en emlekszem meg a konkurencianal mi volt az elejen... hudejo grindeljunk le 1000000000 mobot hogy legyen egy lovam, masrol nem szolt...
itt messze jobban elvezem a mindennapi jatekot es nem preferecnia kerdese de meg nem hianyolom a pvp-t mert a pve content annyira lekot.
Igen sokan irtak hogy gyorsan gyorsan lvl 50 hogy utana induljon be a jatek... en nem erzem igy en szep lassan haladva mindent elolvasva minden kuldit megcsinalva elvezem a jatekot a barataimmal amiert fizettem. Egy mmo nak arrol kell szolnia hogy online tobb jatekossal tudjal egyutt jatszani erre a lehetoseged megvan. Szolval a jatek ertelmet nem jol hataroztad meg amikor elkezdtel ezzel jatszani.
En arra szamitottam az SWTOR tol hogy baromi jo pve content lesz es majd kesobb lvl50 en hatalmas csatak es ismetelten pve bossok ellen lehet majd jatszani en jellenleg meg azt is nehezen dontom el hogy melyik oldallal jatszak es melyik classal mert mindegyiknek annyira jo tortenete van es nem erzem az olj meg vidd ide vidd oda kuldiket mint wownal ereztem, nem erzem a grindelj agyatlanul az xp ert mint l2 ben vagy egyebb mmo ban.
Lehet a kettonk jatek celja nem eggyezik de etool meg nem a jatek a rossz. Az hogy felkesz abban egyet tudok erteni, szerintem elsiettek a kiadast :) kulonben nem lenne benne ennyi bug.