60898
-
Szerintem az ilyen típusú feedback-et a BW is szívesen fogadja, esetleg velük is megoszthatnád ezeket, ha eddig még nem tetted.
Mivel hiv. fórumon nem vagyok aktív, így nem tudom, mennyire tették közzé a játékosok ezzel kapcsolatos szempontjaikat, de amondó vagyok, hogy a jótanácsra, ha nem teljesen debilek, mindenképpen adnak.
Tudom, hogy már sokan hivatkoztak erre, de szerintem is az lehet a kiforratlanság oka, hogy relatíve, sőt, ténylegesen is elég fiatal a játék, és bár számos MMO példa állt előttük, ami alapján kialakíthatták volna a PVP-t, valamiért nem tették. Ez nem jelenti azt, hogy nem módosíthatnak rajta, sőt... Valószínűleg, ha több, a tiedhez hasonló visszajelzés érkezik hozzájuk, elgondolkodnak rajta, hogy vajon jó-e ez így, vagy sem.
Én hiszek benne, hogy ezek csak kezdeti nehézségek, nem hinném, hogy hosszabb távon majd fennakadást okoznának. Ha mégis, akkor tényleg ott a 'cancel' lehetősége, ami viszont annyiban bosszantó, hogy már költöttél rá egy nagyobb összeget.
BTW, kitartást, fog ez még fejlődni! -
Chris #29736 Amiket leírtál azok pontosan a bukott mmo receptjének hozzávalói. A siker érdekében mindenféle igényt ki kell tudni elégíteni és NEM a wow indulásának idejében, nem hét meg nyolc évvel ezelőtti színvonalon, hanem ma. Azt gondolom nem kell ecsetelnem, hogy rád is hatással lenne egy esetleges bukás, bármennyire is rp-ztek.
Nem értem miért ilyen szűklátókörű egyébként a BW, egy ranglista, ladder-szerű rendszer mind pvp-ben mind pve-ben rettenetesen meg tudja fogni hosszútávon az embereket. Lásd wow aréna vagy rated bg. De jó példa talán a League of Legends is, ami ugyan nem mmo, de a pvp példához tökéletes és annak ellenére, hogy bár ingyenes, 11 millió aktív játékossal büszkélkedhet. A lényege, hogy erősen kompetitív és ezzel vonz ennyi embert.
-
Érdekelne, hogy mi a helyzet a Tomb of freedom nadd szerveren, ott milyen a pvp? -
soundsonic #29734 Zed én értem a te álláspontodat is.. Miért nem megyek BF3 stb..? Mert itt megküzdök azért, hogy egyedi lehessen a karakterem(Igaz ebben benne van a pve is, bár én abban nem látok semmi érdekeset, hogy mekkora dps-t szórtam ki a főboss-nál, max az első 1-2 alkalomnál, utána már csak a loot miatt megyek, mindenki tudja a taktikát és ezért unalmassá válik (számomra)). -
Ha berakom a client_settings.ini-be hogy AntiAliasingLevel = 2, akkor nem indul a játék. rányomok a playre, egy pillanatra felvillan egy fekete kép aztán ledob az asztalra és a játék sehol. Vki tapasztalja ezt? -
Spheriot #29732 Amugy mi a baj a PVP-vel? szerintem te4ljesen rendben van.
Remélem ilyen könnyed is marad, nem az lesz ami másik játékban van. hogy szinte már vérre megy... -
z3d #29731 Ugyanezt mondom. Nekem most ok, mégpedig azért, mert számomra az a lényeg, hogy a karakterem stílusos legyen. Szerepjáték. Sokaknak mond ez valamit.
Ha valakinek az a lényeg, hogy minél előbb max lvl, hogy utána a többi játékossal összemérje az elejét adott szituációkban, akkor bizony a lvl 1-50 nekik időpocséklás, a CStől meg rögtön meg tudja kapni ugyanezt az élményt, és még havi előfizetés sincs.
Engem is érdekel a PVP meg a többi endgame cucc, de sokad rangú szempont. Ezért tetszik nekem. Ezért nem CS-zem már. -
soundsonic #29730 Ritkán írok ide.. inkább csak olvasgatni szoktam a fórumot. Atho cityn a 3 warzone-t már nagyon unom (a hutt ball-t a már nem csak a republic hiánya miatt).Nekem amúgy eddig nagyon tetszik az swtor, viszont kissé félkésznek érzem (mintha szándékosan hagytak volna ki belőle dolgokat ,vagy tényleg csak nagyon siettették a megjelenést) Nem tudjuk mire jó a legacy stb.. OWPvP nem jó semmire a már említett okok miatt... persze swtoros warhammer-ről nem álmodom ,de azért valamit mégiscsak elő kell majd rukkolniuk. Várom szeretettel a jövőben a pach-eket, aztán majd meglátjuk cancel sub lesz -e, 2 hét alatt még nem várok sokat tőle.. -
Még Én is élvezem a játékot. Még. Aztán hogy mi lesz lvl50 után az más kérdés. Engem inkább akkor érdekelne a pvp .
A CS egy fps és nem hozza azt az élményt amit egy mmo tud(na) biztosítani szóval ezt felejtsük már el pls. -
A játékosok nagy része, nem szokott hozzá a pvphez, nem szereti. Nem is fogja csinálni. Ha egy adott szervern, van mind a két oldalon normális pvp klán, az ki fogja magának alakítani a pvpt. És így a pve carebearek el lesznek onnan űzve. Ennyi. Csak jól kell szervert választani. -
balsay #29727 Ha nem érint csak hagyd figyelmen kívül:
Üdv mégegyszer!
Sajnos nekem nem jött be a játék úgy, ahogy én azt reméltem, szóval szeretnék megválni tőle, hátha másnak örömöt szerezne. 19 nap játékidő van rajta.
[email protected] ha esetleg érdekel vagy pm itt.
-
z3d #29726 Mi nem értjük, és te sem érted.
Nekünk tetszik. Nem rózsaszín ködről van szó, nem arról, hogy itt mindenki Star Wars pizsamában alszik. Arról van szó, hogy az emberek vágytak valamilyen élményre, és megkapták. És élvezik. Mert nekünk nem arról a pár warzoneról szól a játék.
Neked igen, te nem kaptad meg az élményt, sajnálom a dolgot. -
z3d #29725 Mondtam már itt többször is, megismétlem.
Aki nem asztali játékokon szocializálódott, annak nem nyújt semmi újat (semmi jót) ez a játék. Én küldizek Strahddal, végignézzük a kis átvezető animomak, és marha jól elvagyunk. Aki nem ezért fizetett elő, az hibázott.
Jól írta Fred, aki taktikus, csapat alapú pvp-t akar, mindenféle jó kis céllal az adott pályán, és csak azt, annak ott van a CS és számos egyéb hasonló játék. -
Chris #29724 Jó ég, ezen elgondolkodtam, hogy érdemes-e tovább magyaráznom, mert vagy nem akarod érteni a rózsaszín köd miatt vagy úgy általában nem érted, de ennél egyértelműbben nem fog menni.
A tömeg, vagy ha úgy tetszik a játékostábor mindig a legkisebb ellenállás felé fog menni az elérhető legnagyobb jutalom megszerzésének érdekében. A Bioware egyszerűen szarul csinálta meg Ilumot, mert hogy ezt a jutalmat megszerezd, 5-ször el kell foglalnod egy pontot, míg egy ellenfél leveréséért az égvilágon semmi sem jár. Ebből adódik, hogy tökéletes konszenzusban egymás megtámadása nélkül áll a két oldal és cserélgetik ugyanazt a pontot. Ezekután lehetsz te a buzgalom élharcosa és rohamozhatod az ellent óriási Bioware lobogót lengetve, a tömeg nem fog utánad menni, érdemi pvp nem fog kialakulni a fenti okok miatt.
A warzoneok ugyanezek, csak inverzben.
-
cain #29723 nyilván azt a részt, ami rá pont nem vonatkozik, nem veszi magára.
egyébként meg kinek írjam? menjek trollkodni a mittudomén milyen szerver mittudomén milyen guildjének a fórumára? mégis mi a halálnak? ha nekik ez a játék, hogy vonulgatnak, hát vonulgassanak, leszarom. -
Miért neki mondod ezt? Ő pont azt mondja, hogy a TÖBBIEK csinálják ezt és őt basszák le, ha meg meri támadni a republic játékost. -
Te voltál álnéven tuti -
cain #29720 Ilumban az opvp zónában semmi pvp, egymással szemben ácsorognak a felek és ide-oda foglalgatják az adott pontot, hogy meglegyen a daily quest, aki meg meri támadni az ellenfelet azt leugatják, hiszen akadályozza a daily teljesítését, utána továbbállnak.
bocs, de ha ti nem akartok pvpzni, akkor a bioware nem fog helyettetek pvpzni. de ha ez a sok ember inkább vonul, mintsem pvp-zzen, akkor minek mentek pvp szerverre? -
Fáj az igazság :d -
MaRee #29718 Mé baszták el? Semmi baj a WAR pvp rendszerével szernitem, ha itt is hasonló lenne az sok embert vonzana, főleg ex-warosokat. -
Warden #29717 Említve volt már jópárszor hogy ez egy pve játék amiben vannak pvp elemek.A pvpt a myth csinálja, egyszer már sikeresen elbasztak egy játékot most javíthatnak de nem úgy tűnik hogy itt jobb lesz.Valóban van millió bug a játékban, de a pve játék nagyon nagy része ettől tökéletesen működik.Amennyiben neked nem tetszik a pve tartalom és pvp re vágysz vadul mond vissza az előfizetésed és nézz rá május környékén addígra mindenféle részen vagy kiforrja magát vagy jön a lejtmenet. -
Ja és még én lettem leugatva general chaten meg vissza lettem küldve wowozni, amiért szidni mertem a a rendszert. Lelkemre is vettem :( -
Hát ez az Ilum pvp zóna jelenlegi formájában annyira szánalmas, hogy inkább be se rakták volna, amíg nincs egy épkézláb pvp rendszer. -
Bioware jatekok mindig is a tortenetben es a hangulatban voltak utosek. -
Bhalage #29713 Boldog Uj Evet kivanok minden sith warrior, inquisitor, agent es bounty hunter kolleganak!
(republic kollegak meg ott dogoljenek meg ahol vannak) -
Értem amit mondasz, értem amit közölni szeretnél, és lehet igazad is van sokmindenben, messze vagyok még a highlvl kontenttől, erről nem tudok nyilatkozni ...
Viszont hogy nem mmo ... Ez mostanában slágerszöveg ... Több helyen is olvastam ...
De az ... Csak aki hig lvl pvpr-e vágyik annak még várnia kell. Remélem mire eljutunk odáig addigra a Te igényeidet is kielégítik majd peccsek formájában, új kontentekkel, stb ...
Amit én szeretnék majd: Ha meguntam a storykat és a sima játékot, akkor olyan PVPr-e vágyom ami sok embert megmozgat ... masspvp űrcsatákat, háborúkat ... Bolygófelszíneken ostromokat, stb ...
Pl: Lehetnének nagy Alliance űrhajók, akik az űrben csatázhatnának ... lehetne mondjuk az a cél, hogy űrcsata addig, amíg az ellenséges hajó le nem gyengül annyira, hogy át lehessen szállni, majd akkor lehetne harcolni, hogy elfoglalják az ellenséges hajót, stb ...
Magában az SW univerzumban gyakorlatilag végtelen kiaknázható lehetőség van, remélem szépen lassan csepegtetik ezt majd nekünk.
Amit első körben igértek: a fullos sztorik, az 1-50-ig izgalmas fejlődés az megvan ... Hogy a pvp nem a legjobb jelenleg? Lehet ... De majdcsak rendberakják azt is :) -
en emlekszem meg a konkurencianal mi volt az elejen... hudejo grindeljunk le 1000000000 mobot hogy legyen egy lovam, masrol nem szolt...
itt messze jobban elvezem a mindennapi jatekot es nem preferecnia kerdese de meg nem hianyolom a pvp-t mert a pve content annyira lekot.
Igen sokan irtak hogy gyorsan gyorsan lvl 50 hogy utana induljon be a jatek... en nem erzem igy en szep lassan haladva mindent elolvasva minden kuldit megcsinalva elvezem a jatekot a barataimmal amiert fizettem. Egy mmo nak arrol kell szolnia hogy online tobb jatekossal tudjal egyutt jatszani erre a lehetoseged megvan. Szolval a jatek ertelmet nem jol hataroztad meg amikor elkezdtel ezzel jatszani.
En arra szamitottam az SWTOR tol hogy baromi jo pve content lesz es majd kesobb lvl50 en hatalmas csatak es ismetelten pve bossok ellen lehet majd jatszani en jellenleg meg azt is nehezen dontom el hogy melyik oldallal jatszak es melyik classal mert mindegyiknek annyira jo tortenete van es nem erzem az olj meg vidd ide vidd oda kuldiket mint wownal ereztem, nem erzem a grindelj agyatlanul az xp ert mint l2 ben vagy egyebb mmo ban.
Lehet a kettonk jatek celja nem eggyezik de etool meg nem a jatek a rossz. Az hogy felkesz abban egyet tudok erteni, szerintem elsiettek a kiadast :) kulonben nem lenne benne ennyi bug.
-
Látóhatár csökkentése - ha esetleg még nem lett volna (bevallom őszintén, nem néztem utána)
Ez is megdobhatja az FPS-t azoknál, akiknél ezzel gondok vannak. Egy próbát megér. ;) -
En ertem amit mondasz: a jatek 1-50ig tart, 50en egy fos, maximum egy het es uninstall, leven nincs semmi, ami lefoglalna a jatekost. Illetve, ami van az unalmas, koncepciotlan es alapjaban marhasag. (Nincs 50esem, ugyhogy elfogadom a velemenyed ezzel kapcsolatban) En csak azt mondom, hogy lehet, nem is ez volt a cel a premier es az azt koveto par hetben. Mert, amig a "neven nem nevezett konkurenciaban" szoktuk mondani, hogy majd 85on kezdodik az "elet", addig ez itt megfordul, a jatek igazabol 1-50ig teljesedik ki. Egyelore. Azok, akik nem betaztak es nem a world/hun/server first fasságokra hajtva rohantak szintezni 24/7ben, azok meg most is szinteznek, es szerintem hardmode flashpointokban sem nagyon jartak. Pont eleg a massziv tobbseg szamara, ha januar-februar korul rendbe rakja a Bioware annyira az endgame tartalmat, hogy legyen ertelme. Nem hiszem, hogy a premier utan egy hettel mar 50es karaktereknek kesz van mar a jatek. (a neven nem nevezett konkurenciaban is ezek az arcok voltak a teljes community 0.1%-a) A tobbseg meg szintezik, a maga tempojaban.
Adni kell nekik kis idot. Meg otletet, a hivatalos forumokon, hogy mihez kezdjenek :) Mert irhatunk mi barmilyen jo otletet, ha nem jut el hozzajuk... -
MaRee #29708 Erről szól az egész hozzászólás. -
Chris #29707 PiszkosFred, Dummyboy:
Sajnos mindketten félreértitek azt, amit ezzel közölni szándékoztam. Nem egyéni preferenciákról van szó, hogy vkinek tetszik vagy nem tetszik a dolog, sokkal egyértelműbb, tényszerű dolgokról: 1-50-ig élvezetes a játék, azután elhibázott koncepciók, rosszul átgondolt, rosszul megvalósított dolgok sokasága következik, ezeket leírtam az előbb. Ettől teljesen független az, hogy vki próbálja vagy tudja ezeket is élvezni, a koncepció, a rendszer rossz irányba tereli általánosan a dolgokat (warzone, ilum csere-bere) vagy egyáltalán nem ösztönöz semmit (ilum pvp, craft, timesink).
Ezek miatt az ellentmondások miatt írom azt, hogy jó esetben ez így nem mmo, rosszabb esetben meg egyszerűen csak félkész a játék.
-
Na ja ... lvl 1-től 50-ig ... viszont van 8 kaszt - 16 AC ... az gyakorlatilag 800 lvl :)
Viszont én nem csodálkozom, hogy nincs még olyan hűdenagy pvp ... Hiszen akárhogy is nézzük, ez a játék még nincs két hetes ...
Az átlagember nem hiszem hogy ezalatt a pár nap alatt (főleg ugye karácsony + szilveszter ...) arra gyúrt volna, hogy top lvl legyen top gear-ekben ...
Majd pár hónap múlva, mikor százasával rohangálnak a top lvl karakterek minden szerveren ... Szerintem akkor lesz érdekes a pvp rész.
Én kvesztelek, játszogatom, és bizony mmo ... nem single playerezek ... Ott vannak a Heroic mission-ök, stb, vagy csak szimplán segítek a mellettem kvesztelőknek ...
Nagyon ritka hogy teljesen egyedül lennék valahol ... Ráadásul még alacsony szintű vagyok ...
A lényeg megvan. Az hogy nincs pvp, az engem speciel annyira nem zavar ... majd lehet magas szinten zavarni fog, de mire oda elkeveredek, addigra szerintem elég sok magas szintű karakter lesz.
Valamint azt sem szabad elfelejteni, hogy ennek az MMO-nak a sztori és a világ az erőssége ... Lehet valaki amint eljut egy karakterel lvl 50-re, indít egy újat ... Hisz az másik történet :)
Szóval értem hogy páran hiányolják a PVP-ket, de szerintem a többség jelenleg arra kiváncsi a legkevésbé :) MAjd kicsit később ... -
Pedig varhato volt, hogy a leveling a hangsulyos, foleg, hogy az elore bejelentett featurek mind erre vonatkoztak. Nem az a massziv mmo, mitn amihez szokott az elmult evekben az ember. Ami nem is baj, mert mind csapnivalo volt eddig, tisztelet a nagyon ritka kivetelnek. Ez mas, ez inkabb elmeseli egy karakter (illetve 8) tortenetet, amelyet te iranyitasz interaktivan. Hogy meg sem single legyen, ahhoz ott a coop es mmo elemek. Oszinten, hanyszor mondtad mar single jatek kozben, hogy de jo lenne ezt haverral egyutt jatszani? Hat itt most megteheted.
Varhato volt, hogy a pve endgame trivialis lesz. Sajnos a mai generacio mar megedzodott a tobbi mmo raidjein, igy nem csoda, hogy generalrol osszerantott puggal a jatek premierje utan egy hettel ki lehet takaritani a pve normal contentet.
Pvpre meg ott a counter strike es tarsai. :) Valahogy a CS-n kivul meg nem lattam olyan "pvp rendszert", amelyet mindenki elfogadott volna. Egyszeruen keptelenek a fejlesztok ezt megoldani mmoban, ugyanazok a semak kovetik egymast, ugyanazokkal a hibakkal es erdektelensegbe grindelessel. -
Terrorcigano #29704 és itt mit is kell pontosan csinálni? -
igazából vmi a vsync-el kavar és azért szaggat be az AA csak teljesítmény növelést okoz szerinte. A másik poén hogy eddig 75-80 fokos volt a vga most 45 fölé nem megy -
Chris #29702 Mindez remek, csak pont a lényeget téveszted el: én nem single player játékot akartam/akarok játszani, hanem mmo-t.
-
En ezt is vartam a jatektol hogy a pve content amig fejlodsz jo legyen.
Remelem kesobb addnak meg hozza contentet es vagy endgame contentet addig is en inkabb mind a 2 oldalon felhuzom a karaktereket es vegignezem a videokat es a tortenetet mert pl engem baromira lekot a jatek hangulata.
Kicsit beleviszel szerepjatekot a dologba rogton jobban fogod elvezni ha meg nem senki nem kotelez teged hogy jatszal vele, de most komolyan. -
Chris #29700 Akkor élvezd ki, húzd el a questelést, mert jelenleg a játék 1-50-ig nyújt csak szórakozást. Ilumban az opvp zónában semmi pvp, egymással szemben ácsorognak a felek és ide-oda foglalgatják az adott pontot, hogy meglegyen a daily quest, aki meg meri támadni az ellenfelet azt leugatják, hiszen akadályozza a daily teljesítését, utána továbbállnak. Warzoneokban épp ellenkezőleg, egymás zergelése a lényeg minél több bónuszt adó medálért. Gyors győzelemmel kevesebb jutalmat lehet kapni, mint elnyújtott dmg/guard/heal/kill osztással. A pve insták bossai meg szimplán teljesen bugosak, meg sem jelennek, stb. Craftolásnak (legalábbis cybertechnek) 50-en sincs semmi értelme, 5-6 reverse engineeringből meglett az összes lila recept, amikből össz-vissz csak egy lila earpiecet volt értelme használnom. Ezen kívül egyes skillek vagy nem jól vagy abszolút nem is működnek.
-
Ki fogom próbálni, bár ami ciki, hogy ha bekapcsolom az Antialias-t az ini-ben, akkor nem látszanak a villámok meg a lootok ... Sith Sorcererként az meg nem a legjobb ... -
gosumofo #29698 normalisak ezek?