• Liio
    Szerintem az ilyen típusú feedback-et a BW is szívesen fogadja, esetleg velük is megoszthatnád ezeket, ha eddig még nem tetted.
    Mivel hiv. fórumon nem vagyok aktív, így nem tudom, mennyire tették közzé a játékosok ezzel kapcsolatos szempontjaikat, de amondó vagyok, hogy a jótanácsra, ha nem teljesen debilek, mindenképpen adnak.
    Tudom, hogy már sokan hivatkoztak erre, de szerintem is az lehet a kiforratlanság oka, hogy relatíve, sőt, ténylegesen is elég fiatal a játék, és bár számos MMO példa állt előttük, ami alapján kialakíthatták volna a PVP-t, valamiért nem tették. Ez nem jelenti azt, hogy nem módosíthatnak rajta, sőt... Valószínűleg, ha több, a tiedhez hasonló visszajelzés érkezik hozzájuk, elgondolkodnak rajta, hogy vajon jó-e ez így, vagy sem.
    Én hiszek benne, hogy ezek csak kezdeti nehézségek, nem hinném, hogy hosszabb távon majd fennakadást okoznának. Ha mégis, akkor tényleg ott a 'cancel' lehetősége, ami viszont annyiban bosszantó, hogy már költöttél rá egy nagyobb összeget.
    BTW, kitartást, fog ez még fejlődni!