Értem amit mondasz, értem amit közölni szeretnél, és lehet igazad is van sokmindenben, messze vagyok még a highlvl kontenttől, erről nem tudok nyilatkozni ...
Viszont hogy nem mmo ... Ez mostanában slágerszöveg ... Több helyen is olvastam ...
De az ... Csak aki hig lvl pvpr-e vágyik annak még várnia kell. Remélem mire eljutunk odáig addigra a Te igényeidet is kielégítik majd peccsek formájában, új kontentekkel, stb ...
Amit én szeretnék majd: Ha meguntam a storykat és a sima játékot, akkor olyan PVPr-e vágyom ami sok embert megmozgat ... masspvp űrcsatákat, háborúkat ... Bolygófelszíneken ostromokat, stb ...
Pl: Lehetnének nagy Alliance űrhajók, akik az űrben csatázhatnának ... lehetne mondjuk az a cél, hogy űrcsata addig, amíg az ellenséges hajó le nem gyengül annyira, hogy át lehessen szállni, majd akkor lehetne harcolni, hogy elfoglalják az ellenséges hajót, stb ...
Magában az SW univerzumban gyakorlatilag végtelen kiaknázható lehetőség van, remélem szépen lassan csepegtetik ezt majd nekünk.
Amit első körben igértek: a fullos sztorik, az 1-50-ig izgalmas fejlődés az megvan ... Hogy a pvp nem a legjobb jelenleg? Lehet ... De majdcsak rendberakják azt is :)