Na ja ... lvl 1-től 50-ig ... viszont van 8 kaszt - 16 AC ... az gyakorlatilag 800 lvl :)
Viszont én nem csodálkozom, hogy nincs még olyan hűdenagy pvp ... Hiszen akárhogy is nézzük, ez a játék még nincs két hetes ...
Az átlagember nem hiszem hogy ezalatt a pár nap alatt (főleg ugye karácsony + szilveszter ...) arra gyúrt volna, hogy top lvl legyen top gear-ekben ...
Majd pár hónap múlva, mikor százasával rohangálnak a top lvl karakterek minden szerveren ... Szerintem akkor lesz érdekes a pvp rész.
Én kvesztelek, játszogatom, és bizony mmo ... nem single playerezek ... Ott vannak a Heroic mission-ök, stb, vagy csak szimplán segítek a mellettem kvesztelőknek ...
Nagyon ritka hogy teljesen egyedül lennék valahol ... Ráadásul még alacsony szintű vagyok ...
A lényeg megvan. Az hogy nincs pvp, az engem speciel annyira nem zavar ... majd lehet magas szinten zavarni fog, de mire oda elkeveredek, addigra szerintem elég sok magas szintű karakter lesz.
Valamint azt sem szabad elfelejteni, hogy ennek az MMO-nak a sztori és a világ az erőssége ... Lehet valaki amint eljut egy karakterel lvl 50-re, indít egy újat ... Hisz az másik történet :)
Szóval értem hogy páran hiányolják a PVP-ket, de szerintem a többség jelenleg arra kiváncsi a legkevésbé :) MAjd kicsit később ...