jövővel akarok foglalkozni. Amikor Sienába igazoltam, azt mondtam, hogy olasz bajnok akarok lenni. Többen kinevettek emiatt, de itt, Rómában ez reális célkitűzés lehet pár éven belül. Nem tudom, min ment keresztül a csapat az elmúlt évben, egy biztos: remek játékosok alkotják a csapatunkat. Jók leszünk!" - mondta Taddei.
  • gabber_saviola
    sima zakó :P
  • szanics
    Francesco Totti believes things have changed for the better at Roma - but he doesn’t think they’ll challenge for the title.

The Giallorossi endured a nightmare campaign last term, struggling for form and going through four different tacticians.

Udinese boss Luciano Spalletti subsequently arrived in the summer and Totti is delighted with their progress.

"Spalletti is working very well," the captain stated. "We haven’t worked so intensely since the days of Zdenek Zeman.

"You can already see the results of our hard work. The squad is getting better day after day.

"Everything has changed here in just a matter of months – in the changing rooms, on the field of play and probably in our heads too."

Roma are looking in good shape right now and Totti was in fine form at Messina on Saturday, as he netted a brace of free-kicks in a friendly win.

"I still don’t feel at 100 per cent," he admitted. "I know that I can do more even if it was tough as I had missed training with the flu."

Some optimistic Giallorossi fans are dreaming of a title challenge but the Stadio Olimpico hero is keeping his feet on the ground.

"I’m optimistic by nature but it will be tough for the likes of Juventus, Inter and Milan to let the League slip away," he continued.

"We will be there without too many dreams but ready to do our best. Our main aim is to not repeat the errors of last season."
  • szanics
    Angelo Peruzzi is being linked with a switch to city rivals Roma after leaving Lazio’s Fiuggi training base.

Reports in Italy on Monday allege that the goalkeeper has had a fall-out with boss Delio Rossi.

Although the club insist that the veteran has been given permission to leave for personal reasons, a split may be on the cards.

Peruzzi is a known transfer target for Roma who would like an experienced ‘keeper to help Under-21 starlet Gianluca Curci mature.

The former Juventus and Inter No 1, who is still in the mind of Italy boss Marcello Lippi, could make the switch in a swap deal.

Roma are supposedly ready to offer central defender Cesare Bovo to their rivals in return for the 35-year-old.

Lazio could decide to let Peruzzi go seeing as they already have Matteo Sereni at the club, a reserve shot-stopper who reportedly earns three times more than Peruzzi.

The latter actually started his career with Roma back in 1986 but really made his mark in the Italian game following his Turin transfer in 1991.

Peruzzi spent eight years at the Stadio Delle Alpi before one term at Inter. He moved to Lazio in 2000.
  • szanics
    Olaszországi hírek szerint a Roma megtalálta a megoldást, hogy a fiatal csillag, Antonio Cassano aláírja új szerződését a klubnál.

A Giallorossik készek ajánlani egy új szerződést, olyan kitétellel Cassano számára, mely szerint elhagyhatja a klubbot a jövő nyáron, ha ez lesz vágya.
    A 23 éves játékos jelenlegi szerződése egy év után lejár, és a Roma elszántan ragaszkodik az árához!
    Az olasz átigazolási szezon augusztus 31-vel bezárul, és úgy látszik, Cassano nem talál új klubbot a határidő vége előtt.
    Rossella Sensi korábban kizárással fenyegette meg a válogatott játékost, amíg nem írja alá az új kontraktust, ami súlyosan érintené a csatár játékát a 2006-os VB-n.
    Az új megoldás, amely Cassano várható távozásakor mindkét félnek előnyös, a jövő hét végéig várhatóan megvalósul.
  • McFrost
    Érdekes ötlettel rukkolt elő Luciano Moggi, az olasz bajnok Juventus ügyvezetője. A torinóiak elöljárója egyrészt cáfolta azokat a híreket, melyek szerint a római Antonio Cassano a Stadio delle Alpiba tartana, másrészt úgy vélte, a fiatal szélsőre legnagyobb eséllyel a nyáron amúgy is nagyon megerősödött Milan tarthat igényt.

Cassanót már tavaly hírbe hozták a piemonti zebrákkal, s a klubváltását jósoló hírek csak erősödtek azok után, hogy feloldották a Roma együttesét sújtó FIFA-átigazolási-stopot. A sportvezető szerint ugyanakkor Cassano hasznosabb lehet a Milannak, mint amennyit a Juventus együtteséért tehetne.

"Meggyőződésem, hogy Cassano nagyszerű játékos, ugyanakkor nem hiszem, hogy a Juventus csapatában sok lehetőséghez jutna" - nyilatkozta Moggi a Sky Sport Italianak. "Ugyanakkor azt hiszem, a játékost megszerezheti a Milan, s a San Siróban végre hírnevéhez méltóan teljesíthetne."
    forrás: sportforum.hu
  • McFrost
  • szanics
    Totti show Messinában!
    Totti 2 és Mancini egy gólja hozzájárult ahhoz, hogy a Roma a Messina fölé emelkedjen a Franza Emléktornán, szombat este.

A Roma gólok a második félidőben születtek, Totti nyitotta a gólgyártást két szabadrúgásból. Később Mancini növelte a Roma előnyét egy közelről.
    "Jól játszottunk, egy kicsit több kreativitást kell még belevinnünk, de a dolgok jól néznek ki" - mondta Spalletti a lefújás után.

[2005/08/21 - 11:00] goal.com levy

Chivu elkötelezte magát a Romának
    Chivut a Milan, az Inter és a Juventus is szerette volna megszerezni, ő azonban kijelentette, hogy a Romában akar maradni és a Scudetto visszaszerzéséhez szeretne segítséget nyújtani.

"A Roma utánpótlás nevelési rendszere az Ajaxéra emlékeztet. Azt gondolom, hogy nekik vannak a legjobb fiatal labdarúgóik Olaszországban és az nem véletlen, hogy számosan közülük már az első csapatba is bekerültek."-nyilatkozta a védő a Gazzetta dello Sportnak.
    Borzasztó szezonja volt a tavalyi a csapatnak és Chivunak egyaránt és sokan azt várták, hogy a román válogatott távozik a nyáron.
    "Nem gondoltam volna, hogy ennyi ajánlatom lesz azok után, hogy szinte az egész tavalyi évet a pályán kívül töltöttem. Jó dolog a figyelem középpontjában lenni, de én még mindig a Roma adósa vagyok. A hangulat most nagyszerű itt és érezni a professzionalizmust. Capello többnyire a taktikára koncentrált, de Luciano Spalletti új és messzire juthat. A Romának szüksége volt Spallettira és Spallettinek a Romára."
    Tavaly a Roma mindössze két fordulóval a vége előtt biztosította be a bentmaradását, azonban Chivunak magasak az elvárásai a következő szezonra.
    "Remélem, hogy ez sokkal kiegyensúlyozottabb bajnokság lesz és a Roma, a Fiorentina és a Palermo is beleszól majd a bajnoki elsőségbe. Nehéz számunkra, de nem lehetetlen. Minden poszton vannak játékosaink."
    Mindezek mellett Trigoria még mindig a Cassano pletykákról szól.
    "Antonio sosem okozott problémát a csapatnak. Ha valakinek, akkor magának okozta a problémákat. Azonban ő az egyik legjobb csatár és inkább látnám őt a mi csapatunkban."
  • szanics
    Az átigazolási eltiltás feloldása óta újra beleerősített a Roma az igazolásokba, ezúttal a Ternana középpályását, Houssine Kharjat igazolta le a fővárosi csapat.

A vezetőség pénteken jelentette be Alvarez megszerzését, majd őt követte gyorsan Kharja. A francia-markokkói középpályás az utóbbi négy esztendőben a Serie B-ben szereplő Ternana játékosa volt, ahol 9 gólt szerzett. A játékos iránt a Juventus és a Milan is érdeklődött.
    Kharja kölcsönbe érkezett a Romába azzal az opcióval, hogy az év végén a játékos szerződésének a felét 2,4 millió fontért megvásárolhatja a klub. Kharjaért cserébe a Ternana a Roma két fiatal játékosát, Gianluca Galassot (kölcsönbe, opcióval a fele szerződésére 330.000 fontért) és Daniele Corviát (a játékos fele tulajdonát megvásárolva) kapta.
  • szanics
    Gianluca Comotto has completed his move to Roma but will spend the new campaign at Ascoli.

The defender has signed a three-year deal with the Giallorossi, as reported by Football Italia earlier this week, but has been instantly sent to the Bianconeri.

Comotto, who was netted on a free transfer after the collapse of Torino, should be guaranteed regular first team football with the newly promoted outfit.

The Italian isn’t the only new face at Ascoli today though after the club’s participation in the top-flight was confirmed on Tuesday.

Roma goalkeeper Carlo Zotti has also joined the side in a loan deal with an option to buy next summer.

Defender Maurizio Domizzi will wear the black and white of Ascoli too after he left Sampdoria, while striker Fabio Quagliarella has been netted on loan from Udinese.

In other transfer news, Chievo have signed Greek midfielder Antonios Natsouras on a free from Torino.
  • McFrost
    Saliou Lassissi nevére már talán csak az AS Roma drukkerei emlékeznek, ami nem is csoda, hiszen az elefántcsontparti válogatott játékos három és fél esztendő óta csupán egy mérkőzést játszott, azt is hazája színeiben a Nantes elleni felkészülési találkozón.

2001 júniusában szerződtette őt az olasz gárda, ám két hónappal később, amikor még el sem kezdődött a bajnokság, a játékos súlyos lábtörést szenvedett, amely után évekig gyógyulgatott, és félő volt, hogy nem tudja folytatni pályafutását. Most a Ligue 1-ba visszajutott Nancy csapata ajánlott szerződést neki, és a következő idényben az újoncot fogja erősíteni.

A francia klub elnökének nyilatkozata szerint Lassissi távolabbi célja az, hogy 2006-ban szerepeljen hazája nemzeti együttesével a németországi világbajnokságon.
  • szanics
    A sokoldalú védő, Gianluca Comotto közel áll ahhoz, hogy a fővárosba szerződjön.

A Torino csapatának visszasorolása a B osztályba azt eredményezte, hogy a csapat pénzügyi válságba került. Comotto most ingyen igazolható és a játékos megerősítette a Romával folytatott tárgyalások tényét.
    "Minden lezárulhat viszonylag rövid időn belül. A tárgyalások jól haladnak."-nyilatkozta Comotto a GRT radionak.
    "Megtiszteltetés lenne számomra, ha a Romában szerepelhetnék, a karrierem csúcspontja lenne tulajdonképpen."
    Azonban a játékos bevallotta, nem biztos, hogy Rómában maradna, mégha a Roma is szerződtetné.
    "Lehetséges, hogy kölcsönbe adnának egy másik Serie A-s csapatnak. A legideálisabb az lenne, ha azonnal be tudnám magam verekedni a Roma csapatába."
    Comotto azt is beismerte, hogy a Román kívül más lehetőségei is vannak.
    "Megköszönöm a Lazionak és a Sampdoriának az érdeklődésüket, ez azt is mutatja, hogy tavaly jól szerepeltem."
  • szanics
    Oké, én megszervezem, Ti kimentek :P
  • Taranov
    :D
  • Taranov
    Na jó, én tovább nem vagyok hajlandó várni, szervezzünk tüntetést Romában, mert még mindig nem mutatták az új mezeket!
  • szanics
    Ennek is semmi keresnivalója se nincsen, világos, apa?
    Különben is:

1000-szer is
    FOZA ROMA!!!
  • McFrost
    Igazi kötsög vaty!
    Én csak a jóban bízok...
  • McFrost
  • szanics
    Ne reménykedj, hülye paraszt,
    Nem éritek meg a tavaszt!

szanics

;-)
  • McFrost
    Nonda , a gólokat itt ontja,
    csak a bajnokságban ne legyen nulla...

mcfrost
  • szanics
    Triestina-Roma 1:2
    A szombat este megrendezett előkészületi mérkőzésen 2:1-re győzött a Roma a Triestina vendégeként. A gólokat Panucci és (az előkészületi mérkőzéseken igen gólerős) Nonda szerezték.

TRIESTINA: Rossi (1'st Agazzi), Munari, Minieri, D.Baggio (1'st Briano), Peccarisi (8'st Lima Sola), Brevi (8'st Ianu), Bau (12'st De Bruno), Galloppa (39'st Da Silva Gomes), Godeas (15'st Da Dalt), Rigoni (8'st Dalnevo), Moscardelli (27'st Volpato).
    ROMA: Curci, Panucci (30'st Rosi), Ferrari (12'st Kuffour), Chivu (12'st Bovo), Mexes (1'st Cufre), Perrotta, Dacourt (12'st De Rossi), Cassano (38'st Galasso), Mancini, Nonda (30'st Okaka), Taddei (30'st Cerci). A disposizione Maiorani, Scurto, Aquilani.
    Gólszerzők: 12' Godeas, 15' Panucci, 22' Nonda.
    Játékvezető: Mazzoleni
  • szanics
    Ejj, de jó volt nekem eddig... :)
    Csoki!