207
  • MasterJay
    Ja és valami gépkövetelmény?
    Meg miért jó az ha bepillantást nyerünk a file-be?
  • MasterJay
    Most akkor ez még windows?
  • Frenzy
    Az elso kepen valami hardware kezelo lathato, de remelem lesz benne valami advanced modu is, mert az ott valami ultra kezdo modnak nez ki.

Mar egy masik cikk eseteben is megjegyeztem, hogy jo volna ha az asztali oprendszerbol (XP jelenleg, de majd Longhorn) lenne valami tenyleg professional verzio, ami nem tart hujenek alapbol, es ami alapbol olyan beallitasokkal jon, ami egy advanved usernek (vagy aki ert hozza) kell (pl. hogy file kiterjesztest ne rejtse el, stb). Windows Server 2003 ilyen szempontbol kedves, hogy alapbol ezek a dolgok be vannak allitva.

Az asztali rendszereknel viszont egyre inkabb arra mennek, hogy a legutolso idiota is tudja hasznalni, csakhogy aki mar tudja, annak a sok marhasag mar kicsit faraszto tud lenni :-|
  • dez
    Különben is idővel a legtöbb cucc DVD-re, stb. kerül. Inkább azt oldották volna meg, hogy a .lnk-k név szerint tudjanak ezekre a DVD-kre, stb. hivatkozni...! Hogy ne nekünk kelljen odafigyelni, mi melyik DVD-n van! (Klikk - és jön az OS-től a request, hogy tegyem be az x nevű lemezt.) Nem ez az idióta G:,H:,I:, stb. ... (Particiók esetén sem lenne haszontalan.) Egyes más OS-eken ez már sok éve megoldott... [És nem is csak .lnk-k szintjén, hanem minden program számára.] (És most nehogy azzal jöjjön egy M$-fan, hogy lehet erre írni scripteket... Nem fogok ezzel baszkurálni.)
  • grebber
    Fasza már várom.
  • blackeagle
    "A következő évben megjelenő operációs rendszer főbb újításai között a biztonsági javításokat," -- igen ezt mondják 95 óta
    "a bővített és hatékonyabb asztali keresőt" -- az mire jó ?? csak tudom mit hova tettem ,ha nem meg is érdemlem ,de akkor is ott egy filekezelő amiben szét tudok nézni
    ", a fájlok újfajta elrendezését,"-- ?? nekem eddig is megfelelt ( már amennyi m$-t használok ) ,
    " valamint a hálózatok közötti könnyebb átjárás sorolták fel." -- végre megoldják a hálózatkezelést ??

Ez igy elég karcsú ,ismét a titkárnöknek készül ,aki azt nem tudja mit hova mentett.
  • HUmanEmber41st
    Szegény Jim Allchim igen korán őszül..
    hát nem is csodálkozom rajta...