59456
-
rinyavas #6844 A tartályost anyira nem ismerem inkább a silo!!
Ennek is keménynek kell, hogy legyen a felfüggesztése!! :)
-
#6843 Biztosan nem járnék tartályossal .. Régen megvolt az előnye a határoknál .. De most már tökmind1 ..
Tartályosnak is megvan az előnye, hátránya, mint bármelyik pótnak, de akkor inkább ponyvás. Mégiscsak komolyabb felfüggesztésük és rugózásuk van, nem pedig fapadosok mint a tartályok.. -
rinyavas #6842 Siol tartály!!!!!!!!!!
cementes azn inkább a pózok közül a 5. :)
-
#6841 sziasztok
-
#6840 Nesze neked Photoshop -
#6839 te szereted cementes agy tartályos kamcsikat? -
rinyavas #6838 -
rinyavas #6837 Vagy daf Cf-ekkel én ezt és a MAN-t ajánlom!!!! :)
-
rinyavas #6836 -
rinyavas #6835 -
rinyavas #6834 -
rinyavas #6833 -
rinyavas #6832 -
rinyavas #6831 -
rinyavas #6830 -
rinyavas #6829 ?)
[IMG]http://www.lkw-infos.net/images/themengalerien/speditionen/gheys/Volvo-FH12-SISZ-Gheys-050404-1-B[2].jpg[/IMG] -
rinyavas #6828 [IMG]http://www.lkw-infos.net/images/themengalerien/speditionen/gheys/Volvo-FH12-SISZ-Gheys-050404-1-B[2].jpg[/IMG] -
rinyavas #6827 Vagy SZÉPRE FESTETT volvokkal???
-
rinyavas #6826 -
rinyavas #6825 -
rinyavas #6824 -
rinyavas #6823 DE f2000-elis lehetne nyomulni
MI csak pénz kell más nem!!!!!!!!!!
-
Gerob #6822 Szerinted????? Kamionost vazze, sok-sok kocsival, raktárral, logisztikával, stb-vel. Ha majd egyszer bátrak leszünk hozzá, meg sok pénzünk lesz rá, akkor majd csinálunk. -
rinyavas #6821 -
rinyavas #6820 Meg a MAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
rinyavas #6819 Hát az
Akkor ha volvó nem jó akkor legyen scania R
-
kögel #6818 Milyen céget akartok csinálni? -
#6817 szevasz -
kögel #6816 Sziasztok.Milyen céget akartok csinálni?? -
Gerob #6815 Az egyik magyar cégnak is van 2 ilyen Volvoja az tuti, láttam is a kocsikat élőben, mikor mentem spanyolba, jöttek át a magyar-horvát határon, mentek kifele olaszba, meg mikor jöttünk visszafele, akkor szlovénben jött velünk szemben ugyanaz a kocsi, kicsi a világ. -
Gerob #6814 Javasolhatod, de ez kicsit drágább, meg nem lehet majd "befpogni" normál pót elé, mert akkor túlméretes lesz, engedély kell hozzá, meg minden szűzmária...És az elkövetkező időkben már olyan kocsikat kell venni, amik többmindenre felhasználható!!!
Csak poénkodok ám!! -
rinyavas #6813 A silo elé ha javasolhatnám!
-
Gerob #6812 Megbeszéltük Tesókám, én benne vagyok. Majd leszeka logisztikai ügyvezető a cégben. És milyen cégünk lesz Rt. vagy Kft.??? Az Rt. az huzósabb, kezdjük kicsiben, aztán majd bővítünk. De hallod ha 2 féle irányultságú lesz a tevékenységünk (silos meg hütős), akkor az azért nagyobb macerával jááár, de nem számítt.
Amúgy majd ha gondolod beleszólok szívessen a pénzügyi-számviteli dolgokban, mert most az érettségi utáni egy éves képzés keretében egy ilyen középfokú papírt adó technikusi képzésben vettem részt. Most voltak a héten az írásbeliem, remélem pénzügyből meglesz a 2-es (kegggggyetlen nehéz volt).
Meg majd megcsinálom a jogsikat, és ha szabira megyek, akkor minimum 2-3 kanyart szeretnék lenyomni Budapest-Lisszabon viszonylatban!! -
#6811 Szevasztok!engem is felveszel a cégedbe. -
rinyavas #6810 Ezt kérdeztem, hogy milyen lesz a cég mivel mentek majd ha silo akkor lehet és milyen vontatóval? -
MBActros1848 #6809 Szerinted ? Kamionost szeretnék majd egyszer csinálni. Hűtő és siló szerelvényeket szeretnék majd. Muteromat felvenném hogy a pénzügyeket rendezze. Nagyon ért a témához, mikor fater gevinezett anya ugykiszámolta a dolgokat, hogy mikor szálljón ki belőle hogy 50000 Ft haszonnal szálltak ki a dologból. Aztért az nem volt mindegy a 90-es években. -
rinyavas #6808
hehehehehehehehehehehehehehehehe!!!!!!!!! -
#6807 szevasztok -
#6806 -
rinyavas #6805