A Microsoft bemutatta a Longhorn újításait
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"... egy-egy feladathoz - a jegyzettömb megnyitása, vagy zenelejátszás esetén - ne kelljen elindítani az egész rendszert."
Errõl ennyit:/
Nem kéne megint feltalálni a spanyol viaszt. :oP
Ezek a feature-k már rég vannak máshol is, és beváltak. Így az ms átveszi, és beállítja úgy, hogy: "Gyertek birkák örüljetek, mert csináltam megint valami szépet és jót!"
Nem is az oprendszert fikázom, mert mondjuk a 2003-ból már igen pofás kis asztali gépet tudtam összerakni, csak az ms marketingjével van már tele a tököm:o)
Na erre lehet még várni pár évszázadot... 😊
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Ha az összes fejlesztés ennyi, akkor igen csak bele kell húzni a fiúknak. És hol vannak a 3d pörgõ forgó átláccó ablakok, ha már a grafixnál tartunk?
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ezek már annál inkább:
Longhorn képek
Starcraft + Diablo III - esemve
Starcraft + Diablo III - esemve
PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal
"A fájlok ikonjai többé már nem a fájl típusát jelölik, hanem bepillantást engednek magába a fájlba - a szöveges dokumentumok esetében ez az elsõ oldal kicsinyített mását jelenti, míg a képeknél, videóknál egy apró állóképet."
Szóval amikor az otthoni felhasználók milliói fognak mac-re váltani, akkor lesz bajban Redmond. SZVSZ az otthonokban nõni fog a mac-ek száma a cégek esetében inkább marad a Windows ill. a LINUX. A mac-mini végülis TV-re kötve set top box is akár😊
ui.: Az meg vicc, hogy az Apple egy sokkal kisebb fejlesztõgárdával, 2005. tavaszára kihozta a saját "Longhorn" verzióját, az M$ eközben a giga kapacitásával 2001 óta nem tud felmutatni új windows verziót, mit csinálnak Redmondban?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
The most interesting part of this article, however, which I read earlier today, is that Microsoft is actually discussing a competitor and explaining what they think makes their product better.
They're actually competing. When was the last time a Windows release felt any pressure from a competitor?"
Érdekes érvelés, hajlok elfogadni 😊)
Apple - Apple is a hardware company so they want to sell boxes, not software, yet each release of OS X is faster than the previous one. Tiger is expected to continue this trend.
Microsoft is a software company so they want to sell software, not boxes, yet each release of Windows is far slower than the last one."
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
/*WTF?!*/
Meg az hogy amíg pörög a zsé az xp-bõl minek új játék a gyerekeknek?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ez az igazság 😊
Ez kulonosen teteszett, latszik hogy kurvara tudod,hogy mirol beszelsz:
>> ", a fájlok újfajta elrendezését,"-- ?? nekem eddig is megfelelt ( már amennyi m$-t használok ) , <<
caddie
Nekem a mindeféle "varázslóból" van elegem. És sajnos ennek alkalmazása egyre inkább terjedõben van az alkalmazások között.
Én el tudok képzelni olyan változásokat, amik nem döntenék romba a kompatibilitást... Érdekes... 😄
Túl soknak tûnik benne a csicsa, viszont azt bizti ki lehet kapcsolni.
Fejlesztõi oldalon rengeteg újdonságot hoz majd.
Mondhatnék 1000 példát: winrar 2.8 vagy 3.4, én megmondon õszintén nem igazán érzem a kettõ között a különbséget, mégis egy teljes verzióváltás van..., és hogy úgy fejezzem be mint az elõbb hasonlóan: "ez senkit nem zavar..."
Amikor kihoznak egy TV-t, és valamilyen szinten beválik, azt fejlesztik tovább, tovább, tovább... ez senkit nem zavar...(Thomson Flat 72", 2.0, 2.1 100Hz, 2.2 100Hz digital)
Amikor kihoznak egy Monitort, és valamilyen szinten beválik, azt fejlesztik tovább, tovább, tovább... ez senkit nem zavar...(CTX 15" 20, 16 majd 12ms)
Amikor kihoznak egy Telefont, és valamilyen szinten beválik, azt fejlesztik tovább, tovább, tovább... ez senkit nem zavar...(nokia 3210, 3310, 3330 vagy 6230 majd 6230i)
Amikor kihoznak egy Operációs rendszert, és valamilyen szinten beválik, azt fejlesztik tovább, tovább, tovább... az már egyeseket zavar...
Érdekes...
De van egy általánosan elfogadott nagyon örök érvényû törvény, ami mindig meg fogja állni a helyét... megpróbálom példával illusztrálni:
Nekem nem ízletes a puncs fagyi.... egyszerû a megoldás: nem veszek... és egyesek talán az alacsony IQ miatt, ezt az egyszerû érvényû tényt képtelenek megcsinálni, leutánozni...
Érdekes...